Élje át a gondtalan családi pihenés varázsát Noszvajon! Gyermekbarát wellness a család kényelméért az Oxigén Hotelben!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Gyermekbarát wellness vidéken, a páratlan szépségű Noszvajon

Egy család életében mindig nagy jelentősége van az együtt töltött időnek. A mai rohanó világban a szülők sokszor nem csak a munkájuk miatt frusztráltak, hanem azért is, mert éppen a munka miatt sokszor nem jut elég idejük a gyerekekre. Ez pedig egyre fontosabbá válik, hiszen a gyerekek is így tudnak majd teljes értékű felnőtté válni. Az elvesztett időt sajnos már nem tudjuk visszahozni, viszont igyekeznünk kell, hogy az egymás körében eltöltött perceket viszont 100%-ban kihasználjuk.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyerekbarát wellness hotel, ahol kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a családnak csak egymásra kelljen figyelni és a külvilágot kizárva, a legnagyobb nyugalomban tudjanak kikapcsolódni és pihenni. A szülők helyzetének megkönnyítésére szolgáltatásainkat és szobáinkat is úgy terveztük meg, hogy a szülők helyzetét könnyítsük vele, így nem csak a gyerekekkel tudnak minőségi időt eltölteni teljes nyugalomban, de ha egy kis magányra vágynának a nálunk töltött idő alatt, akkor pár lopott órát is eltölthetnek közös romantikázással. Foglaljon szobát nálunk, sok szeretettel várjuk szállodánkban!

 

 

Miért is nagyszerű választás egy gyerekbarát wellness?

A gyermekbarát vagy bababarát wellness szálloda azért lehet nagyszerű választás egy család számára a közös nyaraláshoz, vagy kikapcsolódáshoz, mivel szolgáltatásaikban és felszereltségükben is felkészülten várják a kisgyerekes családokat. Itt nem kell majd a szülőknek azon aggódniuk, hogy ha valami fontos dolog ki marad a csomagolás során, mert mi mindenre gondolunk Önök helyett is. De nem csak a mindennapos dolgokban készültünk fel a gyermekek fogadására. Szobáink és wellness részlegünk is abszolút gyerekbarát, így a szülő nyugalomban élvezhetik ki a pihenést, hiszen a kicsik teljeskörű ellátásban és biztonságban részesülnek.

 

A gyerekbarát wellness részleg elengedhetetlen

Szállodánkban gondoskodtunk arról, hogy a kicsiknek is legalább akkora élmény lehessen a wellness, mint a felnőtteknek. Felnőtt wellness részlegünk mellett kialakítottunk egy olyan fürdőrészt is, ahol a lurkóké lehet a terep. Gyermek wellness részlegünkben rengeteg izgalmas és színes játék várja magányosan, hogy végre egy kisgyerek rátaláljon és játsszon vele. Ráadásul a gyerek medence egyik különlegessége, hogy a medence élmény elemeit akár személyre szabottan változtathatják vendégeink, ezzel is még több örömet okozva a legkisebbeknek. Ezen felül tudjuk, hogy a lurkók imádják utánozni felnőtteket, borotválkoznak az üres flakonokkal, mint apa, vagy kimázolják magukat a rúzzsal, hogy anyára hasonlítsanak. Éppen ezért alakítottunk ki gyerek szaunát is a wellness részlegünkben, ahol a gyerkőcök kellemes 40 Celcius fokos hőmérsékleten élvezhetik, számukra egészséges módon a szauna jótékony hatásait. Hogy még izgalmasabb legyen, külön aromaterápiás programok is vannak benne, kellemes illatokkal, amiket a gyerekek imádni szoktak.

 

Gyerekbarát wellness szálloda az egész család kényelméért

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban igyekeztünk minden úgy kialakítani a szobáktól az ellátásig, hogy tényleg semmire ne legyen gondja a szülőknek se. Minden 10 év alatti gyermek számára teljesen ingyenes szolgáltatásokat és all-inclusive ellátást biztosítunk, amiben a gyerekek a napi ötszöri étkezés mellé egész nap ingyenesen fogyaszthatnak a gyümölcs pultról, valamint az italfogyasztásuk is ingyenes, így akár mikor is éhezik meg a lurkó, nem jelent majd gondot. Ezen felül animátor csapatunk minden nap a szülők rendelkezésére áll, hogy szórakoztassák a kicsiket, hí esetleg anya és apa kettesben töltenének néhány órát. Ez alatt az idő alatt kicsit feltölthetik felnőtt tartalékaikat, hogy frissen és kipihenten tudjanak újra helyt állni szülői szerepükben.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X