Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa tökéletes esküvői helyszín vidéken, ahol a hotel varázslatos hangulata koronázza meg a nagy napot.

menu

Esküvői helyszín


Vidéki esküvői helyszín a tökéletes menyegzőért

Esküvői helyszín vidéken, ahol valóra válnak az álmok

Rendezzétek meg hotelünkben álmaitok esküvőjét, ha egy meseszép esküvői helyszínre vágytok, ha több napra tervezitek az ünneplést, amelynek minden pillanatát kiélveznétek! A vidéki esküvő valami olyan varázslatos hangulatot nyújt a vendégek számára, amelyet a nagyvárosok soha nem tudnának biztosítani. A friss levegő, a páratlan kilátás, a nyugodt környezet, Noszvaj településének értékei megkoronáznak minden nálunk megrendezett esküvőt. Az Oxigén Hotel**** Superior Famly & Spa-ban a 4 hektáros park mókusait is vendégül láthatjátok, vendégeitekkel pedig másnap reggelig ünnepelhettek. Parkunk kiváló helyszín az alkalmat megörökítő fotók elkészítéséhez. Termeinket igényeiteknek és ízléseteknek megfelelően alakítjuk ki, legyen szó szűkkörű esküvőről, vagy nagy vendégseregről!

 

Esküvői helyszín vidéken - kérje ajánlatunkat!

 

Vidéki esküvői helyszín, ahol a részletekről sem feledkezünk meg

Menyasszonyként a nagy napon egy kastély hercegnője lehetsz, búcsút mondva a megszokott esküvőknek. Hogy minden percét élvezessétek az esküvőnek, két tapasztalt, fiatal esküvőszervező veszi le a szervezés minden apró és óriási terhét a vállatokról. Válasszatok minket, ha a romantika az aszcendensetek!

 

Esküvő helyszín vidéken, a Bükk lábánál, Noszvajon

Esküvő helyszín vidéken, az ország egyik legtisztább levegőjű településén

 

 

Beszélgess Páfránnyal!
X