Ismerje meg Ön is a tökéletes üzleti rendezvény 5 titkát!

menu

A tökéletes üzleti rendezvény titkai


Lássuk, hogy mi mindenre van szükség egy olyan üzleti rendezvényhez, amire a résztvevők pozitív fényben tekinthetnek majd vissza.
 

A tökéletes céges rendezvény titkai

1. Légy tisztában a rendezvény céljával

Minden üzleti és céges rendezvénynek van valamilyen célja. Sokan azonban ezt nem veszik figyelembe, és stratégiájukat más, kevésbé fontos szempontok alapján alakítják ki. Valójában mindennek a cél beteljesülését kell elősegítenie. Még ha csak egy üzleti vacsoráról is van szó, nem mindegy, hogy a cél új ügyfelek megszerzése, kapcsolatépítés más cégekkel, vagy bármi más. Bármit is tervezel, a cél tudatában tedd azt.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior-ban kiemelkedő technikai felszereltséggel, szeparálható, de igény esetén egybenyitható, hangszigetelt termekkel várjuk a hozzánk üzleti rendezvényre érkezőket. Éttermeinkben a házias, újragondolt ízekkel várjuk Vendégeinket, valamint számos kültéri és beltéri programlehetőséget is kínálunk. Nem csupán szobáink, de luxus wellness birodalmunk is garantálja a pihentető kikapcsolódást, ha több napra tervezitek az eseményt. Kérd ajánlatunkat üzleti rendezvényhelyszínünkhöz!

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken

 

2. A költségvetés kérdése

Az aranyszabály az, hogy mindig minden drágábbra jön majd ki, mint amennyire tervezted. Azonban ha már a tervezési fázis első pillanatától kezdve tisztában vagy a költségvetési korlátokkal, akkor pontosan megállapíthatod majd, hogy mire mennyit költhetsz. Ez vonatkozik hatalmas céges és kisebb vállalati rendezvényekre is.
3. Használd ki személyes hálózatod lehetőségeit

Ha felmész gyorsan a Facebookodra, akkor garantáltan találsz majd egy maréknyi embert néhány percen belül, akik:

  • ismernek egy jó rendezvényhelyszínt, mert volt már ott céges partyjuk,
  • ismernek egy jó étkeztetőt, mert őket hívták az esküvőjükre
  • ismernek egy jó videós vállalkozót, aki kifejezetten céges eseményekre specializálódott, stb.

 

Elképzelhető, hogy pont ismerőseidtől kapod majd a legjobb tanácsokat a szervezéshez. Ez persze csak akkor lehetséges, ha hajlandó vagy körbekérdezgetni közöttük. Sosem tudhatod, hogy melyik váratlan helyről érkezik majd a segítség, gyakran pedig épp az ilyen ajánlott együttműködéseknek köszönhetően építhet ki az ember hosszan tartó üzleti kapcsolatokat az efféle szolgáltatókkal.

 

4. Törekedj a maximális élmény biztosítására

Mit értünk ez alatt? Idézz fel egy olyan rendezvényt, aminek minden pillanatát utáltad onnantól kezdve, hogy beléptél a területére. Most idézz fel egy olyat, ami az első pillanattól kezdve magával ragadott. Mi a kulcsfontosságú különbség? Az első benyomás. Különösen fontos, hogy a vendégek már az első perctől kezdve érezzék, hogy szívesen látják őket. Itt az apróságok is komoly szerepet játszanak – egy kis bár vagy svédasztalszerű, frissítőket kínáló pult a bejárat közelében azonnal jelzi a betérőknek, hogy itt törődnek a kényelmükkel, persze ez csupán egy példa.

 

5. Kérj segítséget

Az előbb tárgyalt maximális élményt nem mindig egyszerű egymagad biztosítani. Fontos azonban, hogy azt nyújtsd vendégeidnek, amit te magad is elvárnál egy ilyen rendezvényen. Ha vendégszerető fogadtatásra van szükséged, akkor bérelj fel tapasztalt rendezvényszervező-segédeket, akik elintézik az érkezők ügyes-bajos dolgait, az asztalaikhoz vezetik őket, stb. Nem szeretnél felharangozó beszédeket tartani? Kérd egy karizmatikus kollégád, vagy egy profi szónok segítségét.


Beszélgess Páfránnyal!
X