Családi wellness nagyszülőknek és unokáiknak gyermekbarát hotelünkben.

menu

EGYÜTT AZ IGAZI-TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG


Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!

Nyaralás nagyszülőkkel vidéki wellness szállodánkban

Van–e vidámabb hely a világon, mint egy igazi több generációs üdülés helyszíne? Ahol a nagyik nem a forró tepsit húzzák ki a sütőből a kis unokák kedvenc sütijével, hanem a pezsgőfürdő csiklandozó buborékjai között együtt kacagnak anyuékkal és a srácokkal, de az asztalnál mégis finom, házi sütiket majszolhatnak.

 

CSALÁDI ÉLMÉNY, KÖZÖS EMLÉK

Ahol apa korán reggel kipattan az ágyból, de nem a „dolgozóba” siet, hanem a Mókus kaland parkba, nyomában a srácokkal, amíg nagypapiék a kávéjukat szürcsölik az árnyas lombok alatt. Ahol anya ébredhet utolsóként, mégsem rohan sehova, hacsak nem egy kényeztető masszázsra, amit apa foglalt neki meglepetésből.Ahol a gyerkőcök egy jókora dínóval futhatnak össze minden kanyarban, de egy percig sem aggódnak, sőt alig várják, hogy játszhassanak vele.  Ez a hely nálunk van!  Noszvajon az Oxigén Hotel Family & Spa családbarát szállodában, ahol nagyik, bébik, srácok és a szülők, vidám, frissítő, kalandos, pihentető vagy éppen játékos napokat töltenek együtt.Igen együtt! Mert családi wellness birodalmunk, egybenyitható szobáink, személyre szabott programjaink és extra szolgáltatásaink a család minden tagjának felhőtlen pihenését szolgálják.Megajándékozzuk Önöket néhány feledhetetlen nap élményével, válassza több generációs csomagunkat! Gyűjtsenek élményeket együtt a szülők a nagyiék és a srácok!

 

LAKOSZTÁLY VAGY KÜLÖN SZOBA?

Ez egy fontos döntés, amit a család közösen hozhat meg. Mind a kettőnek meg van a magya előnye, ám ha a külön szoba mellett dönt a többség, akkor sem kell félnetek, hiszen rengeteg olyan közösségi tér áll rendelkezésetekre, ahol akkor is együtt tölthetitek az időt, ha végül külön vonul el mindenki, hogy hatalmas pihepuha ágyainkban töltse az éjszakát. A lényeg, hogy olyan opciót válaszattok, ami nektek a legkényelmesebb, és amivel mindenki tökéletesen ki tudja pihenni magát, de a lehető legtöbb közös élménnyel gazdagodjon minden generáció.

 

GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY KORTÓL FÜGGETLENÜL

A gasztronómia attól csodás, hogy nincs két ember aki ugyan azt szeretné. Konyhánk kifejezetten ügyel arra, hogy a legválogatósabb lurkótol az étel érzékenységben szenvedőkig mindenki a lehető legjobbakat ehesse, mindenféle bonyodalom nélkül( az ételallergiát, kérjük előre jelezzétek felénk.) Magyaros, ám modern csavarokkal fűszerezett ételeink közt a klasszikus és a újjító konyha szerelmesei is megtaláják azt, ami kényeztetheti érzékeit.Gyermek all inclusive ellátásunk lehetővé teszi, hogy a lurkók naponta öt alkalommal étkezhessenek, számukra külön svédasztalt és menüt is készítettünk, hogy a klasszikus kedvencek, mint a spagetti, vagy a csibefalat se maradjon el.


Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!

Oxigén Hotel ajánlatai


Beszélgess Páfránnyal!
X