Bemutatjuk a legjobb karácsonyi ajándékokat a család számára

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

A legjobb karácsonyi ajándékok a családnak


Már nem kell sokat várni arra, hogy eljöjjön a karácsonyi időszak. Mielőtt azonban beköszöntenének az ünnepek, a legtöbben lázasan keresik a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteiknek.

Bemutatjuk a legjobb karácsonyi ajándékokat a család számára 

Ez a folyamat gyakran nagyon stresszes és kimerítő tud lenni, azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy a szeretet ünnepén nem az a legfontosabb, hogy drága ajándékot adjunk, hiszen sok esetben a kisebb ajándékkal legalább annyi örömet tudunk okozni a családtagoknak, mint a méregdrága termékekkel.

 

Amikor a tökéletes karácsonyi ajándékot keressük, érdemes azt észben tartani, hogy nem saját magunknak vásárolunk ajándékot, ezért ne az legyen a legfontosabb szempont, hogy szerinted milyen a legjobb ajándék, hanem azt figyeld meg, hogy minek örülne leginkább az a családtag, akit szeretnél megajándékozni. Érdemes figyelni az apró jelekre, hiszen hajlamosak vagyunk véletlenül – vagy éppen szándékosan – elejteni néhány információt arról, hogy minek is örülnénk a legjobban.

 

Amennyiben hasznos, kreatív ajándékokkal szeretnéd meglepni a szeretteidet, jó helyen jársz, hiszen a következőkben bemutatjuk a legjobb karácsonyi ajándékokat, amikkel biztos, hogy nem lőhetsz mellé!

 

Karácsonyi ajándék ötletek, aminek bárki örülne

 

Élmény ajándékba

Valószínűleg senki sem szeretne haszontalan ajándékot vásárolni a szeretteinek, és nincs is annál kínosabb pillanat, mint mikor észrevesszük, hogy az ajándék, amit adtunk, egyáltalán nem tetszik annak, akit megleptünk vele. De mi az az ajándék, aminek mindenki garantáltan örülne? Egy felejthetetlen élmény! 

 

Nem tudjuk elégszer elmondani azt, hogy mennyire fontos, hogy a család közös élményeket szerezzen együtt, illetve az is, hogy a párok kikapcsolódjanak egy kicsit, kettesben. Egy wellness hétvégére remek választás lehet mindkettő esetben, hiszen nincs is annál értékesebb ajándék, mint a közösen eltöltött idő. 

 

Szállodánkban gondoltunk erre, így lehetővé tettük azt, hogy ajándékutalványt vásárolhassanak nálunk azok, akik tényleg hasznos és értékes ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket. Fedezzétek fel együtt Magyarország legtisztább levegőjű települését, Noszvajt, látogassátok meg Eger városát, élvezzétek szállodánk wellness szolgáltatásait, és kalandozzatok a gasztronómia világában! 

 

Ajándékutalványaink ide kattintva érhetők el! Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától

Karácsonyi ajándék ötletek a gyerekeknek

 

Szerencsére a gyerekeknek nem olyan nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot, hiszen szinte mindennek örülnek. Érdemes azonban olyan ajándékokat beszerezni számukra, amik a fejlősédüket segíti, és a tudásukat bővíti. Egy jó mesekönyv a kicsiknek, vagy a különböző képességfejlesztő könyvek, füzetek egyaránt jó választások lehetnek. Egy társasjáték vagy memóriajáték is hasznos és szórakoztató ajándék lehet számukra

 

Karácsonyi ajándék ötletetek a család férfi tagjainak

 

Ruha, kiegészítő – ha ismerjük az ízlését

Általában a feleségek jól ismerik a férjük ízlését, így egy szép ing vagy nyakkendő jó választás lehet. Érdemes órát is ajándékozni, hiszen ennek biztos, hogy minden férfi örülne. Ha ruhát vásárolsz, ne dobd ki a blokkot, a legtöbb helyen csak ennek segítségével cserélnek, ha esetleg nem lenne jó a méret, vagy nem tetszene az ajándék.

 

Igazodjunk a hobbijához 

Ha a család férfi tagja, akit szeretnénk megajándékozni szeret horgászni vagy éppen barkácsolni, akkor érdemes neki egy olyan karácsonyi ajándékot vásárolni, amit a hobbijához tud hasznosítani. 

 

Karácsonyi ajándék ötletek a család hölgy tagjainak

 

Könyv – egy klasszikus ajándék

A könyv egy igazi klasszikus ajándék, ami sokszor bekerül a fa alá. Ha tudod, hogy anyukád, feleséged vagy éppen az anyósod szeret olvasni, akkor érdemes meglepned egy könyvvel. Arra azonban mindenképp figyelj a vásárláskor, hogy a hölgy érdeklődési körének megfelelő könyvet válassz.

 

Kozmetikum – hasznos ajándék, ha biztosak vagyunk magunkban

Egy jó illatú parfüm, egy testápoló hasznos ajándék lehet, azonban csak akkor érdemes ilyen jellegű ajándékot vásárolni, ha biztosak vagyunk magunkba. Lehet, hogy mi jó illatúnak érzünk egy parfümöt, ám az a családtag, aki kapja, nem biztos, hogy ilyen jónak fogja találni. Érdemes olyan terméket, márkát választani, amiben biztos vagy, hogy szereti az illető, akinek szánod.

 

Karácsonyi ajándék ötletek a nagyszülőknek

 

Emlékek ajándékba 

Valószínűleg nincs is kedvesebb ajándék a nagyszülők számára, mint néhány friss fotó az unokákról, különösen akkor, ha nincs arra lehetőség, hogy minden nap találkozzanak. Érdemes nekik egy fotókönyvet készíteni, de manapság számtalan kreatív ajándék létezik, amihez fel tudjátok használni a családi fotókat. 

 

DIY ajándék 

Egy igazán megható cselekedet olyan ajándékot adni, amit saját kezűleg készítettél. Ennek a nagyszülők garantáltan örülni fognak! Az internet manapság számos izgalmas, mégis könnyedén elkészíthető ajándékokat rejt, így érdemes egy kicsit beleásni magad a témába.


Beszélgess Páfránnyal!
X