Esküvőhelyszín Noszvajon, egy gyönyörű környezetben

menu

Mesés esküvőhelyszín, gyönyörű, vidéki helyszínen

Különleges esküvőhelyszínVarázslatos esküvőhelyszín vidéki szállodában 

 

Az esküvő életünk egyik legcsodálatosabb napja, amire mindig emlékezni fogunk – nem csoda tehát, hogy a legtöbb pár arra törekszik, hogy a Nagy Nap minden szempontból tökéletes legyen. A szervezés talán legnehezebb feladata az esküvőhelyszín kiválasztása, hiszen az esküvő hangulatát nagyban befolyásolja, hogy milyen helyszínt választunk. Az esküvőhelyszínnel kapcsolatban nagyon magasak az elvárásaink, így nem egyszerű egy olyan esküvőhelyszínt találni, ami minden szempontból megfelelő.

 

Amennyiben egy olyan esküvőhelyszín megtalálása a cél, ami eltér a hagyományos helyszínektől, ami ad valami pluszt a különleges környezetének, a nagyszerű vendéglátásnak köszönhetően, akkor érdemes megismerni az Oxigén Hotel**** Superior Famly & Spa-t, illeve a Tündérkert Hotelt! Ezek a különleges esküvőhelyszínek a festői Noszvajon, egy igazi mesebeli környezetben várják a jegyespárt, és a vendégsereget! 

 

 

 

Mik az elvárásaink a tökéletes esküvőhelyszín terén? 

Az esküvőhelyszínnel kapcsolatban mindeninek más tényezők fontosak, összességében azonban elmondható, hogy a legtöbb pár egy egyedi, különleges, zavartalan környezetben képzelni el az esküvőjét. Fontos szempont az is, hogy van-e lehetőség többnapos esküvőre az adott helyszínen, hiszen manapság nagy népszerűségnek örvend, hogy nem csak egy napig tart az ünnepség. 

 

Egyre népszerűbb választás a vidéki esküvőhelyszín

Különösen a fiatalok körében vált igazán népszerűvé a vidéki esküvőhelyszín. Azt vesszük észre, hogy egyre többen igénylik a természet közelségét a menyegző során, egyre többen választanak olyan esküvőhelyszínt, ahol tökéletesen ki tudják használni a természet adta lehetőségeket.

Gondoljunk csak bele, hogy milyen csodálatos egy olyan esküvőhelyszín, ami távol esik a nagyváros zajától, ahol élvezhetjük a friss levegőt, a fák szépségét, a virágok illatát. A vidéki esküvőhelyszínnek nincsen párja, hiszen egy olyan romantikus atmoszférát teremt, ami egyedivé varázsolja az esküvőt. 

 

Mesebeli esküvőhelyszín, ahol a menyasszonyi igazi hercegnőnek érezheti magát – Oxigén Hotel

 

Mesebeli esküvőhelyszín Valószínűleg mindenki arról álmodozott kislányként, hogy egy mesebeli helyszínen fog férjhez menni, igazi hercegnőként, egy csodálatos ruhában. Miért ne valósulhatna meg ez az álom? A menyasszony adott, már csak a tökéletes helyszínre és a szép ruhára lesz szükség hozzá. A ruhát teljes mértékben rád bízzuk, de engedd meg, hogy a helyszín megtalálásában segítsünk egy kicsit. 

 

Szállodánk Magyarország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon található, Eger mellett. Nem csupán akkor jó választás, ha egy wellness hétvégét töltenénk el egy különleges helyen, hiszen az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa esküvőhelyszínnek is kiváló! Adottságai lehetővé teszik, hogy egy igazi mesebeli esküvőnek adjon otthont, ahol a menyasszony egy valóságos hercegnőnek érezheti magát! 

 

Esküvőhelyszín terén rugalmasak vagyunk, termeinket úgy alakítjuk, hogy a legjobban megfeleljenek a pár elképzeléséhez. Legyen szó szűkkörű esküvőről, vagy nagy vendégseregről, minden helyzetre találunk megoldás! 

 

Hogy a pár minden percét élvezhesse az esküvőnek, két tapasztalt esküvőszervező segíti a szervezés folyamatát. 

 

 

Egyedi esküvőhelyszín az örök romantikusoknak – Tündérkert Hotel

 

Romantikus esküvőhelyszín

Amikor egy esküvőről van szó, kár is tagadni, mindenkit egy kicsit elöntenek az érzelmek, mindenkiben feléled egy kicsit a romantika. Nem csoda, hogy a legtöbb jegyespár a romantikus stílust választja az esküvő stílusának, illetve az esküvőhelyszín keresésekor is fontos szempont a romantikus stílus jelenléte. 

 

A De la Motte kastély szomszédságában, egy igazi mesebeli környezetben várja a jegyespárt és a vendégsereget a Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, egy igazi vintage stílusú szálloda, ami kiváló esküvőhelyszínnek bizonyul. 

 

A szálloda minden apró részlete nyugalmat, természetességet áraszt, illetve a környék is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A Tündérkert egy mesebeli esküvőhelyszínt biztosíthat az esemény számára, ahol a menyasszony egy igazi hercegnőnek érezheti magát! További információk a Tündérketről, mint esküvőhelyszínről, ide kattintva

 

 

Többnapos esküvőhelyszín? A többnapos esküvő előnyei 

Tudjuk, hogy egy esküvő sok stresszel jár – nem csupán a pár számára, ezért egy kis pihenés mindenkinek jó, jön a nagy esemény után. Az Oxigén Hotel**** Superior Famly & Spa, valamint a Tündérkert Hotel is alkalmas többnapos esküvő megrendezésére is, így az esküvő után van idő egy kis pihenésre, kikapcsolódásra. A vendégek garantáltan értékelni fogják wellness részlegünk adta lehetőségeit a feltöltődére, így a következő hetet kipihenten, újjászületve fogják indítani.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X