Oxigén élmény ajándékba - Ajándékutalvány wellness hotelbe

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Élmény ajándékba - Ajándékutalvány négycsillagos hotelünkbe


A legjobb dolog a világon adni, szeretteinknek örömet okozni és a mosolyt csalni a kedves arcokra. Bár az év minden napján fontos időt szánni erre, közeledik az év legismertebb ünnepe, ami a szeretetről és ajándékozásról szól: a karácsony. Mindenki ajándékozási lázban ég és járjuk a boltokat, azt találgatva, hogy ki minek örülne, kit mivel lepjünk meg.

Oxigén élmény ajándékba - Ajándékutalvány hotelbe karácsonyra
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől


Tegye még különlegesebbé ajándékát exkluzív bekészítéseinkkel!

 

Válasszon egy finom tortát, gyönyörű csokor virágot, netán egy egyedi masszázst, mi pedig garantáljuk a legjobb minőséget! Vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal és minden részletről tájékoztatjuk! 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X