Az Oxigén Hotel**** Superior gyermekbarát hotel gyermekbarát szolgáltatásokkal és felszereltséggel várja a lurkókat.

menu

Gyermekbarát hotel Eger mellett, Noszvajon

Gyermekbarát hotel Noszvajon számtalan gyermekbarát lehetőséggelGyermekbarát hotel vidéken

 

Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, Egertől alig több mint 10 kilométerre fekszik. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát hotel a falu szélén, 4 hektáros, ősfás park ölelésében fekszik. Szállodánk Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive hotele, ahol gyermek- és bababarát felszereltséggel, több mint 100 gyermekbarát szolgáltatással, tapasztalt animátorokkal, színes programlehetőségekkel és családi wellness birodalommal várjuk vendégeinket. Fedezze fel Ön is családjával a gyermekbarát hotelünk nyújtotta élményeket, foglaljon szobát nálunk!


Gyermekbarát hotel - Foglaljon Ön is szobát nálunk!

Gyermekbarát hotel a kicsik és nagyok kényelméért

 

Gyermekbarát hotel, ahol minden helyiség és a szálloda felszereltsége is a szülők és a gyermekek kényelmét szolgálja – ez az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa. Gyermekbarát hotelünk minden szobája egy különleges kaland, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy egy és több gyermekes családoknak, valamint kettesben érkező pároknak is tökéletesek legyenek. A legkisebb szobáinkban is igazi gyerekkuckó várja a lurkókat, a legnagyobbakban valóságos birodalommal gazdálkodhatnak. Gyermekbarát hotelként természetesen pontosan tudjuk, hogy egy kisebb és nagyobb gyermek is különleges igényekkel rendelkezik, így kérés esetén fürdőszobai dobogót, wc szűkítőt, babakádat és babaágyat is biztosítunk szobáinkban.

 

Wellness részlegünkben, hotelünk első és második emeletén baba-mama szobákat alakítottunk ki, ahol az anyukák a nap bármely szakában elláthatják a legkisebbeket. Gyermekbarát hotelünk baba-mama szobáiba cumisüveg melegítőt, sterilizátort, mikrohullámú sütőt, hűtőszekrényt, vízforralót, baba evőeszközt, babapoharat, babatányért, bébiételeket, ásványvizet, pelenkát, törlőkendőt, hintőport, pelenkavödröt, mosogatószert és cumisüvegmosót is bekészítettünk. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha gyermekbarát hotelünkbe érkezve kiderül, hogy valami otthon maradt, hiszen számos kölcsönözhető eszközzel állunk vendégeink rendelkezésére. 

Gyermekbarát hotel gyermek all inclusive ellátással

 

Gyermekbarát hotelünk gyermek all inclusive szolgáltatásának keretében napi ötszöri étkezést, valamint folyamatosan elérhető finomságokat kínálunk a lurkóknak, bármikor is éheznek meg a nap folyamán. Ismerjük az ízlésüket, így gyermek svédasztalunkon, valamint éttermeinkben is a számukra kedves falatokat szolgáljuk fel nekik.

Gyermekbarát hotel gyermekbarát programokkal

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan gyermekbarát hotel, ahol biztos lehet benne, hogy a kicsik és a nagyobbak sem fognak unatkozni! Szállodánk állandó és heti programjai között is egyaránt találhatnak kültéri és beltéri elfoglaltságokat, ráadásul Páfrány, hotelünk dinoszaurusza is imádja szórakoztatni a gyerkőcöket, éppúgy, mint gyermekbarát hotelünk tapasztalt animátorai. Fedezzék fel együtt a Páfrány Activity kalandparkot, a Maminbaba latin fitnesst, az animátoraink által biztosított kreatív foglalkozásokat. A gyerekek imádni fogják a Bambínó játszóházat, valamint a Tini Barlangot is, ahol gyermekbarát hotelünkben együtt szerezhetnek felejthetetlen élményeket. Mindemellett nem feledkezhetünk meg a szállodától alig több mint 10 kilométerre fekvő Egerről sem, ahol a vár, a Kopcsik Marcipánia, a Csillagvizsgáló, a Tűzoltómúzeum, a Panoptikum is arra vár, hogy a kicsik felfedezzék.

Gyermekbarát hotel wellness birodalommal a legkisebbeknek is

 

Gyermekbarát hotelünk wellness birodalmát úgy alakítottuk ki, hogy az a legkisebbek, és a kicsit nagyobbak számára éppúgy tökéletes legyen, mint a szülőknek, hiszen tudjuk, hogy a wellness élményekért a lurkók is rajonganak. Babamedence, babaszauna, babamasszázs és babaúszás is várja a legkisebbeket, gyermekmedence, aromaszauna és családi jacuzzi a nagyobbakat. A számtalan színes játékot, a mennyezetről lelógó hintát, a fűtött padokat mindannyian egyaránt élvezhetik. Fedezzék fel közösen gyermekbarát hotelünk wellness birodalmát!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X