Ezerszínű hangulat

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Ezerarcú ősz


Gyermek-, és bababarát szállodánk híres a programok széles választékáról, azonban a környezetünkről kevesebb szó esik. Noszvaj és környéke midnen évszakban szemet gyönyörködtető természeti képekkel varázsolja el a hozzánk látogatókat, utazókat. A Bükk déli kapujában számtalan lehetőség adott a sétákhoz, túrákhoz, akár kisgyermekkel is, amelyeket érdemes ősszel is meglátogatni, felfedezni Noszvajt (újra) az aranyló-vöröslő levelek színes koszorúján keresztül. 

Ezerarcú ősz - utánozhatatlan hangulat és varázslat
Családi wellness festői környezetben


Őszi kedvezményes csomagajánlatainkat az alábbi linkre kattintva nézheted meg. 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X