Kényeztető pihenés kicsiknek és nagyoknak - Oxigén Hotel**** Superior gyerekbarát szálloda az egész családnak

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Gyerekbarát szálloda Eger közelében, Noszvajon

Nincs is annál nagyobb öröm, amikor végre együtt tudunk tölteni egy hosszabb időt családunkkal, gyerekeinkkel. Akár egy hosszú hétvége keretein belül, akár egy hosszabb nyaralás alkalmával van lehetőségünk kiélvezni a családi élet örömeit nem lehet tökéletes a pihenés a megfelelő szállás nélkül.


Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Noszvajon, a Bükk lábánál fantasztikus lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnének kellemes, nyugodt környezetben eltölteni egy kis időt családjukkal, gyerekekkel és közben szeretnék kiélvezni egy gyerekbarát szálloda adta lehetőségeket és kényelmet. Látogasson el hozzánk és élvezze ki Noszvaj varázsát, foglaljon szobát nálunk!

 

 

Gyerekbarát szálloda, gyerekbarát programokkal

Noszvajon nem csak egy remek szálloda várja a pihenni vágyó családokat. Komplett gyerekbarát csomagot kapnak, ráadásul olyat, ahol mindenki garantáltan jól fogja magát érezni. Számtalan lehetőséget rejt az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyerekbarát szálloda, hiszen nem csak felnőttekre szabott szolgáltatásokat találnak szállodánkban, de rengeteg móka várja a legkisebbeket is. Igazi gyerekbarát szálloda a Bükk lábánál, ahol a kristály tiszta levegőn hatalmas kalandokra hívjuk a kicsiket, nagyot pancsolhatnak a gyerekmedencében, vagy ha elfáradnak, igazi kis varázsbirodalom várja őket a szobában is, ahol az álmok is valóra válhatnak akár.

 

Miért is jó választás egy gyerekbarát szálloda?

Mindamellett, hogy felnőtt vendégeink kényelméről igyekszünk teljeskörűen gondoskodni, igyekeztünk szolgáltatásainkat is úgy kialakítani, hogy minden hozzánk érkező gyerek úgy érezhesse, mintha csodaországba tette volna be a lábát. Teljes animátor csapat áll játékra készen a hét minden napján, hogy újabb és újabb kalandokra induljanak a kicsikkel. Találnak itt gyerek kalandparkot, játszó szobát, ráadásul a kis csapat olyan szakképzett kollégákból áll, akik izgalmas és különleges játékokat találnak ki a lurkók számára, korosztályhoz és fejlettséghez igazított sorversenyeket, vetélkedőket.

Gyerekbarát szállodánk beltéri lehetőségei

Ha rossz idő lenne, akkor sem kell aggódni, hogy a gyerekek móka nélkül maradnak. Nagyszerű beltéri játszóházunkban kreatív játékokkal szórakoztatják az animátorok őket, de ha lustálkodni van kedvük, akkor bekuckózhatnak és elmerülhetnek a mesék világában is, egy csendes mesenézős délután alatt. A pancsolás szerelmesei is örülni fognak, hiszen amíg anya és apa egy frissítő masszázs keretein belül töltődnek fel, addig a kicsik egy kifejezetten gyerekbarát szálloda kifejezetten gyerekbarát élménymedencéjében tehetik ugyanezt. Itt tényleg minden hely csak arra vár, hogy felfedezzék, és ha elfáradnak a rengeteg izgalom során, gyerekbarát szálloda szobáinkat is úgy alakítottuk ki, hogy a kicsiknek akár saját alvósarkuk lehessen, bunkival egybekötve.

 

Gyerekbarát szálloda a szülők kényelméért

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ugyan úgy figyel oda a gyerekek szórakoztatására, mint a felnőttek pihenésére. Fontosnak tartjuk, hogy a szülők a közös pihenés alatt legalább annyira ki tudjanak kapcsolódni és maguk mögött hagyni a mindennapi stresszt, akár csak a gyerekek. Ezért s igyekeztünk szolgáltatásainkat úgy kialakítani, hogy a szülőknek lehetőségük legyen együtt szórakozni és időt tölteni a gyerekekkel, azonban emellett meg legyen a lehetőségük rra is, hogy akár 1-2 órát csak magukra illetve egymásra szánhassanak csendes nyugalomban.

Gyerekbarát szállodánk szakképzett kollégái állnak rendelkezésére

Ezért is áll egy teljes csapat a szülők segítségére készen, hogy elszórakoztassák a kicsiket, ha éppen a felnőttek kettesben töltenének egy kis időt. Mindemellett szakképzet, tapasztalt gyermekgondozónk szolgálatát is igénybe vehetik, hogy feltölthessék felnőtt tartalékiakat egy rövidke idő keretein belül, hogy utána újult erővel merülhessenek el a családi élet izgalmaiban. Hotelünk olyan gyerekbarát szálloda, ahol mindent igyekszünk megtenni az ön és családja kényelméért, és önnek csak annyi a dolga, hogy pihenéssel töltse az idejét.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X