Csodás Magyarország: Noszvaj és látnivalói - A kis ékszerdoboz a Bükk lábánál csak arra vár, hogy felfedezd!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Csodás Magyarország! 5 ok, amiért rajongunk Noszvajért


Valódi kis ékszerdoboz a Bükk lábánál, Egertől alig több mint 10 kilométerre. Egy rejtett kincs, magával ragadó természeti értékekkel, történelmi jelentőségű látnivalókkal, mesebeli, hamisítatlan vidéki hangulattal. Hazánk egyik legtisztább levegőjű települése, ez Noszvaj…

 

 

Csodás Magyarország - Noszvaj és látnivalóiKedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X