Gyerekbarát szálláshely Noszvajon, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa rengeteg gyerekbarát lehetőséggel.

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Gyerekbarát szálláshely a Bükk lábánál

Gyerekbarát szálláshely – izgalmas hely az egész családnak

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan gyerekbarát szálláshely, mely egyszerre nyújt kellemes kikapcsolódást a felnőtteknek és közben rengeteg szolgáltatással és programmal igyekszik minden apróságnak mosolyt csalni az arcára.

 

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyerekbarát szálláshely egész évben vár kicsiket és nagyokat

 


Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban egész csapat együttes erővel gondoskodik arról, hogy a pihenésük alatt senkinek se legyen egy unalmas perce sem családi wellness szállodánkban. Szállodánk különleges gyerekbarát szálláshely, ahol, ha esik, ha fúj, mindig megtaláljuk az alkalmat és a lehetőséget egy kis mókára. Heti 60 órányi különleges, szórakoztató, vidám, sportos, kreatív játék programmal várjuk a kicsiket egy csodálatos környezetben, ahol az egész család egyaránt jól szórakozhat. Ha süt a nap, frissen és boldogan indulunk neki felfedezni a lurkókkal, mit rejthet a természet és kipróbálhatják magukat élményekkel teli kalandparkunkban, ahol egy kedves barát is várja őket. De ha esetleg rosszra fordulna az idő, a kicsiknek akkor sem kell a szobában unatkozniuk, hiszen számtalan izgalmas beltéri tematikus programokkal és egy teljesen gyermekbarát wellness részleggel várjuk a gyerekeket, ahol szó szerint elmerülhetnek a játék örömében.

 

Gyerekbarát szálláshely, ahol egy új barát vár

Szállodánkban nem csak új élmények várják a lurkókat, de egy új barát is várja őket sok-sok szeretettel. Ő gyerekbarát szálláshelyünk egyedüli, állandó lakója, akinek becses neve Páfrány, a barátságos és mosolygós dinoszaurusz. Tudni kell róla, hogy imádja az almát, valamint nagyon szeret nagyokat sétálni a szállodát körülvevő 4 hektáros parkban. Fő kedvencei azonban mégis inkább a gyerekek, akiknek előszeretettel mutatja meg magát és csal mosolyt az arcukra. 

 

Gyerekbarát szálláshely megannyi szabadtéri program lehetőséggel

A szállodát körülvevő hatalmas parkban, kedves, mosolygós és szakmai tudással felfegyverkezett animátoraink minden nap számtalan kalandra invitálja a gyerkőcöket. A gyerekbarát szálláshely hatalmas parkjában vetélkedőkkel, temérdek izgalommal és örömteli játékkal szórakoztatják a gyermekeket, amíg a szülők a jól megérdemelt pihenésüket töltik. A játékok és vetélkedők során elhivatott animátoraink, szakmai tudásuk legjobbját nyújtják és a játékokban, foglalkozások közben figyelembe veszik a legapróbbak mozgásfejlődését, valamint korát és ehhez igazodva biztosítanak számukra lebilincselő szórakozást a nap folyamán. Akkor sem kell aggódni, ha a gyermek még nagyon kicsi, hiszen szakképzett babagondozónk hétfőtől vasárnapig 11 és 16 óra között mindenben a szülők rendelkezésére áll, hogy a szülők kikapcsolódása tényleg teljes legyen.

 

Gyerekbarát szálláshely, gyerekbarát wellnessel

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban nem csak a felnőtteket várjuk üdítő wellness szolgáltatásokkal, de a család legkisebb tagjainak is biztosítjuk, hogy egy csodálatos élményben legyen része. Szállodánk olyan gyerekbarát szálláshely, mely egyedülálló módon nyújt lehetőséget, hogy a gyerekek is ugyanazokat az élményeket éljék át, mint szüleik, csak mindezt a számukra egészséges módon.

Akár a felnőttek

Gyerekbarát szaunánk egy olyan kis kabin, ahol különböző gyerekszauna programok, például illatos-gyümölcsös és kényeztető herbálos várják az apróbbakat, mindezt 40 Celsius fokban, így a kicsik is élvezhetik a szauna jótékony hatását. Tovább bővíti az élményeket csodálatos gyerek wellness birodalmunk, ahol színes játékok, gyerekcsúszdák, vízi készségfejlesztő elemekkel felszerelt gyermek medencék várják a csöppségeket, sőt élményelemeit a gyermekek kedve szerint van lehetőség állítani. Ha esetleg otthon marad a lurkók fürdőruhája, akkor sem kell aggódni, mivel recepciónk minden eshetőségre felkészülten nyújt segítséget. Úszópelenka, vagy akár úszógumi is beszerezhető, így a szülők kikapcsolódását is igyekszünk segíteni.


Gyerekbarát szálláshely minden korosztálynak

Nem csak a kisebb gyermekek, de az idősebbek is remekül szórakozhatnak szállodánkban. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyerekbarát szálláshely egyszerre biztosítja az egész család szórakoztató pihenését. Ha a gyerekek éppen nem a kültéri kalandparkunkban másznak akadályról akadályra, a kislányokat babaszoba, míg a fiúkat x-boksz lehetőség is várja, mely nem csak a kisgyermekek, hanem az idősebb korosztálynak is nagyszerű szórakozás lehet.

Szállodán kívüli lehetőségek


Ha esetleg az egész család közös programra vágyna, az Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ebben az esetben is nagyszerű gyerekarát szálláshely lehet, hiszen a mesés Noszvaj települést, ahol szállodánk található, rengeteg izgalmas látnivaló veszi körül. Ha esetleg egy városnézés lenne a családi közös program, akár a közelben található, legendásan szép várost, Egert is meglátogathatja a család egy kirándulás keretén belül. A Bükk lábánál számtalan más, gyönyörű látnivaló várja, hogy felfedezze a család együtt.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X