Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát hotel gyermekbarát lehetőségekkel.

menu

Gyermekbarát hotel Noszvajon

Gyermekbarát hotelként várunk kicsiket és nagyokat

Gyermekbarát hotel Eger mellett, NoszvajonAz Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát hotel kis csapataként gondoskodunk arról, hogy egyetlen percre se unatkozzanak családi wellness szállodánkban. Heti 60 órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programmal várjuk  a gyerkőcöket, csodálatos környezetben épült család- és bababarát szállodánkban, ahol minden az ők és az Önök kényelmét szolgálja. Puha hó hullott, vagy éppen tűz a nap: ez nekünk nem akadály, mi mindig kalandra készen indulunk a friss és kristálytiszta levegőre fára mászni, hógolyózni, célba dobni, táncolni, sportolni vagy számháborúzni. Ha mégis túl hűvösre fordul az idő vagy zuhog az eső, akkor is számtalan érdekes, vidám, kreatív játék várja a kis felfedezőket a szálloda falain belül is. És mi természetesen ott leszünk, hogy játsszunk velük.


Gyermekbarát hotel, ahol Páfrány a sztár

Gyermekbarát szállodánknak csupán egyetlen állandó lakója van, ő Páfrány, a barátságos dinoszaurusz. Meglepő lehet, de imádja az almát, és a hatalmas sétákat a hotelt körülvevő 4 hektáros parkban. Kifejezetten imádja a gyerekeket, így naponta 2 alkalommal is előmerészkedik, hogy mosolyt csaljon a kicsik és nagyok arcára. Gyermekei így nem csak a baba- és gyermekbarát wellness, a Mókus Kalandpark vagy épp a Páfrányról elnevezett Activity Park kalandjaival, de egy különleges baráttal is gazdagondnak. 

 

Gyermekbarát hotel a Bükk lábánál

Gyermekbarát hotel gyermekbarát szolgáltatásokkal

 

 

 

 

 

 

 

 


Gyermekbarát hotelünk szabadtéri programlehetőségei

Hatalmas park csupa gyermekbarát lehetőséggel

Animátoraink mindig készek a gyerekekkel együtt kilép a hotel kapuján, hogy a parkban vidám vetélkedőkre, különböző sportokra, kültéri ügyességi játékokra hívjanak mindenkit. Vidám, mosolygós természetük mellett szakmai hozzáértésükkel és felelősségteljes, elkötelezett munkájukkal járulnak hozzá családbarát hotelünkben a gyerekek vidám napjaihoz és a szülők nyugodt kikapcsolódásához. Rengeteg játékkal, vetélkedővel, kreatív ötlettel és mókával várják a srácokat. Gyermekbarát hotelünkben a babák és gyerkőcök korának, mozgásfejlődésének megfelelő változatos, vidám foglalkozásokkal, kedves dalocskákkal és mesékkel, színes, puha labdákkal, mesefigurákkal, végtelen türelemmel és szeretettel teli gondoskodással várjuk vendégeinket. Szakképzett babagondozónk a hét minden napján 11:00 - 16:00 között áll a szülők rendelkezésére.

Gyermekbarát wellness hotel meseszép környezetben

Célunk az, hogy a szülők és a gyerekek minél több időt töltsenek a természetben, amiből oly kevés látszik a városban. Az élményekből pedig sosem elég, ezt mi is pontosan tudjuk! Gyermekbarát hotelünk hatalmas parkjában számos kihagyhatatlan lehetőséget biztosítunk kicsik és nagyon számára egyaránt.

 

Gyermekbarát wellness hotel számos kültéri programmalKalandpark gyermekbarát hotelünk 5 hektáros kertjében

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Strandröplabda pálya: fiatal szülők és tinédzserek kedvence. Jó móka, és igényel némi fizikai állóképességet is. 
  • Tábortűzrakó hely: ínycsiklandozó pillecukor sütögetéséhez. A tűzzel vigyázni kell, tűzrakó helyünk kizárólag felügyelet mellett használható.
  • Mókus kalandpark: itt minden gyerek próbára teheti ügyességét, bátorságát. (Időszakos nyitva tartás.)
  • Páfrány Activity park: az égig érő fák között most már olyan izgalmas játékok találhatóak, mint az Óriás Hinta, Giga Gumis Ugráló és a Légvár. A felnőttek kényelmét a homokos plázs teraszok szolgálják. A száguldás élményét adják az iHover gépek, ezek a trükkös, vicces, igazi fifikás járművek. (Időszakos nyitvatartás.)
  • Gyerek Kresz-park: ahol a közlekedési szabályokat játszva, észrevétlenül tanulják meg a gyerekek. Így növelve biztonságukat a későbbiekben, amikor már egyedül mennek a suliba
  • Lengőteke: pillanatok alatt vidám társaság gyűlik a lengőteke pálya köré minden nap. Nevetés közben nem is olyan könnyű pontosan célozni!
  • Óriás sakk: egy kis szellemi torna a szabadban. Nyertes kombináció! 
  • Játszótér: ergonomikus kialakítású, természetes anyagokból készült játékokkal, hintákkal, mászókákkal, libikókával és hatalmas homokozóval, ahol olykor homokvárépítő versenyeket is rendezünk.

