Magyar Hotel a csúcson

Az Oxigén Hotel**** Family & Spa 2015-ben elnyerte a World Luxury Hotel Awards által meghirdetett Best Forest Hotel kategória megtisztelő díját.

A kitüntető díj különös jelentőséggel bír, hiszen a noszvaji szálloda az egyetlen magyar hotel, amely a versenyben nemcsak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának bizonyult.

A szálloda sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt (Fidesz), Noszvaj országgyűlési képviselője Magyarország és az egri térség turisztikai sikereiről tartott beszédében úgy fogalmazott: „világraszóló siker, hogy a noszvaji hotel elnyerte a "szállodaipar Oscar-díját". A képviselő rámutatott arra is, hogy évről évre jobban teljesít a turizmus Magyarországon, a vendégszám 30, a vendégéjszakák száma 25 százalékkal nőtt 2010 óta. Valamint elmondta, hogy: "Magyarország, Budapest, illetve Eger és térsége nemzetközi szinten is divatba jött".

A sajtótájékoztatón beszédet mondott Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója, aki kiemelte, hogy az észak-magyarországi régió az egyik legnépszerűbb, 365 napos úti cél hazánkban mind a belföldi, mind pedig határainkon túlról érkező turisták köreiben, így jelentős mértékben hozzájárul az ország turisztikai sikereihez.

Farkas Tamás, az Oxigén Hotel Family & Spa ügyvezetője biztos benne, hogy az elismerésben jelentős szerepe van a lélegzetelállítóan szép Bükk hegységnek, Noszvaj településnek és a szálloda minden dolgozójának egyaránt, ám az elnyert díjért külön köszönet jár a szállodára szavazó vendégeknek, akik elismerése valódi fokmérője a sikernek.

Az Oxigén Hotel Family and Spa páratlan szépségű erdei környezetben olyan család- és bababarát szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, ahol a család minden korosztályának tökéletes pihenése és felfrissülése garantált.

Az enteriőr  Varró Zoltán neves belsőépítész, lakberendező szakember keze munkáját dicséri, aki külföldi tartózkodása miatt videóüzenetben csatlakozott az ünneplőkhöz, éppúgy, mint Kamarás Iván színművész, aki visszatérő vendége a szállodának, mert, ahogy fogalmazott, különleges feltöltődésre, igazi relaxálásra nyílik lehetősége minden alkalommal, amikor az Oxigén Hotel Family & Spa-ban tölti szabadidejét.