A legjobb gyerekprogramokat keresed? Az Oxigén Hoteltől nem messze Egerben megtalálod!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Kalandokkal teli gyerekprogramok Egerben

A családi kiruccanás során érdemes előre felkészülni és még az indulás előtt kutakodni egy kicsit, hogy milyen program lehetőségeket kínálnak számunkra a közeli települések, ha szeretnénk egy kicsit kimozdulni a szobánkból. Természetesen az idény jellegű események mellett a legtöbb város számtalan állandó programmal is készül a látogatóknak, így biztos találna majd kedvükre valót.


Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a csodálatos Noszvaj településén található, ahonnan csak egy 10 perces autóúttal elérhető a páratlan szépségű és történelmi háttérrel rendelkező Eger. Szép számmal nyújt gyerekprogramokat Eger városa, így szinte garantált siker lesz a lurkóknál is, ha ezt választjuk úti célnak. 

 

 

Gyerekprogramok Eger és környékén

Már szállodánkban sem fognak csalódni, hiszen bővelkedünk gyerekprogramokban házon belül is. Állandó és heti rendezvényeinket megtalálják honlapunkon, ahol mindig friss információval szolgálunk az épp aktuális gyerek- és felnőtt programokról, de ha távolabbi helyeket is felfedeznének, akkor hiba lenne kihagyni Eger városát. Szállodánktól csupán alig több mint 10 km-re fekszik ez a hihetetlen város, ami mind felnőttnek, mind gyereknek biztos izgalmas szórakozást nyújt.

 

Egri gyerekprogramok – ahol az álmok életre kelnek

Eger városának összes állandó gyerekprogramja közül talán az egyik legtöbb kalandot tartogató lehetősége az egri tűzoltó múzeum, ami garantált siker lesz a kicsiknél. 
Ki ne szeretett volna tűzoltó lenni, amikor még kisgyerek. „ Tűzoltó leszel s katona! Vadakat terelő juhász!” mondja József Attila is ismert versében, az Altatóban. A tűzoltók mindig megmozgatják a gyerekek fantáziáját, hiszen érdekes egyenruhát hordanak, mindig segítenek a bajban, amolyan hétköznapi hősök. Ráadásul rengeteg érdekes titkot rejt a hatalmas, piros és szirénázó tűzoltóautó is. Ez mindig feltüzeli a lurkók fantáziáját és érdekes lehet számukra végre belátni a színfalak mögé.

 

Az Egri Tűzoltó Múzeum csodálatos gyerekprogram Egerben

A Tűzoltó tér 5. szám alatt, az egykori tűzoltó laktanyában 1999-ben, az egri tűzoltóság megalakulásának 125. évfordulóján megnyílt a Tűzoltó Múzeum. Állami és Uniós segítséggel az épületet felújították és a kibővült kiállítás 2012-ben ismét megnyitotta kapuit a látogatók előtt Egri Tűzoltó Múzeum néven.

 

A múzeum egyedülállónak számít, hiszen jelentős szakmatörténeti jelentősége miatt rövid idő alatt hatalmas turisztikai célponttá válhatott és közkedvelt gyerekprogram lett belőle. A tűzoltóság történeti fejlődését bemutatva a múlttól a jelenig felejthetetlen élmény nyújt kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

 

Az állandó kiállításban a heves megyei és az egri tűzoltóságok történetét bemutató kiállítás kapott helyet, ahol bemutatják a tűzoltók történelmét a vitrinekben szereplő tárgyakon keresztül. A gyerkőcök a program során megtekinthetik testközelből egy igazi tűzoltóautó belsejét és a benne lévő eszközöket. Talán a legjobban ezt a rést szokták élvezni a kicsik. De ami még izgalmasabbá teszi számukra az egész kiállítást, hogy a kiállítótermekben található iVoiceSys hangrendszerek „megszólaltatják” a kiállított tárgyakat. Az Egri Tűzoltó Múzeum komplex, teljes körű szórakozást nyújt a látogatónak és a szakma iránt érdeklődőnek egyaránt. A Tűzfészek Ajándékboltban a gyűjtők, gyerekek és turisták igényeit kielégítő emléktárgyak között mindenki megtalálja kedvencét.


Ami még tovább fokozza a gyerekek számára az élményt, hogy a Múzeum hátsó részében kialakított játszótér nyitva áll a múzeum látogatás végén a kicsik számára, míg a környező padokon a szülők kellemesen megpihenhetnek, sőt a tökéletes gyerekprogramot Egerben egy piknikkel tehetik még felejthetetlenebbé. A gyerekprogram Egerben itt még egyáltalán nem ér véget, hiszen a játszóház foglalkozásai során a gyerekek kézműves foglalkozásokon szórakozhatnak, de akár tűzoltóként is kipróbálhatják magukat a játékok során.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X