Az Oxigén Hotel**** Superior gyermekbarát hotel gyermekbarát szolgáltatásokkal és felszereltséggel várja a lurkókat.

menu

Gyermekbarát hotel Eger mellett, Noszvajon

Gyermekbarát hotel Noszvajon számtalan gyermekbarát lehetőséggelGyermekbarát hotel vidéken

Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, Egertől alig több mint 10 kilométerre fekszik. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát hotel a falu szélén, 4 hektáros, ősfás park ölelésében fekszik. Szállodánk Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive hotele, ahol gyermek- és bababarát felszereltséggel, több mint 100 gyermekbarát szolgáltatással, tapasztalt animátorokkal, színes programlehetőségekkel és családi wellness birodalommal várjuk vendégeinket. Fedezze fel Ön is családjával a gyermekbarát hotelünk nyújtotta élményeket, foglaljon szobát nálunk!

 

 

Gyermekbarát hotel - Foglaljon Ön is szobát nálunk!


 

Gyermekbarát hotel a kicsik és nagyok kényelméért

Gyermekbarát hotel, ahol minden helyiség és a szálloda felszereltsége is a szülők és a gyermekek kényelmét szolgálja – ez az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa. Gyermekbarát hotelünk minden szobája egy különleges kaland, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy egy és több gyermekes családoknak, valamint kettesben érkező pároknak is tökéletesek legyenek. A legkisebb szobáinkban is igazi gyerekkuckó várja a lurkókat, a legnagyobbakban valóságos birodalommal gazdálkodhatnak. Gyermekbarát hotelként természetesen pontosan tudjuk, hogy egy kisebb és nagyobb gyermek is különleges igényekkel rendelkezik, így kérés esetén fürdőszobai dobogót, wc szűkítőt, babakádat és babaágyat is biztosítunk szobáinkban.

 

Felszerelt gyermekbarát hotel

Wellness részlegünkben, hotelünk első és második emeletén baba-mama szobákat alakítottunk ki, ahol az anyukák a nap bármely szakában elláthatják a legkisebbeket. Gyermekbarát hotelünk baba-mama szobáiba cumisüveg melegítőt, sterilizátort, mikrohullámú sütőt, hűtőszekrényt, vízforralót, baba evőeszközt, babapoharat, babatányért, bébiételeket, ásványvizet, pelenkát, törlőkendőt, hintőport, pelenkavödröt, mosogatószert és cumisüvegmosót is bekészítettünk. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha gyermekbarát hotelünkbe érkezve kiderül, hogy valami otthon maradt, hiszen számos kölcsönözhető eszközzel állunk vendégeink rendelkezésére. 

 

Gyermekbarát hotel gyermek all inclusive ellátással

Gyermekbarát hotelünk gyermek all inclusive szolgáltatásának keretében napi ötszöri étkezést, valamint folyamatosan elérhető finomságokat kínálunk a lurkóknak, bármikor is éheznek meg a nap folyamán. Ismerjük az ízlésüket, így gyermek svédasztalunkon, valamint éttermeinkben is a számukra kedves falatokat szolgáljuk fel nekik.

 

Gyermekbarát hotel gyermekbarát programokkal

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan gyermekbarát hotel, ahol biztos lehet benne, hogy a kicsik és a nagyobbak sem fognak unatkozni! Szállodánk állandó és heti programjai között is egyaránt találhatnak kültéri és beltéri elfoglaltságokat, ráadásul Páfrány, hotelünk dinoszaurusza is imádja szórakoztatni a gyerkőcöket, éppúgy, mint gyermekbarát hotelünk tapasztalt animátorai.

 

Kiemelt programlehetőségek gyermekbarát hotelünkben

Fedezzék fel együtt a Páfrány Activity kalandparkot, a Maminbaba latin fitnesst, az animátoraink által biztosított kreatív foglalkozásokat. A gyerekek imádni fogják a Bambínó játszóházat, valamint a Tini Barlangot is, ahol gyermekbarát hotelünkben együtt szerezhetnek felejthetetlen élményeket. Mindemellett nem feledkezhetünk meg a szállodától alig több mint 10 kilométerre fekvő Egerről sem, ahol a vár, a Kopcsik Marcipánia, a Csillagvizsgáló, a Tűzoltómúzeum, a Panoptikum is arra vár, hogy a kicsik felfedezzék.

 

Gyermekbarát hotel wellness birodalommal a legkisebbeknek is

Gyermekbarát hotelünk wellness birodalmát úgy alakítottuk ki, hogy az a legkisebbek, és a kicsit nagyobbak számára éppúgy tökéletes legyen, mint a szülőknek, hiszen tudjuk, hogy a wellness élményekért a lurkók is rajonganak. Babamedence, babaszauna, babamasszázs és babaúszás is várja a legkisebbeket, gyermekmedence, aromaszauna és családi jacuzzi a nagyobbakat. A számtalan színes játékot, a mennyezetről lelógó hintát, a fűtött padokat mindannyian egyaránt élvezhetik. Fedezzék fel közösen gyermekbarát hotelünk wellness birodalmát!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X