Izgalmas és lenyűgöző gyerekprogramok Eger városában! - Vár az Oxigén Hotel**** Superior családbarát szálloda Eger mellett

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Izgalmas gyerekprogramok Eger városában

Eger számtalan izgalmas programot kínál a gyerekek számára. Egy egész seregnyi izgalmas kaland várja a kicsiket, igazi kis gyerek fellegvár ez az önmagában is csodás város. Csodálatos hely, ahol a gyerkőcök elmerülhetnek a történelemben úgy, hogy az számukra is izgalmas legyen és ezen túl még nagyon sok más érdekes program várja az ideérkezőket. Gyerekbarát szállodánk alig 10 km-re található Eger városától, így tökéletes választás a család számára, ha Egerbe terveznének felfedező túrát a családi pihenés alatt.

 

A fergeteges gyerekprogramok Eger városában könnyedén elérhetőek családbarát szállodánkból. Habár az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát szállodaként is számtalan színes kalanddal várja a gyerekeket, de rengeteg izgalmat találhat a család Noszvaj közelében is, hiszen nagyon sok izgalmat rejtenek a környező települések is. Természetesen a legtöbb lehetőséggel Eger rendelkezik, mely valamivel több, mint 10 km távolságra van a szállodától. Kihagyhatatlan családi szórakozás, foglaljon szobát nálunk!

 

 

 

Gyerekprogramok Eger városában - Érsek kerti játszótér

Az Érsekkert Eger legnagyobb parkja. Gyönyörű aprócska tavával és gyönyörű szökőkutjával sok család kedvenc piknik helyévé vált mára. Ha szép napos idő van, nagyszerű hely egy nagy játékra, közös sétához, ráadásul találunk benne egy hatalmas, gesztenyefákkal árnyékolt játszóteret is am biztosan a gyerekek kedvence lesz majd. Van benne: hinta, homokozó, mászókák, körbekerített kosárpálya, mely mind-mind tökéletes programot kínálnak a családnak egy közös kikapcsolódás folyamán. Ha megkordulna a hasunk, akkor pedig betérhetünk egy ebédre a kert közepén található Excalibur étteremben. Nevéhez híven itt minden gyerek középkori lovagnak vagy hercegnőnek érezheti magát és a felhőtlen jókedvet még az is fokozza, hogy hatalmas fatányérokról akár kézzel is ehetünk, így garantált móka is lehet az ebéd.  

 

Gyerekprogamok Eger városában - Kopcsik Marcipánia

A Kopcsik Marcipániában az Oscar-díjas olimpiai és világbajnok Guinness rekorder mestercukrász alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. Biztos siker lesz a gyerekek körében az édességekből megformázott mesehősök és mesekönyvek. A cukormasszából életre keltett mesterművek egyszerre biztosítják a felnőttek és a gyerekek szórakozását is, ráadásul a marcipániában tett túránk után a múzeum mellett található édességboltban ínycsiklandó finomságok, trüffelek és marcipán költemények várják az édes-szájúakat. Így a látogatás végén biztosan megédesíthetjük mindenki számára a kiállítást. 

 

Gyerekprogramok Eger városában - Tűzoltó Múzeum

Minden gyerek – és felnőtt is – életében legalább egyszer belép abba a szakaszba, hogy tűzoltó szeretne lenni. Tuti biztos, hogy a lurkók oda lesznek ezért az egyedülálló csodáért, amit mindenképpen érdemes beiktatni a programokba. Az egri Tűzoltó Múzeum a tűzoltó történelem értékeit a jelen kor technikai vívmányait együtt mutatja be. A múzeumban állandó kiállítás s üzemel, így egész évben nyitva áll a látogatók előtt és sok szeretettel várja a kicsiket is. Ezen felül restaurátor műhely, játszóház és játszótérrel is szolgálnak, ahol akár igazi tűzoltóként is kipróbálhatják magukat a gyerekek. Garantált siker! 


Gyerekprogramok Eger városában - Csillagászati Múzeum

Eger számtalan látnivalója közül talán az egyik legkülönlegesebb és leglenyűgözőbb a Líceum (főiskola) tornyában található Múzeum, és a Camera Obscura, mely nagyon tanulságos élményt nyújthat a gyerekeknek is.  Igazi kis egri csodák palotája ez, fizikai kísérleteket végezhetünk, és olyan titkokat is megfejthetünk itt mint a Bermuda háromszög titka. Ezeken felül a gyerekek megismerkedhetnek a csillagvizsgáló minden ketyeréjével: távcsövek, napórák és azok működésével is, ezzel is érthetőbbé téve számukra az egész fizika lényegét. Ha már mindent alaposan megvizsgáltunk bent, az épület tetején lévő teraszról gyönyörű kilátást kapunk a városra. Ha már itt vagyunk, feltétlen nézzünk bele a camera obscurába, mely óriási hatással volt a fotográfia fejlődésére.  
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X