SZülők

Családi programok a Bükk hegység alján,
Kirándulás Noszvaj környékén

Hurrá, nincs suli, nincs ovi, anyának sem kell a főzéssel és mosással tölteni a napot és apa sem dolgozik késő estig az irodában. Itt a kiváló alkalom élmények gyűjtésére. Kalandra fel! Körbekarikázni kerékpáron a lankás dombokat a Bükk hegység lábánál nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek is élmény. Dombra fel, dombról le! Kerékpárok kölcsönözhetők a recepción! Családi verseny az erdei kalandparkban igencsak kedélyes délutáni időtöltés. Volna kedvük bejárni ezt a mesébe illő környéket lóháton? A közelben van lovarda, ahol lovastúrákat és sétakocsikázásokat is szerveznek. Jól hangzik, nem?

Csodálatos kikapcsolódást ígér minden évszakban a Noszvajon található De la Motte kastély is. A késő barokk gyöngyszem a település egyik ékköve, fantasztikus állapotban maradt fent. A műemlék épülethez egy óriási angol park is kapcsolódik, amelyben különleges növények sokaságával ismerkedhetnek meg a család felfedező kedvű tagjai.

Noszvajtól nem messze, a Kánya-patak festői szépségű erdővel, hegyekkel koszorúzott völgye kirándulásokra csábítja a természet szerelmeseit. Kristályosan csillogó apró kis tavacskák horgászni hívnak minden arra járót. Lehet, hogy akad néhány horgászbot is a hotel kölcsönzőjében!

És ha jó a kapás… Fincsi vacsorát süthetnek a családok a zsákmányból a szálloda parkjában kialakított tűzrakó helyen.

Folyamatosan ajánlunk környékbeli programokat Önöknek, ezért is érdemes újra és újra ellátogatni honlapunkra.

Sportolási lehetőségek az Oxigén Hotel****superior Family & Spa-ban

Az Oxigén Hotel**** Family & Spa elkötelezett az egészséges életmód mellett. Minden szolgáltatásunkat ennek jegyében fejlesztettük ki. Ezért a gyerekek és a felnőttek számára szervezett és önálló sportolási lehetőségek tárházát biztosítjuk. A nálunk végzett sporttevékenységek szervezetükre való jótékony hatását növeli a kristálytiszta noszvaji levegő, mely mai világunkban a városi életet élő családok számára ritkán adatik meg.

Éljenek a nagyszerű lehetőséggel, bármilyen mozgásfajtát is választanak, nem csak a hatását, de az élvezeti értékét is növeli az erdei friss levegő. Élvezzék, ahogy átjárja testüket a zöld növények friss illatával dús, egészséges, levegő. Íme, néhány ötlet, hogy milyen sportolási lehetőségeket talál szállodánkban:

  • tollaslabda
  • asztalitenisz
  • kerékpározás
  • túrázási lehetőségek
  • lovaglás
  • chi kung
  • gerinc torna
  • tibeti hangtál meditáció
  • minden második héten intim torna és gyógytorna
  • meditációs pontok a kertben

Képtalálat a következőre: „yoga”Képtalálat a következőre: „yoga pics”

Wellness

Wellness birodalmunk azt a célt szolgálja, hogy Ön kipihenje a hétköznapokat és feltöltődjön természetes energiákkal. Baba- és családbarát szállodánkban különleges hangsúlyt fektettünk arra, hogy a közösen élvezhető wellness programjaink mellett olyan különleges szolgáltatást alakítsunk ki felnőtt vendégeink számára, ahol nem csak testük, de lelkük és szellemük is egy kivételes spirituális alapú módszerrel újrahangolható, energetizálható. A titok nyitja: ZEN SPA. Magyarországon csak nálunk, a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior  Family & Spa-ban élvezhető ez a rendkívüli, a test és lélek harmóniáját egyszerre összehangoló módszer. A beauty kozmetika az ellazulást és a szépséget szolgálja.

Tudjon meg többet a ZEN Spa wellness szolgáltatásainkról itt! 

Kettesben

Gyerekek és a rohanó hétköznapok mellett van-e alkalom néhány kettesben töltött romantikus órára? Egy kellemes beszélgetésre egy különleges vacsora mellett? Egy sétára kéz a kézben a virágzó tavaszi fák alatt? Vagy mit szólna egy pezsgős reggelihez az ágyban? 

Számíthat ránk! Önnek csak egy szavába kerül. Nem kell mást tennie, csak jelezni a kollégáinknál a recepción, és mi megszervezzük! A srácokat addig bízzák bátran bébiszitterünkre, aki hatalmas népszerűségnek örvend gyerekvendégeink között, hiszen mindig készen áll valami mókára vagy huncutságra.

Igényét legjobb, ha foglaláskor jelezi, de az sem gond, ha erről érkezéskor egyeztet kollégáinkkal, hiszen mi mindig készen állunk arra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet élvezze családbarát szállodánkban.

Tekintse meg bor és gasztronómia oldalunkat!