Kirándulások a Bükk ölelésében

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Kirándulások Noszvajon


Kirándulás Noszvajon
Oxigén élmény a Bükkben


Együtt lenni jó! 


Noszvajon gyerekbarát hotelünkben nem csak belső szállodai programok vannak (ezekről itt lehet több információt találni) hanem a csodálatos környék is kirándulásra hívja a látogatókat. Barangolják be a közeli helyeket, és mutassák meg a fényképeket kollégáinknak, vagy küldjék el nekünk üzenetben! Örömmel vesszük az élménybeszámolókat. 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X