Csapatépítő tréning vidéken: az Oxigén Hotel**** Superior izgalmas rejtélyekkel, kreativitást és csapatmunkát igénylő feladatokkal várja a csapatépítő programokra érkezőket.

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Csapatépítő tréning helyszín


Csapatépítő tréning vidéken, Eger mellett

Egy csapatépítő tréning vidéken összehozza a kollégákat

Egy cég életét a szaktudás és felkészültség mellett óriási mértékben befolyásolja a kollégák közötti viszony is. Itt nem csupán a konfliktusok megoldásáról és az egymáshoz való alkalmazkodásról van szó, hanem az összetartozásról, a közös célokért való küzdelemről, a siker megünnepléséről.

 

Hiába a szorgalom, az akaraterő és a kitartás, mindez mit sem ér, ha a kollégák nem tudnak csapatként, egymásra barátként és társként tekintve dolgozni a projekteken és feladatokon. Gondoljunk csak bele! A napunk legnagyobb részét kollégáinkkal együtt töltjük, de a közeg mindig ugyan az, vagy közel azonos. Hogyan lehetséges így a fejlődés, az előrelépés, a csapatszellem kialakítása?

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken - kérje ajánlatunkat!

 

A tökéletes csapatépítő tréning 

Egy csapatépítő tréning sokkal több egy felesleges nyűgnél, amelyen a kollégák csupán kényszerből vesznek részt. A tökéletes csapatépítő program élményektől és kalandoktól színes, a résztvevőknek segít felfedezni önmagukat és csapattársaikat is. Egy egészen új oldalról mutatja meg azt, hogy közös erővel és összefogással mennyi mindenre képesek. Ráadásul olyan tapasztalatokkal gazdagodnak, amelyek megszerzése a munka közben lehetetlen!

 

A csapatépítő tréningben az a legnagyszerűbb, hogy minden kolléga egyenrangú. Mindenki kezdőként, a komfortzónából kilépve igyekszik a legjobbat kihozni magából. A program során a résztvevők rájönnek arra, hogyan legyenek egymás támaszai és segítői, fejlődik problémamegoldó készségük, kialakul, és erősödik a csapatszellem. Valami olyat kapnak, amiből bármilyen nehéz helyzetben erőt meríthetnek.

 

Csapatépítő tréning vidéken, Noszvajon

Mint minden rendezvénynél, a csapatépítő programnál is elengedhetetlen az igényeinknek megfelelő, legkiválóbb helyszín megtalálása. Noszvaj települése a Bükk lábánál fekszik, gyönyörű erdő ölelésében. A friss levegő, a vidék hangulata, a természet közelsége, valamint a községtől 10 km-re elhelyezkedő Eger megkoronázza az itt megrendezett csapatépítő program minden percét. Számos izgalmas, kalandokkal teli csapatépítő programmal várunk, amelyeken a kreativitásra, gyorsaságra és logikára egyaránt szükség van. Ennél azonban sokkal fontosabb a megfelelő kommunikáció kialakítása, a csapat összetartása!

 

Csapatépítő tréning vidéken – Rejtélyek a Tündérkert Hotelben

Csapatépítő tréning vidéken, Eger mellettDe la Motte ezredes, aki Mária Terézia szolgálatában állt, szerelmes levelet írt a báró Vécsey Annának. A levél sok-sok éven át a kastély falai között, ismeretlen helyen hevert, azonban végre valaki rátalált. Mint kiderült, sokkal több ez a mély érzelmek puszta leírásánál, hiszen hihetetlen titok lapul a sorok között. A szövevényes szálakat izgalmas részletek kísérik, a rejtély megoldása a csapatépítő program résztvevőinek feladata.

Nem ez azonban az egyetlen titok, ami a De la Motte-kastélyhoz köthető, hiszen története számos felfedezetlen részletet tartalmaz. A vidám, játékos tematikus csapatprogram során a résztvevőknek minden tudásukra, kreativitásukra, és tehetségükre szükségük lesz. Ez azonban még közel sem elegendő, összefogás nélkül ugyanis a rejtély örökké talány marad.

