A legjobb gyerekbarát hotel vidéken

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Gyerekbarát hotel Noszvajon

Gyerekbarát hotel Mit nyújt manapság egy gyerekbarát hotel?

 

Nincs is nagyobb öröm annál, mint egy gyermek érkezése a családba. Ilyenkor a család tagjainak élete teljesen megváltozik, ezzel együtt a nyaralási, illetve a pihenési szokások és igények is. Előtérbe kerülnek a gyerekbarát hotelek, hiszen fontos, hogy ha szállodába megy a család a kicsik is jól érezzék magukat, és minden adott legyen a család számára a gondtalan pihenéshez és feltöltődéshez.

 

Manapság megnövekedett az igény a gyerekbarát hotelek iránt, hiszen egyre több család kezdi felismerni azt, hogy milyen fontos minden korosztály számra a minőségi pihenés és a minőségi együttlét is. Ennek köszönhetően egyre több szálloda hirdeti magát gyerekbarátnak, azonban ha a család megérkezik az adott helyre, azt tapasztalják, hogy valójában egyáltalán nincs felkészülve a szálloda a kicsi vendégekre.

 

De mi az, amiből tudni lehet, hogy az adott szállás valóban gyerekbarát hotelként működik? A gyerekbarát hotelek biztonságot és kényelmet nyújtanak a legkisebb vendégeik számára, illetve minden korosztályt színes programlehetőségekkel várják. Egy gyerekbarát hotel a piciktől sem fosztja meg a fürdőzés élményét, így a wellness részlegen nem csupán a nagyok számára kedveznek a medencékkel. Szállodánk, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy különleges gyerekbarát hotel Noszvajon, Eger mellett. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szállodánkban töltött idő minden korosztály számára a lehető legjobban teljen, hogy élményekkel gazdagodva távozzanak tőlünk a kicsik és nagyok is. Gyerekbarát hotelünk színes programlehetőségekkel, gasztronómiai élményekkel, kényelmes szobákkal, illetve wellness részleggel várja vendégeit.

 

Amennyiben Ön és családja megtapasztalnák gyerekbarát hotelünk nyújtotta lehetőségeket, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalni szállodánkba!

 

 

A legjobb gyerekbarát hotel: Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

 

Mindenkinek szüksége van arra, hogy egy kicsit kiszakadjon a szürke hétköznapokból, hogy egy vidéki helyszínen pihenjen, ahol fel tud töltődni, és új élményeket szerezhet. A gyermekek fejlődésének számára kiemelten fontos, hogy minőségi időt töltsenek együtt a családjukkal. De mit is jelent pontosan a minőségi idő? Fontos, hogy egy kicsit kiszakadjon ilyenkor a család a megszokott környezetből, amihez egy vidéki helyszín a legjobb választás, ahol élvezhető a friss levegő, a gyönyörű környezet. Ilyenkor otthon kell hagyni a laptopot, kikapcsolni a telefont, csak egymásra, a programokra, a szép környezetre, és a pihenésre koncentrálni.

 

Gyerekbarát hotelünk alig több, mint 10 kilométerre található Egertől, a gyönyörű Noszvajon, ami az egyik legtisztább levegőjű település Magyarországon. Szállodánk egy olyan gyerekbarát hotel, ahol programlehetőségek széles választéka várja a vendégeket, illetve pihentető környezetet biztosít számukra. 

 

Szállodánk gyerekbarát hotelként mindent megtesz a legkisebb vendégek kényelméért

 

Gyerekbarát hotel vidéken Szállodánk nem csupán hirdeti, hogy gyerekbarát hotelként működik, mi mindent megteszünk azért, hogy a nálunk töltött idő a legjobban teljen, illetve azért dolgozunk, hogy szállodánkat elhagyva feltöltődve, élményekkel gazdagodva távozzanak vendégeink. 

 

Gyerekbarát hotelünk szakképzett animátorokkal várja a kicsiket, akik izgalmas kalandokra invitálják a gyermekeket, legyen szó benti vagy kinti programokról. A wellness részlegünk is okoz a gyerekek számára izgalmakat, hiszen külön pancsoló és gyermekmedence, illetve gyermekszauna is megtalálható a gyerekbarát hotel területén. 

 

Gyerekbarát hotelünkben mindent úgy alakítottunk ki a szobáktól az ellátásig, hogy a szülőknek semmire se legyen gondja. Minden 10 év alatti gyermek számára teljesen ingyenes szolgáltatásokat és all-inclusive ellátást biztosítunk, amiben a gyerekek a napi ötszöri étkezés mellé egész nap friss gyümölcsöket fogyaszthatnak.

 

Szállodánk legkedvesebb lakója Páfrány is szórakoztata a gyereket. A barátságos dinoszaurusz naponta kétszer is előbújik a helyéről azért, hogy a kicsik nagy örömére.

 

Gyerekbarát hotelünkben a felnőttel is remekül érzik magukat

 

Minden párnak jól jön egy kis kettesben töltött idő a wellness során. Egy gyerekbarát hotelben nem csupán a kicsik érzik jól magukat, hiszen mi mindent megteszünk azért, hogy a felnőttek is izgalmas programlehetőségek éljenek át a szállodában töltött idő alatt, és átadhassák magukat a pihenésnek. Míg a kicsiket az animátorok szórakoztatják és gondoskodnak biztonságukról, addig a szülők kipróbálhatják a szaunát, infrakabint, a különböző masszázsokat vagy akár egy koktélt is elfogyaszthatnak.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X