Konferencia helyszín hotelben? Az Oxigén Hotel**** Superior tökéletes választás céges rendezvényéhez, hiszen páratlan üzleti rendezvényhelyszínt biztosítunk az Önök számára is vidéki wellness hotelünkben!

menu

Konferencia helyszín hotelben

Konferencia helyszín hotelben, Noszvajon

Egy-egy tudományág, szakma, társadalmi szervezet korábban is gyakorta rendezett szakmai konferenciákat, ahol az érintettek megvitathatták az eredményeket és a közös jövőt. Mióta azonban a „globális piac, regionális együttműködés, ágazati összefogás” és hasonló fogalmak egyre inkább gyökeret vertek a vállalati kultúrában, a szakmai-ágazati konferenciák száma megsokszorozódott. Mégpedig nem is csak nemzetközi, hanem hazai szinten is. Ezek az események mára teljesen megszokottá váltak úgy a tudományos és közéletben, mint az ipari-termelői szférában.

 

Azt minden konferenciaszervező tudja, hogy az ilyen rendezvények sikere, eredményessége nagyban múlik a megfelelő helyszínválasztáson. Az ideális helyszín legyen jól megközelíthető, ahová a résztvevők könnyen eljuthatnak, legyen nyugodt, hogy igazán a témára lehessen fókuszálni, ugyanakkor nyújtson színes élményeket, amelyekre a konferencia kapcsán majd sokáig lehet emlékezni. Konferencia helyszín hotelben az, amit keres? Nálunk megtalálhatja a tökéleteset, kérje ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Konferencia helyszín hotelben, Noszvajon

 

A tökéletes konferencia helyszín hotelben

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa az Egri borvidék szívében, Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén kínálja a különféle szakmai konferenciákhoz kialakított szolgáltatásait. A konferencia helyszín hotelben kiváló választás több napos rendezvények esetén. Az egykori nemesi kúria helyén berendezett, angol vidéki stílusú szálló, a romantikus természeti környezet és a luxus wellness birodalom ideális hátteret ad a konferenciáknak, partnertalálkozóknak, vezetői tréningeknek. Itt minden adott úgy a nyugodt munkavégzéshez, mint a munka utáni közös kikapcsolódáshoz, pihenéshez.

 

Konferencia helyszín hotelben kikapcsolódási lehetőségekkel

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a 21. század modern technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns, jól felszerelt rendezvénytermekkel várja a programok szervezőit és vendégeit országhatáron belülről és kívülről egyaránt. Miért különösen jó választás egy konferencia helyszín hotelben? Mert az esemény így közös kikapcsolódással fűszerezhető meg.

 

Konferencia helyszín hotelünkben

A résztvevők ötven minőségi, prémium kategóriás szoba közül választhatnak. A barátságos szobaberendezések és a harmonikus pasztell árnyaltok a romantika, elegancia és otthonosság miliőjét árasztják. Természetes fényű konferenciatermeink igény szerint egybenyithatóak, illetve hangszigetelten szeparálhatóak a létszám függvényében. Az éttermek mellett folyamatosan nyitva tartó, vintage hangulatú bisztróban, illetve éttermeinkben, köztük a klasszikus eleganciájú Porcelán étteremben a szakmai összejövetelek résztvevői maguk között, a többi vendégtől elkülönülten ismerkedhetnek a helyi ételspecialitásokkal és élvezhetik a környék híres borait.

 

Konferencia helyszín hotelben, ahol levesszük a terhet a válláról

Konferencia helyszín hotelben? Egyeztessen kollégáinkkal és állítsa össze segítségükkel az Önök konferenciája számára ideális, egyedi programcsomagot, amihez egy sor kiegészítő szolgáltatás, technikai feltétel, szabadidős program áll rendelkezésére! Csomagjaink összeállításában a klasszikus és az exkluzív igényeket is számításba vettük. A kávészünet csomagokat a legszélesebb egyedi elképzelések alapján is készek vagyunk összeállítani. Kívánságra lehetséges a teljes ház lefoglalása is a rendezvény idejére, ami kiváló alkalom akár nagyobb konferenciák, vezetői tréningek megtartásához is. 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Nyári Babaúszás: több, mint pancsi
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Hurrá, nyaralunk!
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI-TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft/2 felnőtt/éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft/1 fő + max. 2 gyermek (10 év alattiak)/2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
 
Szülinap anya huncutkáival
 
Szülinap apa szíve csücskével
67 900 Ft/1 fő + max. 2 gyermek (10 év alattiak)/2 éjszaka
 
Csiri-biri csomag nyáron is!
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska nyárra is!
99 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjszakától
 
Online Foglalási Akció
96 806Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjszakátó
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Karácsonyi Csoda
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
Beszélgess Páfránnyal!
X