 

Csapatépítő tréning vidéken – Noszvaji lehetőségek 

A Bükk lábánál fekvő Noszvaj számos kiváló lehetőséget nyújt csapatépítő programokhoz és tréningekhez, amiket bűn lenne nem kihasználni.

Ha a noszvaji legendát szeretnétek megoldani, akkor bizony fel kell készülnötök az izgalmas kihívásokra, amikkel a titok felfedése közben találkozni fogtok. A történelmi csodák mellett játékos állomások várják a résztvevőket. Egy biztos, támaszkodnotok kell egymásra, különben a rejtély örök titok marad!

Ha inkább finom ételekkel és borral szeretnétek színesíteni a túrát, arra is van lehetőségetek a településen, miközben egy GPS segítségével igyekeztek megtalálni az eldugott ládát. A játék időre megy, sietni kell, ha ki akarjátok deríteni, hogy mi lapul a ládikóban.

Az ízek szerelmesei kulináris élményprogram során dolgozhatnak össze, és készíthetik el saját kezűleg együtt a különleges kézműves finomságokat. Itt csapatban, és egyénileg is sikereket érhettek el! Ráadásul mindez akár bográcsozás közben is lehetséges!

Ha egy kis sporttal is fűszereznétek a környék felfedezését, válasszátok a kulináris kerékpártúrát, amely során Noszvaj nevezetességeit, a varázslatos házikókat is megcsodálhatjátok, a finomabbnál finomabb ételeket és italokat pedig megkóstolhatjátok.

 

Egyéb csapatépítő programok

  • Csapatépítő és kalandprogramok: Nyomozzátok ki együtt a legnagyobb rejtélyeket, legyen részetek felejthetetlen kalandban, fedezzétek fel együtt a Bükk csodáit. Próbáljátok ki a bubifocit, vagy számháborúzzatok sötétedés után
  • Öko, karitatív, vagy természetközeli csapatépítő tréningek: Bújjatok el a rohanó világ elől, és kreatívkodjatok környezettudatosan, vagy tegyetek együtt közösen egy jó cél érdekében, segítsétek a rászoruló családokat, újítsatok fel játszóteret, hogy azt a gyermekek újra élvezhessék, készítsetek ajándékokat rászoruló gyermekek számára.
  • Színházasdi, ahol a csapatépítő óriási szórakozás is: Tematikus szerepjátékokkal, indoor interaktív színdarabbal és krimiprogramokkal is készülünk nektek, amelyeken minden kreativitásotokra és színészi képességetekre szükségetek lesz!
  • Városi kalandprogramok: Eger belvárosában, a város alatti pincerendszerben, valamint a várban is részt vehettek jobbnál jobb programokon, élménysétán és borkóstolón, ládakereső túrán, városi kalandprogramon, rejtélyek felfedezésén.
  • Ha adrenalinra vágytok: Ha unalmasak a szürke hétköznapok, a csapatépítő a legkiválóbb lehetőség arra, hogy egy kicsit felpörgessétek magatokat. Lőtéri kalandokkal, paintball-al, lézerharccal, extrém off-road élményekkel, éjszakai kalandtúrával, túlélő túrával, élménytréninggel, hőlégballonos sétarepüléssel is várunk titeket! Biztosan megtaláljátok azt, amit kerestek!
  • Benti, kreatív, önismereti, interaktív csapatépítő programok: Ha pedig a rohanó mindennapok után kikapcsolódásra és nyugalomra vágytok, akkor is találhattok számotokra megfelelő lehetőségeket. Nem csak játékos interaktív vetélkedőket, de élethű társasjátékot, megoldandó rejtélyeket, valamint az írásotokon keresztül saját magatok megismerését is biztosítjuk számotokra.


Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Fantasztikus Szilveszter
199 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éj
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tél örömei
119 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől


Beszélgess Páfránnyal!
X