Vakáció és hozzátáplálás - főzzünk okosan!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Hozzátáplálás vakáció alatt


A noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban, gyermek-, és bababarát szállodánkban minden étkezésnél változatos lehetőségeket biztosítunk a pindurkáknak és nagyobbaknak is. Július 15-18. között Lukasz Rebeka dietetikus, aki a Kiskanál Kommandó vezetője lesz a vendégünk, aki szuper előadást fog tartani nekünk a hozzátáplálás témájáról és kreatív recepteket, használható tudást gyűjthetünk. Tanuljunk a vakáció alatt is! 

 

Nyaraljuk magunkat baba-, és kisgyermektápláláshoz értő szülővé! 

Hozzátáplálás könnyedén

Minden anya életében fontos kérdés a gyerekmenü, pontosan mit, mikor és hogyan adjunk a kicsiknek? Rengeteg információ kering az interneten, különböző kiadványokban arról, hogy mi az igazán egészséges alapanyag, mik az ajánlott elkészítési módok. Mindannyiunk célja, hogy az ételeink a lehető legjobbak, legfinomabbak legyenek és tápanyagokban gazdag fogásokat tegyünk a családi asztalra. A szituáció akkor tud még bonyolódni, amikor több gyerkőcünk van, akik különböző korúak és úgy variáljuk az ételeket, hogy minden családtagunk szívesen fogyassza. 


Hozzátáplálási napok júliusban 


A bababarát szállodánkban, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban minden étkezésnél igyekszünk változatos lehetőségeket biztosítani a kicsiknek-nagyoknak. A reggeli és a vacsora változatos kínálatában szerepelnek friss zöldségek, gyümölcsök, hideg és meleg ételek, az egészen picikéknek pedig Hipp bébiételek széles választékát kínáljuk. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztjük a szolgáltatásainkat is, ennek keretében vendégünk lesz július 15-18. között Lukasz Rebeka dietetikus, aki a Kiskanál Kommandó vezetője. A Kiskanál Kommandó Magyarország legnagyobb, szakemberek által vezette hozzá-, és kisgyermek-táplálási portálja.  Gyakorló anyukaként Rebeka is megjárta a nehezebb utat, és ezért szeretne a többi szülőnek segíteni, hogy mások ezt az akadályt könnyebben vegyék. Hiteles információkkal, recept-ötletekkel, a tapasztalatok megosztásával járul hozzá ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő, biztonságos megoldást ezeken a rögös utakon. 


Közösség és tapasztalat-csere 


A júliusi Hozzátáplálási napok keretében tematikus programjaink a csecsemő-, és kisgyermektáplálás témaköreit feszegetik, megoszthatjuk tapasztalatainkat és tippeket, trükköket tanulhatunk Rebekától. A beszélgetésen részt vevők – azon kívül, hogy rengeteg tévhitet eloszlatunk és értékes tudást szerzünk -  különleges ajándékokat és kedvezményeket kapnak. Az előadáson Hozzátáplálás szakemberektől című könyvet sorsolunk ki, a Facebook játékunkban részt vevők között pedig 3 darab, egy hónapra szóló Kiskanál Kommandó VIP tagságot sorsolunk ki, amelynek tartalma: személyre szabott telefonos konzultáció, videók, speciális tartalmak, illetve belépési lehetőség a babákra szabott zárt csoportba. 

 

Együtt könnyebb! 


Nyereményjáték a Facebook-on!


Vakáció és hozzátáplálás - étkezzünk okosan 


Egyedülálló lehetőség, amelynek keretében a vakáció alatt fejlődhetünk, akár 2 napozás között is beiktathatjuk ezt a fontos eszmecserét-tanulást. Minden szállodai szolgáltatás változatlanul igénybe vehető, további programokat és természetesen (előre egyeztetett időpontban) gyerekfelügyeletet is biztosítunk. Legyen ez az óriási felelősség játék és móka! 
 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X