Családi wellness? Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda tökéletes választás családi wellness pihenéshez!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Családi wellness élmények Noszvajon

Családi wellness családbarát szállodánkban

Ha családi wellness, akkor Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa! Családbarát wellness hotelünk minden szolgáltatásával, közösségi tereivel, hangulatos szobáival, gyermek- és bababarát wellness részlegével garantálja a tökéletes családi kikapcsolódást! Szerezzenek felejthetetlen élményeket az Eger közelében fekvő Noszvajon, vegyenek részt izgalmas és játékos kültéri és beltéri programjainkon. Foglaljon szobát nálunk Ön is az alábbi gombra kattintva!

 

Családi wellness az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban

 

Családi wellness beltéri és kültéri programokkal

A családi wellness élményeket kihagyhatatlan lehetőségekkel fűszerezzük meg. Hotelünk állandó, és hetente megújuló kültéri és beltéri programjainak köszönhetően az év bármely szakában is keresik fel vidéki wellness szállodánkat, a pihentető kikapcsolódás mellett számtalan különleges élménnyel gazdagodhatnak. 

 

Családi wellness a közös kikapcsolódásért

Az együtt töltött idő kincset ér. A rohanó hétköznapok során talán kevés lehetőségünk nyílik arra, hogy valóban minőségi időt töltsünk együtt. A családi wellness éppen erre kínál kiváló megoldást. Gyermek- és bababarát hotelként a mindennapi terheket levesszük a szülők válláról. Nincs gond, ha otthon maradt valami, hiszen munkatársaink számos kölcsönözhető eszközzel állnak vendégeink rendelkezésére. Nincs probléma, ha nem tud vigyázni senki a gyerkőcre, amíg Ön kényeztető masszázsaink valamelyikét élvezi a családi wellness során, hiszen képzett és tapasztalt animátoraink – akiket nem mellesleg imádnak a lurkók – bármikor szívesen vezetik be a kicsiket a kreatív, játékos elfoglaltságok varázslatos világába.

 

Családi wellness a legjelesebb napokon is

Gyermek- és bababarát szállodánkban kis vendégeink csupa olyan élménnyel találkozhatnak a családi wellness során, olyan kivételes kiszolgálásban részesülhetnek, ami akár örökre megragadhat emlékezetükben. Szakképzett animátorok segítenek kiválasztani a gyerekek nemének és korának legmegfelelőbb elfoglaltságokat a családi wellness során, minden nap vidám, kreatív, sportos programokkal szórakoztatják őket. Sőt, míg a gyerekekre gondos szemek vigyáznak, anya átadhatja magát a kényeztető wellness szolgáltatásoknak, így felnőtt és gyermek egyaránt kikapcsolódhat!

Szülinapi családi wellness

Természetesen egy névnap, születésnap nem az igazi meglepetés nélkül a családi wellness során sem. Páfrány – szállodánk szelíd dínója – egy fincsi, habos tortával lepi meg a kis ünnepeltet. Lesz majd csodálkozás és kacagás, amikor a dínó a „Boldog születésnapot!” dudorászva előbukkan a tortával! Mindennek a tetején pedig extra hab, hogy a köszöntőt vele együtt énekli az egész étterem, az összes többi gyerek! Hogyan is lehetne ennél teljesebbé tenni élményt egy családi wellness során?!

Segítünk megszervezni a családi wellness programot

Ne bízza a véletlenre a családi wellness megszervezését, bízza inkább ránk! Tekintse meg valamennyi, válassza ki és kösse le előre az Önnek legmegfelelőbb, testre szabható csomagajánlatunkat! Kérje és vegye igénybe gyermek all inclusive szolgáltatásunkat, hogy maradéktalanul kielégíthesse a kicsik minden igényét! Csomagajánlatainkat IDE kattintva érheti el.

 

Családi wellness egyedülálló szülők és gyermekeik számára

A gyermekeit egyedül nevelő szülő számára – természetesen a sok egyéb, hétköznapi teendő mellett – nem kis fejtörést okoz az is, hogyan sokszorozza meg gyermeke számára egy-egy családi ünnepnap, névnap, születésnap örömét. Különösen, ha nincs már együtt a család, és ha unja már a játszóházakban szervezett születésnapi zsúrokat, vagy a gyorséttermekben tartott névnapi partikat. Családi wellness élményeinknek és gyermekbarát szolgáltatásainknak köszönhetően a nálunk tartott születésnapok, névnapok, eltöltött családi nyaralások hozzájárulnak a gondtalan gyermekkorhoz.

Válassza szállodánkat családi wellnesezésre

Ha olyan programra vágyik, ami gyermeke számára nemcsak maradandó, de akár még meghatározó élményt is jelenthet, válassza a gyermek- és bababarát Oxigén Hotel**** Family & Spa ajánlatát! Szállodánk, és az ott található családi wellness részleg az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon, romantikus természeti környezetben, családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit. A vadregényes erdei környezet, az izgalmas kalandpark, a szinte egész nap rendelkezésre álló wellness birodalom mind csupa csábító alkalom.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X