Kedvezményes csomagajánlat az, amit keres? Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa - ban mindig tatogatunk az Ön számára is akciós csomagajánlatot! Ismerje meg családbarát wellness hotelünk ajánlatait!

menu

Kedvezményes csomagajánlat Önnek

Kedvezményes csomagajánlat az egész család számára

 

Ha legalább egy hétvégi vagy még annál is hosszabb közös kikapcsolódást tervez a partnerével vagy a családjával, se szeri, se száma az eldöntendő, megválaszolandó kérdéseknek: Hová menjünk? Miben lakjunk? Mit csináljunk? Mit válasszunk? Ha ügyesek és még szerencsések is vagyunk, talán mindenre gondolunk, és a végén jól sül el a dolog, de ha lehet, inkább ne bízzuk a véletlenre! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéki gyermek- és bababarát wellness hotel tökéletes választás a kikapcsolódáshoz, ráadásul mindig várja Önöket valamilyen kedvezményes csomagajánlat, amik közül biztosan megtalálják a tökéleteset! Csomagajánlatainkat ITT találja, az alábbi gombra kattintva foglalhat szobát nálunk.

 

 

Kedvezményes csomagajánlat az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa - ban

 

Kedvezményes csomagajánlat családbarát wellness hotelünkben

 

Ha már eldöntötte, hogy a Bükkben, Eger környékén, Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát szállodában szeretné tölteni a pihenésre, kikapcsolódásra szánt szabadidejét, feltétlenül érdeklődjön csomagajánlataink után!

 

Vegyük sorra, miért is érdemes a csomagajánlatok közül választani! Valószínűleg mindenkinek az jut először eszébe, hogy mert egyben az egész nyilván olcsóbb, mint külön-külön. Ez egyrészt igaz, másrészt nem csupán erről van szó.  Ha Ön csomagajánlatot választ, egyszer kell csupán mindent végiggondolni, leegyeztetnie és lefoglalnia – innentől kezdve átadhatja magát a pihenésnek, nem kell többé a részletekkel foglalkoznia. Ráadásul még csak nem is Önnek kell mindent jól-rosszul kitalálnia! Szakértő kollégáink végigvezetik Önt a lehetőségek széles skáláján, és segítenek kiválasztani az Önnek és családjának legmegfelelőbb ajánlatot. Egészen biztos, hogy olyan lehetőségekről is hall majd, amelyekre nem is gondolt volna.

 

Van csomagajánlatunk a babával vagy kisgyermekkel pihenni vágyóknak, pároknak, egyedülálló szülőknek, nagyszülőknek. Van ajánlatunk télre és nyárra, őszre és tavaszra. Megünnepelheti nálunk a húsvétot, karácsonyt, farsangot, vagy éppen a gyermeke születésnapját. Nálunk biztosan elérhető olyan kedvezményes csomagajánlat, amilyet keres.

 

Kedvezményes csomagajánlat a gondtalan pihenésért

 

Testhez álló kedvezményes csomagajánlat minden részletre kiterjedő gondoskodás. Segítünk kiválasztani az Önök számára legkellemesebb vagy legpraktikusabb elhelyezést, szobát vagy lakosztályt. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa – ban vendégeink 50 minőségi, prémium kategóriás szoba közül választhatnak. A barátságos szobaberendezések és a harmonikus pasztell árnyaltok a romantika, elegancia és otthonosság miliőjét árasztják.

 

Kedvezményes csomagajánlat, kihagyhatatlan lehetőségek


Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt napi teljes körű ellátást tudunk biztosítani. Míg gyermek all inclusive szolgáltatásunkban a kicsiket kedvenc ételeikkel – legyen az tejbegríz, pizza vagy spagetti – várjuk a gyermek svédasztalnál, addig a nagyok megismerkedhetnek a helyi ételspecialitásokkal és megkóstolhatják a környék híres borait. Szállodán kívül és belül számtalan élményszámba menő program szerepel ajánlatunkban, a wellness birodalom medencéinek élvezetétől a De la Motte-kastély meglátogatásáig vagy a borkóstolásig egy közeli borospincében. És még csak most jönnek az igazán apró, kedves részletek, a romantikus, pezsgős bekészítéstől a nyilvános születésnapi köszöntésig.

 

Kollégáink segítenek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot, melynek része az Ön számára legkényelmesebb fizetési mód kiválasztása is. Csomagajánlataink ajándékutalványként is megrendelhetőek, amennyiben másnak szeretne kedveskedni vele! Tervezze meg pihenését, nyaralását jó előre, keresse kollégáinkat és válassza az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa színes csomagajánlatait!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Online foglalási Akció
84830 Ft
 
Csiri-biri csomag-Nyáron is!
99990 Ft
 
Nyári Babaúszás
99990 Ft
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
99990 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Hurrá, nyaralunk!
99800 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X