Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát hotel díjai és minősítései.

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Gyermekbarát hotelünk díjai, minősítései és élménygaranciája

Élmények tömkelegével és élménygaranciával várjuk baba- és gyermekbarát szállodánkban

 

Élménygarancia az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát wellness hotelbenAz Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa család- és bababarát szálloda elkötelezett a biztonságos és minőségi szolgáltatások mellett. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező családok az itt eltöltött napok után élményekkel gzdagodva azzal a gondolattal távozzanak, hogy páratlan kényelemben, varázslatos napokban volt részük és biztosak benne, hogy hamarosan visszatérnek. Ezért vezettük be szállodánkban élménygarancia szolgáltatásunkat. 

Ha egy kisgyerek unatkozna, nem érezné jól magát a hotelben, nem lelné kedvét játékainkban, foglalkozásainkon – azzal az egész család pihenésének befellegzene.

Mi garanciát vállalunk arra, hogy ez nálunk nem fordulhat elő. Ha mégis megtörténne, akkor sincs veszve semi, hiszen foglaláskor (csak közvetlenül a szállodánál történő foglalás esetében) igényelheted családbarát szállodánk élménygaranciáját.


Milyen esetben és hogyan vehető igénybe gyermek- és bababarát szállodánk Élménygarancia szolgáltatása?

 

 • Amennyiben 10 éves kor alatti gyermeke a megérkezésük napján jelzi, hogy nem érzi jól magát nálunk, és inkább haza szeretnének menni, Önnek nincs más dolga, mint ezt jelezni a recepción.
 • Ez esetben még az adott napon 18:00-ig szolgáltatásaink igénybevétele nélkül el kell hagyniuk a szállodát, és mi visszatérítjük a fennmaradó napokra eső teljes költséget.
 • A visszatérítés banki átutalással történik 15 munkanapon belül a vendég által megadott bankszámlaszámra.
 • Garanciánk kifejezetten élménygarancia, ami betegségekre, időpont-módosításra és egyéb esetekre nem vonatkozik.
 • Élménygaranciánk csak és kizárólag abban az esetben érvényesíthető, ha a kisgyerek nem élvezi szolgáltatásunkat, ezért haza szeretne menni.
 • Váratlan események miatti változtatásra nem vonatkozik.
 • Az élménygarancia kizárólag közvetlenül a szállodánkkal kötött foglalásokra vonatkozik, nem érvényesíthető utazásközvetítőkön keresztüli, és egyéb módon kötött foglalások esetén.
 • Az élménygarancia szolgáltatásunk iránti igényét foglaláskor előre jeleznie kell, melyet visszaigazolásunkon minden esetben feltüntetünk.

 

Gyermek- és bababarát szállodánk díjai, minősítései

KidsOasis – 2017

A hotel 2017-ben ismét elnyerte a KidsOasis Családok Szállodája díjat is, ráadásul a vendégek véleménye alapján animátorunk 2. helyen végzett a Legjobb Animátor kategóriában. 

 

World Luxury Hotel Awards - 2017

Hotelünk 2017-ben ismét egy nemzetközi verseny díjaival gazdagodott2017-ben az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nyerte el a Luxury Country Hotel, Luxury Family All-Inclusive Hotel, valamint a Luxury Family Hotel kategóriákban a Country Winner-díjat. 


UTAZOK.HU - Aranycsengő Díj - 2016

Családbarát wellness szállodaként minden elismerés fontos számunkra2016-ban szállodánk elnyerte a az www.utazok.hu népszerű és elismert turisztikai online felület és szakmai szervezettől a 2016 Legbarátságosabb szálláshelye címet. Nagyon köszönjük minenkinek, aki ránk szavazott, hiszen a díj azt mutatja, hogy jó úton járunk és arra inspirál bennünket, hogy megfogalmazott stratégiánkat és szolgáltatásainkat egyre magasabb színvonalon próbáljuk biztosítani vendégeink kényelmének érdekében.


Családok szállodája és Családbarát szállodai szakember

Büszkék vagyunk rá, hogy díjaink bizonyítják törekvéseinketA KidsOasis szálláshelyeket minősítő szervezet 2016-ban új díjakat alapított, amelyekkel a családok véleménye alapján értékelte a magyarországi szállodák, a vendégek magas minőségű kiszolgálása érdekében végzett munkáját. Nagy örömünkre szolgál, hogy a noszvaji Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa két kategóriában is a legjobbnak bizonyult, hiszen a Családok Szállodája díj mellett, Szalai Gréta, a szálloda animátora, elhozta a legjobb szakember díját is. A minősítés folyamán a szállodák szolgáltatásait, gyerekbarát és bababarát felszereléseit, valamint programjait kellett a vendégeknek értékelniük. A folyamatban csak a minősített szálláshelyek vehettek részt. A KidsOasistól értékes felszereléseket és képzéseket nyert hotelünk, amelyet a családok még magasabb színvonalú kiszolgálására használunk fel.

