Csapatépítő helyszínek

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Csapatépítő helyszínek különleges környezetben, Eger mellett

Csapatépítő helyszínek különleges környezetben A csapatépítő tréningek fénykorukat élik, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni a csapatépítőkben rejlő lehetőségeket. Számos előnye van annak, ha a cég munkatársai közösen pihennek, és építik a közösséget. Jó időközönként kiszakadni az irodai környezetből, egy kicsit kilépni a négy fal közül, és jobban megismerni a kollégákat, minőségi időt együtt töltve.

 

A tökéletes csapatépítő helyszín megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen mindenkinek más a fontos a helyszínnel kapcsolatban. Vannak olyanok, akik a pihenés mellett döntenének, de akadnak olyanok is, akik az izgalmas programoknak hódolnának a csapatépítő alatt.

 

Általában a csapatépítő helyszínek úgy vannak kialakítva, hogy mindkettő lehetőséges legyen: színes, és elsősorban közösségi programok várják a részvevőket, emellett pedig van lehetőség egy kis pihenésre is.

 

Szállodánk az Eger mellett található, Noszvajon, Magyarország egyik legtisztább levegőjű településén. Tökéletes választás lehet egy csapatépítő helyszínnek, hiszen egy gyönyörű környezetben helyezkedik el, ahol mindenki ki tud kapcsolódni.

 

Amennyiben a kényelem, és a színes programok fontosak Önnek és a kollégáknak, kérjen személyre szabott ajánlatot munkatársaiktól!

 

 

A jó csapatépítő helyszínek ismérvei – mire kell figyelni a helyszín kiválasztásakor?

A csapatépítő helyszínekkel kapcsolatban nagyon magasak az elvárások, hiszen egy rosszul megválasztott helyszín, akár tönkre is teheti az egész eseményt. Fontos, hogy a helyszín egy olyan környezetben helyezkedjen el, ami távol esik a város zajától, mégis könnyen megközelíthető. Ez azért fontos, mert csak így tudnak igazán kikapcsolódni a kollégák, de valószínűleg senki sem szeretne sok időt tölteni az utazással, így ezért érdemes arra figyelni, hogy olyan helyszínt találjunk, ami könnyen megközelíthető. Ami még kiemelten számít a tökéletes csapatépítő helyszín keresésekor, azok a színes csapatépítő programok.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior & Spa Eger mellett helyezkedik el, egy gyönyörű, zavartalan környezetben. 50 db két személyes, minden extrával felszerelt, hangulatos és egyedi szobával várjuk vendégeinket, így a kényelem nálunk garantált.

 

Csapatépítő helyszínek több napos eseményre, programokkal

Szállodánk azért tér el más csapatépítők helyszínektől, mert nálunk lehetőség van több napos csapatépítésre is. A több napos csapatépítők azért előnyösek, mivel nem biztos, hogy pár óra alatt megfelelően el tudják magukat engedni a kollégák.

 

Számtalan izgalmas program közül választhat, aki nálunk tölti a csapatépítőt, hiszen programjaink között az extrém csapatépítő programoktól kezdve a városi kincskeresésen át az érdekes látnivalókig minden megtalálható. Csapatépítő programjainkról részletesen itt olvashat!

 

Csapatépítő helyszínek rossz idő esetén – mit lehet tenni, ha rosszra fordul az időjárás?

Sokan attól tartanak, hogy a csapatépítő alatt rosszra fordul az idő, így a négy fal között, unatkozva kell tölteniük a csapatépítő idejét. Szállodánkban azonban az sem jelent gondot, ha rossz idő lesz, hiszen nem csupán a kültéri programok izgalmasak nálunk: különleges, beltéri programokkal is várjuk vendégeinket! Rossz idő esetén rengeteg kreatív, önismereti vagy interaktív csapatépítő programlehetőség adott ahhoz, hogy a szálloda falain belül is jól érezze nálunk a csapat.

 

Csapatépítő helyszínek wellness élményekkel, pihenéssel egybekötve

Tudjuk, hogy a sok izgalmas program, a csapatépítés leterheli a résztvevőket, egy kis pihenés pedig mindig jól jön a csapatépítő során. Az Oxigén Hotel**** Superior & Spa tökéletes választás, ha egy olyan csapatépítő helyszínt keres, ahol pihenésre is van lehetőség a színes programok mellett. Szállodánkban wellness részleg várja a vendégeket, ahol tökéletesen ki tudnak kapcsolódni, és van lehetőségük egy kis feltöltődésre.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X