 

Meseút

A Meseút alapgondolata, hogy egy, a nyaralás, pihenés ideje alatt kötetlenül végigjárható kalandtúra keretein belül játékosan, a mesék világán keresztül ismertesse meg az útonlévőkkel az adott tájegység (Noszvajon a palóc) hagyományos kincseit, szellemiségét. Tudjon meg többet erről az izgalmas családi programról, amely során Noszvaj települését az eredeti palóc népmeséken keresztül fedezhetik fel: Családi Meseút Noszvajon.

 

Gyermekbarát hotelünk beltéri programlehetőségei

Gyermekbarát szállodánkban számos beltéri programmal készülünk a lurkóknakBiztosak vagyunk benne, hogy gyermekei élvezni fogják a naponta többször megrendezésre kerülő tematikus foglalkozásainkat. A Tini Barlang  a gyerkőcök egyik kedvence, hiszen itt minden nap találkozhatnak Páfránnyal. 

Gyermekbarát hotelünk állandó és heti programjai között is kiváló lehetőséget találhatnak vendégeink kikapcsolódáshoz, felhőtlen szórakozáshoz, és közös élmények szerzéséhez! Ismerjék meg a folyamatosan frissülő programjainkat az alábbi linken: szállodánk állandó és heti programjai.


Gyermekbarát hotel wellness élményekkel

Gyermek wellness birodalmunkban vízi- és készségfejlesztő játékokkal várjuk a lurkókat, de egy kreatív sarkot is létrehoztunk számukra, ahol a lubickolás után megpihenve szabadon engedhetik kreativitásukat. Recepciónkon több méretben igényelhető úszópelenka, wellness részlegünkben pedig az animátoroktól kérhető karúszó, úszógumi, vagy úszó deszka és úszószemüveg. Baba wellness világunk babapancsolóval, gyermekmedencével, vízi hintával és számos vízi játékkal várja a legkisebbeket is. Babaúszás foglalkozásaink a legkedveltebb programjaink a 0-2 éves korosztály számára. 

 

Aromaszauna gyermekbarát hotelünkben: a szauna élményéből semmiképpen sem szeretnénk kihagyni a gyerekeket. Minden héten gyermek aromaszaunával és telente különleges, kisebbeknek szánt szaunaprogrammal várjuk az érdeklődőket. 

 

Családi jacuzzi gyermekbarát hotelünkben: ahol a 38°C-os pezsgőfürdő biztosítja a meleget vicces buborékokkal és számos masszírozó fúvókával. A gyermekek és szülők számára egyaránt kellemes a családi jacuzziban időzni.

 

Fűtött padok gyermekbarát hotelünkben: nincs olyan gyerek, aki úgy érezné, hogy elkezdett fázni egy picit a vízben, hiszen ugrálás, pancsolás közben ez észrevehetetlen. Amint azonban ráül a fűtött padokra néhány percre, azonnal érezni fogja, milyen kellemes, egész testét átjáró megnyugtató, melengető érzés. 

 

Gyermekbarát hotelünk kölcsönözhető eszközei

Gyermekbarát szállodánk számos kölcsönözhető sporteszközzel, játékkal, túrázáshoz és kiránduláshoz praktikus kiegészítővel és kényelmi eszközzel, valamint a babák szükségleteihez nélkülözhetetlen apróságokkal áll vendégeink rendelkezésére.

 

Gyerekeknek Babáknak Szülőknek
Gyermek kerékpárok Babakocsi Nordic Walking túrabot
Rollerek Babahordozó Hátizsák
BMX kerékpárok Babaágy Pikniktakaró
Kerékpár sisakok Babaágynemű Felnőtt mountain bike
Asztalitenisz ütők és labdák Vízmelegítő  
Tollaslabda, tollasütők Cumisüveg melegítő  
Kosárlabda Pelenkázó és pelenka  
Kézilabda Pelenkás vödör  
Focilabdák Babakád  
Puha és műanyag golyók WC-ülőkeszűkítő  
Szánkó Babafürdető  
Homokozó játékok Éjjeli lámpa  
  Etetőszék  
  Ülésmagasító  
  Légzésfigyelő  
  Babamonitor  

 

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Nyári Babaúszás: több, mint pancsi
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Hurrá, nyaralunk!
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI-TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft/2 felnőtt/éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft/1 fő + max. 2 gyermek (10 év alattiak)/2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
 
Szülinap anya huncutkáival
 
Szülinap apa szíve csücskével
67 900 Ft/1 fő + max. 2 gyermek (10 év alattiak)/2 éjszaka
 
Csiri-biri csomag nyáron is!
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska nyárra is!
99 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjszakától
 
Online Foglalási Akció
96 806Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjszakátó
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Karácsonyi Csoda
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
Beszélgess Páfránnyal!
X