 

World Luxury Hotel Awards Winner 2015  – Best Forest Hotel Kategória

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nemzetközi verseny díjazottjaA kitüntető díj különös jelentőséggel bír szállodánk életében, hiszen a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa lett az egyetlen magyar hotel, amely a versenyben nem csak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának is bizonyult. Az elismerésben jelentős szerepe van a lélegzetelállítóan szép Bükk hegységnek, Noszvaj településének és a szálloda minden dolgozójának egyaránt. Külön köszönet jár a szállodára szavazó vendégeknek, akik elismerése valódi fokmérője a sikernek!

 

Kids Oasis minősített családbarát szálláshely

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a Kids Oasis által minősített családbarát szálláshelyAz Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa felmérés és felkészítés után öt szélforgós családbarát minősítést kapott. Sárvári Krisztina szállodaigazgató 2014 július 4-én vehette át a tanúsítványt. A védjeggyel a szolgáltatók minőségi fejlesztésekre, magas színvonalú szolgáltatások nyújtására és családorientált szemléletre történő ösztönzése is cél volt, illetve a célzott marketingeszközökkel a szolgáltatók ismertebbé tételét, foglalásaik növelését, vendégeik számának növelését is segíti.

 

A Kids Oasis védjegy létrehozását kiterjedt kutatások előzték meg. Bár a hazai szállodák kínálata egyre színvonalasabb, a legtöbb ház a wellnessre koncentrál, miközben a piacról hiányoznak egy fontos célcsoport, a gyermekes családok pihenésére fókuszáló, egyedi kialakítású és célirányos szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyek, valamint a sok-sok minősített családbarát hotel. A védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja, megszerzéséhez egy többlépcsős minősítésen kell átesnie.  A következő fő szempontokat vizsgálják a családok szempontjából: a szálláshely kialakítása, környezettudatossága és arculata, a gyerekek biztonsága, a családi szobák és azon belül a fürdőszobák kialakítása és felszereltsége, ellátás és az étterem felszereltsége, valamint szolgáltatások.

 

International Hotel Awards – The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary 

Családbarát wellness szálloda, ami a legszebb hazai új építésű hotel címet is elnyerteSzállodánk, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa 2013-ban elnyerte a legszebb belső kialakításért járó Internatiol Hotel Awards: "The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary" elismerő díját. Az International Hotel Awards minden évben meghirdeti a legjobb szállodák és vendéglátóipari vállalatok világméretű versenyét. A versenybe nevezők 17 kategóriában pályázhatnak az elismerő címekért. A kategóriák kialakításánál figyelembe veszik a nevezők építészeti, építőipari, belsőépítészeti kialakításait, valamint marketinges és webes munkáit. A verseny bírái világszerte elismert szakemberek.

 

A The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary díj vizsgálati szempontjai:

 • Szálloda főbb célkitűzései
 • Tervezési és építési tervek (látványtervek és megvalósítás)
 • Környezet (a szállodát körülvevő települések látnivalóinak bemutatása)
 • Belső kialakítás, belső elrendezés (hangulatok megjelenítése, felhasználat anyagok)
 • Közösségi terek kialakítása (lobby, konferencia termek)
 • Vendégszobák kialakítása
 • VIP szobák kialakítása
 • Kiszolgáló egységek kialakítása (bár, étterem, wellness)
 • Személy- és vagyonbiztonság, innováció
 • Környezet megóvásáért tett törekvések

 

A szálloda fő missziója középpontba helyezni a családokat és a kisgyermekeket. Szállodánk 5 hektáros ősfás parkját gyermekes családokra gondolva alakítottuk ki. A szokásos baba- és gyermekbarát berendezések és szolgáltatások mellett (játszószoba, kiságy, babaétkészlet, etetőszék) nagy hangsúlyt fektetünk a családok aktív kikapcsolódására (gyermek kalandpark, babajátszótér, KRESZ biciklipark, trambulinok, lengőteke pálya, focipálya, pingpong asztalok) is.

 

A hotel belsőépítészeti koncepciója az új épületben rejlő kettősségen alapszik. A 19. századi vidéki kúria bája és a modern keleties, letisztult kultúra összessége. A klasszikus stílusú berendezés, a nehéz drapériák és a pazar csillárok mellett szinte mindenhol megtalálhatók az akkoriban oly divatos “keleti”, azaz japán és kínai helyiségek.

 

Minden szoba központi eleme a helyi kőbányából faragott látványkandalló. Vastag selyemtapéta teszi meleggé a falakat, az ablakfülkékben elhelyezett kanapé igazi romantikát csempész a helyiségbe. A hotel különösen fontos célkitűzése, hogy gyerekbarát kíván lenni, így az ablakfülkében kialakított kanapé másik fontos funkciója pótágyazhatósága. Fontos szempont volt, hogy olyan megoldással tudjunk pótágyat biztosítani, ami nem teszi tönkre a szoba használhatóságát.

 

Mindannyian ismerjük azt az érzést amikor a normál szállodai szobába bekerülnek a pótágyak és szinte mozdulni sem lehet. Ezenfelül ennek a kialakításnak másik nagy előnye, hogy az ágy előtt behúzhatjuk a függönyt és így igazi gyerekkuckót biztosíthatunk gyermekünknek. A szobákban elhelyezett kis piperemosdó is a régi időket idézi. A szőnyegeket egyedi tervek alapján tengerifű mintájára készítették.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X