Vakáció és hozzátáplálás - főzzünk okosan!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Hozzátáplálás vakáció alatt


A noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban, gyermek-, és bababarát szállodánkban minden étkezésnél változatos lehetőségeket biztosítunk a pindurkáknak és nagyobbaknak is. Július 15-18. között Lukasz Rebeka dietetikus, aki a Kiskanál Kommandó vezetője lesz a vendégünk, aki szuper előadást fog tartani nekünk a hozzátáplálás témájáról és kreatív recepteket, használható tudást gyűjthetünk. Tanuljunk a vakáció alatt is! 

 

Nyaraljuk magunkat baba-, és kisgyermektápláláshoz értő szülővé! 

Hozzátáplálás könnyedén

Minden anya életében fontos kérdés a gyerekmenü, pontosan mit, mikor és hogyan adjunk a kicsiknek? Rengeteg információ kering az interneten, különböző kiadványokban arról, hogy mi az igazán egészséges alapanyag, mik az ajánlott elkészítési módok. Mindannyiunk célja, hogy az ételeink a lehető legjobbak, legfinomabbak legyenek és tápanyagokban gazdag fogásokat tegyünk a családi asztalra. A szituáció akkor tud még bonyolódni, amikor több gyerkőcünk van, akik különböző korúak és úgy variáljuk az ételeket, hogy minden családtagunk szívesen fogyassza. 


Hozzátáplálási napok júliusban 


A bababarát szállodánkban, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban minden étkezésnél igyekszünk változatos lehetőségeket biztosítani a kicsiknek-nagyoknak. A reggeli és a vacsora változatos kínálatában szerepelnek friss zöldségek, gyümölcsök, hideg és meleg ételek, az egészen picikéknek pedig Hipp bébiételek széles választékát kínáljuk. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztjük a szolgáltatásainkat is, ennek keretében vendégünk lesz július 15-18. között Lukasz Rebeka dietetikus, aki a Kiskanál Kommandó vezetője. A Kiskanál Kommandó Magyarország legnagyobb, szakemberek által vezette hozzá-, és kisgyermek-táplálási portálja.  Gyakorló anyukaként Rebeka is megjárta a nehezebb utat, és ezért szeretne a többi szülőnek segíteni, hogy mások ezt az akadályt könnyebben vegyék. Hiteles információkkal, recept-ötletekkel, a tapasztalatok megosztásával járul hozzá ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő, biztonságos megoldást ezeken a rögös utakon. 


Közösség és tapasztalat-csere 


A júliusi Hozzátáplálási napok keretében tematikus programjaink a csecsemő-, és kisgyermektáplálás témaköreit feszegetik, megoszthatjuk tapasztalatainkat és tippeket, trükköket tanulhatunk Rebekától. A beszélgetésen részt vevők – azon kívül, hogy rengeteg tévhitet eloszlatunk és értékes tudást szerzünk -  különleges ajándékokat és kedvezményeket kapnak. Az előadáson Hozzátáplálás szakemberektől című könyvet sorsolunk ki, a Facebook játékunkban részt vevők között pedig 3 darab, egy hónapra szóló Kiskanál Kommandó VIP tagságot sorsolunk ki, amelynek tartalma: személyre szabott telefonos konzultáció, videók, speciális tartalmak, illetve belépési lehetőség a babákra szabott zárt csoportba. 

 

Együtt könnyebb! 


Nyereményjáték a Facebook-on!


Vakáció és hozzátáplálás - étkezzünk okosan 


Egyedülálló lehetőség, amelynek keretében a vakáció alatt fejlődhetünk, akár 2 napozás között is beiktathatjuk ezt a fontos eszmecserét-tanulást. Minden szállodai szolgáltatás változatlanul igénybe vehető, további programokat és természetesen (előre egyeztetett időpontban) gyerekfelügyeletet is biztosítunk. Legyen ez az óriási felelősség játék és móka! 
 


Beszélgess Páfránnyal!
X