ZEN Spa wellness - beauty

Távol-keleti spirituális világ, ahová beköszön a természet

Harmóniában van az Ön lelke? Vagy nincs ideje a saját gondolataira sem?

Elsősorban a nők igénylik, hogy a lelkük is kényeztetést kapjon. De mindenkinek jár, hogy kikapcsolódjon, teljen meg energiával a teste és a lelke, s úgy érezze, hogy a ZEN Spaból kilépve éveket fiatalodott.

Mindehhez megtalálja a megfelelő környezetet a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa birodalmában.

wellness: A jó választás

Eger mellett, Noszvajon az Oxigén Hotel**** Family & Spa fürdőjében tapintható a nyugalom, a harmónia, érezhető, amint energiával töltődünk fel, s ezek együttesen gyógyító erővel is bírnak.

A ZEN Spa úszómedence olyan érzést nyújt, mintha egy különleges erődben úsznánk, melynek kősziklaszerű oldalairól vízesést formázva hullik alá a kellemes sós, langyos úszó- és fürdővíz. A legtöbb hagyományos uszodától leginkább abban tér el, hogy a sós víz hatása miatt nem tartalmaz klórt és bőrirritáló szereket. A medence 20 méter hosszú, középen kiszélesedik, ahol a vízmélység a gyerekeknek is kedvez, s számukra is elérhetővé válik a első, tétova úszómozgás. A medencéből úszás közben a Zen Gardenre lehet látni, ahová a nap betörő sugarai az úszást napfürdővé is varázsolják. Az úszás vagy lubickolás után lehet pihenni a szinteltolással létrehozott, diszkrét hangulatú, körpanorámás pihenőben. Onnan a nyugágyon kényelmesen elnyújtózva szintén a ZEN kertre lehet látni.

 Tudjon meg többet wellness világunkról!

Japán teakóstolás

„Japán teakóstolás ízelítő eredeti japán teafüvekkel” - ez a mondat mindenki érdeklődést felkelti, különösen azokét, akik a teát a megszokott magyar módon fogyasztják. Forró víz, csésze (egyszerűbben bögre), bele a teafilter, cukor, esetleg citrom is, megkever, elfogyaszt - lássuk be, ez szertartásnak alig nevezhető.

Ismerje meg a japán teakóstolást!

Szauna progRamok

A Finn szauna a wellnessben a méregtelenítés nagyszerű élményét adja, mely itt egészen különleges megoldást kapott: hatalmas üvegfelülete mögött ücsörögve a közel 85-95 fokos melegben Ön télen a havas, nyáron az éltető zöld tájat csodálhatja. Ez a szaunaélmény nem pusztán szauna, ez önmagában is egy ZEN Spa szaunaélmény.

Az Infraszauna sókamra is egyben, itt 30 perc alatt kicserélődik a szervezete: sejtjei tisztulnak, megújulnak, méreganyagok sietve távoznak. Élvezze a bőrére ható tisztító, narancsbőr-csökkentő és kisimító hatást! Bekapcsolását kérje a wellness dolgozóktól 10:00-20:00 óráig. A só tiszta levegőjét a tüdeje érezni fogja, és hálás lesz ezért az időért, Ön pedig biztos lehet benne, tett valamit az egészségéért.

A Gőzkabin sem a megszokott, ezt ki kell próbálnia! Intenzív élmény, mely tisztít és méregtelenít. 50°C-os páradús légterű. Kérjük olvassa el szaunaetikettünket és szaunázási tanácsainkat a Zen Spaban.

ZEN MEDITÁCIÓK AZ OXIGÉN HOTEL**** ZEN SPA-BAN

A ZA ZEN meditáció egyszerre szolgálja a test pihenését és a szellem nyugalmát. A meditációs program már egyszeri kipróbálásuk után is lehet érezni a megnyugvást, a belső békét, a kipihentséget, s ezek miatt az egész világ szebbnek tűnik és külőnleges ezoterikus élménnyel gazdagodhatunk.

Za zen meditációnk ismertetőjét itt tekintheti meg!

ZEN Spa Testkezeléseink - a test, a szellem és a lélek harmóniájáért

A keleti ayurvedikus filozófia szerint az ember test, szellem és lélek hármas egységéből áll. Testkezeléseink ezt a szellemiséget követik. Szállodánk területén az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe mind a szállóvendégeink, mind a külsős vendégek egyaránt! A keleti ayurvedikus filozófiát követve testkezeléseink az emberi test, a szellem és a lélek harmóniájának megteremtését segítik elő. A beauty kozmetika és a fodrászat kezelései a kényelmet, az ellazulást és a szépséget szolgálják.

Kozmetikai kezelések     Masszázsok     Pedikűr

1 napos wellness belépő külsős vendégeink részére

ZEN Spa mozgásformák az Oxigén Hotelben**** és a kertjében

Alakítsa ki a harmóniát testében, lelkében, szellemében! A távol-keleti mozgásformák különösen alkalmasak a prevencióra, mert figyelembe veszik a test felépítését, funkcióit, a mozgás pszichés és meditatív hatásait.

Ismerje meg a chikung mozgásformát!