Várja Önt is a páratlan csapatépítő tréning helyszín Noszvajon, az Oxigén Hotel**** Superior-ban.

menu

Csapatépítő tréning helyszín a Bükkben

Minden csapatépítő esetében nagyon kiemelt szempont, hogy a legmegfelelőbb csapatéptő tréning helyszín kerüljön kiválasztásra. Fontos mindig előre meghatározni, hogy pontosan mit is szeretnénk elérni a csapatépítéssel. Lehet szakmai jellegű, kötetlen ismerkedés vagy egységet kovácsoló programokkal egybekötött pihenés, ahol a kollégák a munkahely falain kívül ismerkedhetnek össze és kerülhetnek közelebb egymáshoz, ami jól szolgálja a későbbi csapatmunkát a munkahelyi környezetben. Egyre többen döntenek úgy, hogy munkatársaikkal együtt elmennek egy közös programra, hiszen ha megismerjük egymást jobban, sokkal hatékonyabban tudunk együtt dolgozni. Érdemes tehát csapatépítő tréning helyszín gyanánt olyan helyet választani, ahol minden lehetőség adott, hogy igazán ki tudjunk kapcsolódni.


Erre kínál nagyszerű lehetőséget az Oxigén Hotel**** Superior, ahol gyönyörű környezetben várja megannyi izgalmas program lehetőség. Kiszakadva a mindennapok nyüzsgéséből a gyönyörű Bükk lábánál kínál csapatépítő tréning helyszín lehetőséget, ahol nem csak a munka fog sokkal jobban menni, de a kikapcsolódás is pihentetőbb. Kérjen ajánlatot egy nagyszerű csapatépítő tréning helyszínre még ma!

 

Csapatépítő tréning helyszín a Bükk lábánál, Noszvajon

 

Csapatépítő tréning helyszín csodálatos vidéki hotelben

Jó lehetőséget kínálhat egy csapatépítő tréning arra, hogy kiszabaduljunk a négy fal közül és eltávolodjunk az ismerős helyektől egy kicsit, hogy új tájakat felfedezve felfrissülhessünk, és újult erőre kapjunk. Egyre többen gondolkodnak el, hogy több napos programmá alakítják a csapatépítő tréninget, ami azért is lehet nagyon jó döntés, hiszen így sokkal könnyebben lehet egymásra figyelni és kiküszöbölhetővé válik a rövid időből fakadó rohanás.

Szállodánk, mint csapatépítő tréning helyszín

Az Oxigén Hotel**** Superior páratlan adottságokkal bíró csapatépítő tréning helyszín, ahol nem csak a rengeteg program várja, de a kikapcsolódásban is segítünk. Szállodánk a csodálatos Noszvajon, vidéki környezetben igyekszik minden igényüket kielégíteni, akár egy csapatépítő tréning kapcsán. Élvezze nálunk a vidéki nyugalom nyújtotta előnyöket és kényelmet, ahol igazán fel tud töltődni.

 

Csapatépítő tréning helyszín megannyi izgalommal

Szállodánkban nem csak kényelem és nyugalom várja majd, de számtalan izgalmas élménnyel is gazdagabban térhet majd haza. Az Oxigén Hotel**** Superior olyan nagyszerű csapatépítő tréning helyszín, ahol nem csak pihenés, de élmények is várják. Legyen bármilyen témája csapatépítő tréningjüknek, mi készen állunk, hogy a lehető legélménydúsabb programokkal kápráztassuk el és szórakoztassuk. Bármi legyen is a kívánságuk, mi igyekszünk teljesíteni, legyen szó akár extrém élményekről, szabadtéri túrázásról, barangolásról a csodálatos Eger városában egy kis kincskereséssel egybekötve, vagy bármilyen kreatív programról, rengeteg izgalmas játék közül választhat nálunk.

Csapatépítő tréning helyszín rossz idő esetén is

Ha esetleg az időjárás nem fogadná kegyeibe, míg szállodánkban tartózkodik, akkor sem kell aggódni, hiszen számtalan beltéri interaktív és önismereti programmal is rendelkezünk, így nem kell aggódni majd az időjárás miatt sem. Nagyszerű csapatépítő tréning helyszínünk program listáját ITT tekintheti meg.

 

Csapatépítő tréning helyszín akár több napra

Ha úgy döntenek, hogy időt szánnak a csapatépítésre és több napos programmá szervezik csapatépítő tréningjüket, szállodánk ekkor is remek választás lehet. Az Oxigén Hotel**** Superior-ban 50 db két személyes, minden extrával felszerelt, hangulatos és egyedi szobával várjuk vendégeinket, így nem kell aggódnia a szálláskereséssel sem, hiszen szállodánk remek csapatépítő tréning helyszín és szállás egyben.

Csapatépítő tréning közben egy kis pihenés is belefér

Ha a programok hevében elfáradna a csapat, bármikor visszavonulhatnak kellemes szobáink egyikébe, egy kis pihenésre. Ha szeretnének szabadidőt is beiktatni a programba nagyszerű kikapcsolódást nyújt páratlan wellness részlegünk is, ahol a vendégek kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek, aztán újult erővel folytatódhat az élményekkel teli csapatépítés.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
GESZTENYEFIGURÁK
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X