Különleges esküvői helyszín vidéken

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Esküvői helyszín vidéken, egy romantikus környezetben

Az esküvő életünk eEsküvői helyszín vidékengyik legszebb és legfontosabb napja. Olyan sok izgalom ebben a napba, hiszen ilyenkor a szeretteinkkel ünnepeljük az új fejezet kezdetét. Azonban nem minden ilyen tökéletes a tervezési szakaszban, hiszen ilyenkor sok stressz és nyomás hárul az ifjú párra. Az egyik legnagyobb kihívás a párok számára, amikor az esküvőjüket tervezik, a tökéletes helyszín megtalálása. Egy rosszul megválasztott helyszín a legtöbb esetben az egész esküvőre rányomhatja a bélyeget, így érdemes körültekintően választani.

 

Amennyiben egy olyan esküvőhelyszínt keres, ami könnyen megközelíthető, mégis távol esik a város zajától, ismerje meg az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-t! Szállodánk egy egyedi stílusú esküvői helyszín vidéken, ahol lehetőség van akár többnapos esküvő megrendezésére is. A különleges környezet, a szálloda adta lehetőségek garantáltan minden vendéget lenyűgöznek majd. Ha esküvői helyszínünk felketette az érdeklődését, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva felvenni kapcsolatot munkatársainkkal, akik részletes tájékoztatást adnak a Önnek a szállodánkban rejlő lehetőségekől! 

 

 

 

Esküvői helyszín vidéken? A vidéki esküvők előnyei

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a vidéki esküvői helyszínek, hiszen számos egyedi lehetőséget tartogatnak magukban. Egy vidéki esküvőhelyszínnek köszönhetően élvezhetjük a friss levegőt, a természet adta lehetőségeket. Azonban ezen kívül számos előnye van, nézzük, hogy melyek ezek! 

 

A vidéki esküvők gyönyörűek

Kétségtelen, hogy a vidéki esküvő egyik fő előnye a természet szépsége, amely körülveszi a nagy napot. A lenyűgöző táj szép hátteret biztosít az esküvői fotókhoz, valamint rusztikus bájjal és hagyományos szépséggel fűszerezi meg a szertartás pillanatait, majd az ünneplést. A vendégek élvezhetik az őket körülvevő zöld környezetet, különösen a nyári időszakban.

 

A fényképek garantáltan nagyszerűek lesznek egy vidéki esküvői helyszínen

Az olyan esküvői helyszíneknek, mint például a vidéki környezetben fekvő helyszín, nagyszerű lehetőségeket biztosít a párok számára, ha esküvői fotókról van szó. A fotók mindenki számára nagyon fontosak, így nem mindegy, hogy a fotózás milyen helyszínen kerül megrendezésre. Egy természet közeli helyszínnél nincs is jobb választás.

 

Magas minőségű, korszerű szolgáltatások szolgáltatások

Ne tévessze meg azt a gondolat, hogy vidéki esküvők szolgáltatásai esetleg régimódiak lehetnek a városihoz képest. A valóság azonban éppen az ellenkezője: az vidéki esküvők sokkal népszerűbbek, mint a városi esküvők, és az olyan helyszíneken, mint az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa munkatársai rengeteget foglalkoznak esküvőkkel, így a rendezvényszervezésben nagy tapasztalatukat tudják kamatoztatni a különleges vidéki helyszínen. Egy vidéki esküvőn a klasszikus megjelenését és érzést kapja, de a legkorszerűbb helyszíneken elvárható szolgáltatással.

 

Romantikus, mesebeli esküvői helyszín vidéken: Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

 

Esküvői helyszín vidékenA legtöbb pár amikor az esküvőjét szervezi, egy olyan helyszínt keres, ahol a romantika megelevenedik. Szállodánk számos felejthetetlen romantikus esküvőnek adott már otthont. Eger mellett, a festői Noszvajon, egy csodás környezetben várja az ifjú párt és a násznépet. 

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy rugalmas esküvői helyszín vidéken, hiszen termeinket úgy alakítjuk, hogy a legjobban passzoljanak a leendő házaspár elképzeléseihez. Legyen szó egy kisebb, megitt esküvőről, vagy egy hatalmas lagziról, minden helyzetre találunk megoldás! Szállodánk adottságai lehetővé teszik, hogy egy igazi mesebeli esküvő kerüljön megrendezésre nálunk, ahol a menyasszony egy igazi hercegnőnek érezheti magát! 

 

Hogy a pár minden percét élvezhesse az esküvőnek, illetve a szervezési folyamatok zökkenőmentesen teljenek, két tapasztalt esküvőszervező segíti a szervezés folyamatát. 

 

Esküvői helyszín vidéken, szállással, pihenéssel

 

Valószínűleg mindenki tisztában van azzal, hogy egy esküvő milyen sok stresszel jár, így biztos, hogy egyetlen meghívott sem mondana nemet egy kis pihenésre. Szállodánkban lehetőség van az esküvőt összekötni egy kis lazítással, aminek wellness részlegünk ad otthont. Wellness birodalmunk hozzásegíti vendégeinket ahhoz, hogy feltöltődjenek, kipihenjék a mindennapok fáradalmait. Vendégeink igénybe vehetik testkezeléseinket, masszázs szolgáltatásainkat, illetve beauty kozmetikánkat.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X