Gyerekbarát hotel Noszvajon

menu

Gyerekbarát hotel Noszvajon - Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

Milyen egy jó gyerekbarát hotel?

Gyerekbarát hotel Sajnos manapság nagyon sokszor találkozhatunk olyan hotelekkel, melyek gyerekbarát hotelnek hirdetik magukat, közben pedig ott tapasztalják meg a szülők, hogy a hely abszolút nincs felkészülve arra, hogy kisgyermekeket fogadjon.

 

Egy gyerekbarát hotelnek teljes mértékben felkészültnek kell lennie arra, ha a családok gyermekekkel érkeznek. De mire is van szükség ilyen esetben?

 

Fontos, hogy a szülők mellett a gyermekek is találjanak megfelelő programok, tehát minden korosztály jól érezze magát az adott helyen.

 

Az Oxigén Hotel az egyik legjobb bababarát hotel, amit számos díj és elismerés is bizonyít. Állandó beltéri programjaink mellett folyamatosan változó, frissülő programokkal kedveskedünk vendégeinknek.

 

Gyermekbarát hotelünk munkatársai nem engedik, hogy a kicsik egy pillanatra is unatkozzanak, ezért heti 60 órányi kreatív, szórakoztató programmal várjuk őket. Szállodánk legkedvesebb lakója Páfrány, akit egyszerűen imádnak a gyerekek. A barátságos dinoszaurusz naponta kétszer is előbújik a helyéről azért, hogy a kicsiket szórakoztassa.

 

 

Gyerekbarát hotel wellness programokkal kicsiknek és nagyoknak

Az előbb kifejtettünk már, hogy az Oxigén Hotel a legjobb bababarát Hotel Magyarországon, ám ez nem azt jelenti, hogy csak a picik érzik itt igazán jól magukat. Tudjuk, hogy a kisgyermekekkel nem egyszerű az élet, hiszen a szülőség nagy felelősséggel jár, így fontos, hogy alkalmanként a szülők is kiengedjék a fáradt gőzt, hogy ők is megpihenjenek egy kicsit, és újult erővel, energiával feltöltődve vágjanak neki a hétköznapoknak.

 

A wellness élményeket minden évszakban élvezhetik vendégeik. Sokan keresnek például wellness hotelt az őszi szezonra, hiszen nem mindenki teheti meg, hogy nyáron pihenjen, és sokan döntenek az őszi pihenés mellett. A gyerekek számára külön pancsoló és gyermekmedence, gyermekszauna és persze a szakképzett animátorok által vezetett programok kínálnak feledhetetlen élményeket. A szülők kipróbálhatják a szaunát, infrakabint, a különböző masszázsokat vagy akár egy koktélt is elfogyaszthatnak.

 

Egy gyerekbarát hotel, melynek környékén színes, izgalmas programok várnak

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spát azonban nemcsak egy wellness szálloda, hiszen sokféle lehetőséget rejt programok terén a szálloda, és a környék is. A kerti tó és japánkert a párunkkal való elvonulásra, de akár magányos meditációra is csábít. Vigyázat, itt olykor a szabadban gyakorlatozó chikungozókkal is találkozhatunk! A játszótér és környéke mindig gyerekzsivajtól hangos. Ám a legnépszerűbb a többszintes, kicsik és nagyok számára egyaránt kipróbálható Mókus kalandpark.

 

Programok Noszvajon, minden korosztály számára 

Noszvaj, Magyarország egyik legtisztább levegőjű, csupa virág települése maga is folyamatosan kínál falusi programokat, helyitermék-bemutatókat, kóstolókat. A település messze földön híres a lekvárjairól és borairól. Nyár végén–ősszel mindenfelé csoda finom szilva- és csipkebogyó lekvárokat kínálnak, a pincék pedig tárt ajtókkal várják a betérőket. Itt még ma is napi gyakorlat az utcára kitett hokedlin kínált áru és a becsületkassza! Nagyszerű alkalom, hogy meséljünk kicsit a gyerekeinknek…

 

Az augusztus 25-i Szilvanapon a kíváncsiak megismerhetik a világhíres noszvaji szilvalekvár készítésének titkát. Meg lehet kóstolni a kemencében sült lekváros süteményeket és más szilvával készült ételeket. A gazdaházban népi mesterségek bemutatója, táncház, kézműves kirakodóvásár, borkóstoló várja a vendégeket.

 

Szeptember 7–8-án 20. alkalommal rendezik meg a faluban a Kemencés Napot és Zenés Bortúrát, amely az ország egyik legrégebbi gasztronómiai rendezvénye. Péntek este a Pintér Zoltán emlék bortúrával kezdődik a noszvaji pincesoron. Szombaton egész nap kemencében készült ételek versenye és kóstolója, kézműves és kirakodóvásár, játszóház és mindenféle szórakoztató műsor várja az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vendégeit is.

 

Ne hagyja ki a noszvaji őszi fesztiválokat, mert egy sor színes élménnyel lenne szegényebb nélkülük! Már most tekintse meg csomagajánlatainkat, tervezze be és foglalja le helyét a noszvaji Szilvanap vagy a Kemencés Nap és Zenés Bortúra idejére!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
GESZTENYEFIGURÁK
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X