Élvezze a hazai tájat a vakáción! Fantasztikus családi nyaralás várja belföldön Noszvajon, az Oxigén Hotelben!

menu

Élvezze ki, hogy együtt vakációzik a család - Családi nyaralás belföldön az Oxigén Hotelben

Egy családi nyaralás megszervezésénél mindig sok szempontot kell figyelembe venni, akár belföldön, akár külföldön tervezünk pihenni. A legtöbb szülő természetesen a legjobbat szeretné kihozni abból a pár napból, amit a gyerekeivel tölthet el, ezért is, ha lehetősége nyílik rá, igyekszik olyan helyszínt találni hozzá, ahol a gyerekek is jól fogják magukat érezni. Ön is éppen a családi pihenés előtt áll? Noszvajon garantáltan a legjobb lehetőség várja!

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyedülálló családbarát wellness hotel, mely lehetőséget nyújt Önnek és családjának, hogy a családi nyaralás belföldön a lehető legnagyobb kényelemben és nyugalomban telhessen, miközben olyan életre szóló emlékeket szerezhet családjával együtt, melyek aztán egész életükben elkíséri majd. Fedezze fel az egyik legcsodásabb települést és vidéket az országban úgy, hogy közben egy magas színvonalú gyerekbarát wellness szállodát választ szálláshelynek a gyermekeivel közös belföldi nyaralásán.

 

 

Miért lehet jó választás egy belföldi út a nyaralás során?

Sokszor merül fel a kérdés: külföld vagy belföld? Habár egy külföldi nyaralás is számtalan lehetőséget rejt és persze rengeteg gyönyörű hely vár a világban, azonban sose szabad elfelejteni, hogy hány olyan rejtett kincse van Magyarországnak is, melyeket csak ritkán, vagy egyáltalán nem látunk. 


Noszvaj és környéke, magába foglalva Eger gyönyörű városát - mely alig több mint 10 kilóméterre található csupán szállodánktól – a csodálatos Szépasszony-völgyét és a lehengerlő Bükk hegységet, mely már önmagában megér egy látogatást a térségben, olyan helyek, amelyeket muszáj felfedezni.

 

Noszvaj

Egy végtelenül szép hely hazánkban, mely ezernyi látnivalót tartogat annak, aki ide látogat. Manapság csak úgy emlegetik, mint a legtisztább levegőjű település belföldön. Hol is lehetne mesésebb és pihentetőbb a családi pihenés, ha nem ezen a mesebeli helyen. Az itt lakó emberek vendégszeretete és világnézete olyan páratlan hazánkban hogy sokan mondják: ez a hely azért válhatott több száz vagy ezer turista célpontjává, mert az itt lakók szívüket, lelküket és hagyományaikat is mind-mind hozzáadják a hely vonzerejéhez.

 

Eger

Mi sem tökéletesebb úti cél egy belföldi családi nyaraláshoz, mint Eger városa. Itt a történelem, a légkör, a látnivalók és nem utolsó sorban a gyerekprogramok azok a dolgok, amik mind hozzátesznek Eger bájához belföldi turista célpontként. Egy családi nyaraláshoz belföldön azért is nagyszerű választás, mivel Eger bővelkedik izgalmas és a kicsik számára is érdekes múzeumokban és programokban.

 


Különleges gyerekbarát szálloda a pihentető családi nyaralásért belföldön

Szállodánk, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ebben a különleges környezetben található a Bükk hegység lábánál Noszvajon. A szálloda és környezet önmagában garantálja már, hogy élménydús lehessen az itt eltöltött pihenés, hiszen rengeteg érdekes és izgalmas programot találnak a hozzánk érkezők a településen és Noszvaj környékében is. 

 

Ezen felül szállodánk szolgáltatásaival is igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy tényleg aktív lehessen a családi nyaralás belföldön, hiszen felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják nálunk a teljes feltöltődés és szórakozás kulcsát. Míg a gyerekeket izgalmas kalandpark, animátoraink jóvoltából mókás játékok és kalandos vizes élmények várják wellness részlegünkben és a szállodához tartozó területen, addig a felnőttek elmerülhetnek kicsit a zavartalan páros romantikában ZEN Spa részlegünkben, valamint nem kell aggódniuk a gyerkőcök felügyeletéért közben. Így igyekszünk garantálni az egész család nyugodt és mégis tartalmas pihenését.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
GESZTENYEFIGURÁK
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X