Csapatépítő tréning vidéken, Eger mellett noszvaji wellness hotelben.

menu

Csapatépítő tréning vidéken, Noszvajon

Csapatépítő tréning vidéken, wellness szállodánkbanCsapatépítő tréning vidéken, az Oxigén Hotel**** Superior-ban

 

Ahogy minden rendezvénynek, úgy a csapatépítő tréningnek is az egyik alapfeltétele a tökéletes helyszín megtalálása. Fontos, hogy kültéri és beltéri programokon is részt vehessenek a kollégák, hogy együtt adják át magukat a lehetőségeknek, ugyanakkor ki is pihenhessék az izgalmas és változatos eseményeket. Mi mindezt biztosítjuk az Önök számára! Kérje ajánlatunkat csapatépítő tréningre!


Csapatépítő tréning vidéken - Kérje hozzá ajánlatunkat!

 

Wellness hotelünk Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a Bükk lábánál fekszik. Ideális helyszíne vidéki csapatépítő tréningeknek, hiszen a környék csak arra vár, hogy felfedezzék! Kemencés ételek, nyitott porták, ínycsiklandozó finomságok, népszerű borok, és felejthetetlen látnivalók várják a faluba érkezőket. Egy csapatépítő tréning vidéken olyan közös kikapcsolódás, amire a munkahelyen, vagy a nagyvárosban soha nem lenne lehetőség. 

 

Az utolsó részletig megszervezzük csapatépítő tréningjét, ismerje meg csapatépítő programjainkat az alábbi linken!

 

Csapatépítő tréning vidéken, Eger mellett

 

Ha a csapatépítő tréning vidéken kerül megrendezésre, talán szokatlan lehet a város zajának és nyüzsgésének hiánya. Nálunk ez sem fordulhat elő, és ennek nem csupán a változatos csapatépítő programajánlatunk az oka, hanem Eger közelsége is.

 

A történelmi jelentőségű város alig több, mint 10 km-re található Noszvajtól és hotelünktől, így bármikor lehetőség nyílik egy kis városi kiruccanásra. A kreativitást és csapatmunkát idénylő csapatépítő feladatok megoldása után bárkinek jól eshet egy kis pihentető séta a gyönyörű Egerben. Fedezzék fel együtt Noszvajt és környékét, hiszen ha a csapatépítő tréning vidéken kerül megtartásra, elengedhetetlen a terület megismerése. A közös séták és túrák újabb élményekkel, nagy beszélgetésekkel gazdagítják a résztvevőket!

Csapatépítő tréning vidéken wellness hotelünkben

 

Ami valóban összekovácsolja a kollégákat, az egy csapatépítő tréning vidéken wellness hotelben, ahol a wellness részleg kényeztető luxusát saját bőrükön, egymással minőségi időt töltve próbálhatják ki.

 

Hotelünk wellness birodalmában tapintható a nyugalom és a harmónia, ez itt tényleg a pihenés szigete! ZEN Spa úszómedencénk, jacuzzink és Zen Spa testkezeléseink is a teljes kikapcsolódást szolgálják, ahogy a finn és infraszaunánk, valamint gőzkabinunk is kényezteti a testet és a lelket. Ha a csapatépítő tréning vidéken, wellness hotelünkben kerül megrendezésre, feltétlenül hagyjanak időt a hotel és a wellness részleg felfedezésére, ezt tényleg nem érdemes kihagyni!

 

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X