Gyerekeknek

Várunk titeket, gyerekek !

Mi vagyunk az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kis csapata, akik gondoskodunk arról, hogy egyetlen percre se unatkozzatok családi wellness szállodánkban, így minden perc csupa-csupa élmény. Heti 60 órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programmal várunk titeket a csodálatos és egészséges környezetben épült család- és bababarát szállodánkban, ahol minden a ti és szüleitek kényelmét szolgálja. Puha hó hullott, vagy éppen tűz a nap: ez nekünk nem akadály, mi mindig kalandra készen indulunk a friss és kristálytiszta levegőre, fára mászni, hógolyózni, célbadobni, táncolni, sportolni, számháborúzni vagy éppen meglesni Kormi cica újszülött kismacskáit. Egy tálka tejecskének mindig örülnek! Láttátok már, hogy isznak a picurka cicák? Annyira cuki, amikor csupa tej a csöpp kis bajszuk. Ha mégis túl hűvösre fordul az idő vagy zuhog az eső, esetleg tikkasztó napsütés tör át a fák sűrű zöld lombjain, akkor is számtalan érdekes, vidám, kreatív játék vár titeket a szállodában. És mi természetesen ott leszünk, hogy játsszunk veletek. Készíthetünk ékszereket, különböző festési technikákkal gyönyörű képeket, madáretetőt, cicaházat barkácsolhatunk, ha éppen nem a medencében pancsoltok a kis barátaitokkal. Tudtátok, hogy egy szuper csúszdán a játszóházból egyenesen a szálloda parkjában, a játszótérnél landoltok? Ez a leggyorsabb út a szabadba, ahol rengeteg klassz játék vár benneteket!

Páfrány

Hahó, srácok! Páfrány vagyok. Itt lakom ebben az Eger melletti gyerekbarát szállodában, ami nagyon kalandos és klassz hely. Rengeteg kis barátom van. Minden nap jönnek ide gyerekek, hogy találkozzanak velem, hogy pancsoljanak a gyerek wellnessben és hogy a Mókus kalandparkban próbára tegyék ügyességüket, meg a tengernyi vidám szórakozásért. Imádom a hatalmas puha ágyakat, ahová titokban néha bebújok egy kis szundikálásra, ha nagyon elálmosodom a sok játszás után.

A finom pihentető alvás után csak nyújtózom egy nagyot és már sietek is a hallba, hogy találkozzak a gyerekekkel. Amíg várok rátok, kicsit belekukkantok az újságokba is !

Szabadtéri játék- és sportlehetőségek

Irány a hatalmas park - csupa csábító gyerekbarát programmal!

Debi és Enikő mindig kész egy kis csapat gyerekkel kilépni a hotel kapuján, hogy a parkban vidám vetélkedőkre, különböző sportokra, kültéri ügyességi játékokra hívja minden kis vendégünket. Ők a gyerekek kedvencei, mert vidám, mosolygós természetük mellett szakmai hozzáértésükkel és felelősségteljes, elkötelezett munkájukkal egyszerre járulnak hozzá a gyerekek vidáman töltött napjaihoz és a szülők nyugodt kényelmes pihenéséhez. Rengeteg játékkal, vetélkedővel, kreatív ötletettel és mókával várják a srácokat. Egyik legjobb barátjuk Páfrány, a szálloda dinója, akivel ti is jó néhány alkalommal találkozhattok szállodánkban, hiszen már a megnyitás napján beköltözött hozzánk!

Amikor anya és apa wellness birodalmunkban, a fák hűs lombjai alatt relaxálnak vagy frissítő masszázsainkat élvezik, esetleg romantikus sétát tesznek a buja zöld parkban bátran bízhatnak titeket és tesótokat Grétára, aki igazi „tündér-keresztanyaként” bánik a gyerekekkel. Nálunk minden a családokért történik, hogy mindenki élményekkel feltöltve távozzon tőlünk az itt töltött boldog napok után és alig várja, hogy visszatérjen. Kalandoktól, kirándulásoktól, játékoktól kifáradt gyerekek és kipihent szülők, hát nem fantasztikus? A babák és kisgyermekek korának, mozgásfejlődésének megfelelő változatos, vidám foglalkozásokkal, kedves dalocskákkal, álmok birodalmába repítő babamesékkel, színes, puha labdákkal, mesefigurákkal, végtelen türelemmel és kedves, szeretteli gondoskodással várja csöppségeket szakképzett babagondozónk a hét minden napján 09:00 - 19:00 között. Szinte sehol máshol nem találkozhatnak a családok ilyen személyre szabott szolgáltatásokkal az üdülés ideje alatt.

Itt a Helyetek! Családbarát wellness hotel meseszép környezetben

Célunk, hogy a szülők és a gyerekek minél több időt töltsenek a természetben, amiből oly kevés látszik a városban. Nem úgy, mint nálunk! Itt a dombtetőn rubinpiros ribizli és gurulós, édes málna terem. A fákon kölyökmókusok mint apró légtornászok ugrálnak ágról-ágra és színes kis énekesmadarak koncerteznek. Illatos tarka virágok hajladoznak a szellőben a harsányzöld fűszálak között. Ilyen meseszép táj öleli körül családi wellness szállodánkat.

 Mindenképpen ki kell próbálnotok nálunk a kalandparkot és ki ne hagyjátok a gyerek KRESZ-parkot, mert jó móka ám mindkettő!

Megnyílt a szuper óriásra tervezett PÁFRÁNY ACTIVITY PARK is!

Az égigérő fák között mostmár olyan izgalmas játékokat is kipróbálhattok, mint az Óriás Hinta, Giga Gumis Ugráló és a Légvár. A szüleitek kényelmét a homokos plázs teraszok szolgálják ezalatt. Ha igazán merészek vagytok és szeretitek az eredeti kalandokat is, akkor mindenképpen át kell élnetek a száguldás élményét az óriási park hátsó felében használható iHover gépekkel: trükkös, vicces, igazi fifikás járművek ezek.

Az Acitivty Park szezonális jelleggel, időjárástól függően használható. Nyitvatartása: mindennap 10.00 - 18.00 óra között. Az eszközöket mindenki saját felelősséggel, szülői felügyelet mellett tudja kipróbálni.

Az élményekből pedig sosem elég. Ha kihintáztátok magatokat, akkor még vár rátok a többi izgalmas játékunkat is!

 • Strandröplabda pálya: fiatal szülők és tinédzserek kedvence. Ez jó móka és igényel némi fizikai állóképességet
 • Tábortűzrakó hely: a tűzzel nagyon kell vigyázni, csak felügyelet mellett szabad használni a tűzrakó helyet, de egy kis pillecukor sütögetés mindig jól összehozza a társaságot
 • Mókus kalandpark: az örök kedvenc. Itt minden gyerek próbára teheti ügyességét, bátorságát
 • Gyerek Kresz-park: ahol a közlekedési szabályokat játszva, észrevétlenül tanulják meg a gyerekek. Így növelve biztonságukat a későbbiekben, amikor már egyedül mennek a suliba
 • Lengőteke: pillanatok alatt vidám társaság gyűlik a lengőteke pálya köré minden nap. Nevetés közben nem is olyan könnyű pontosan célozni!
 • Óriás sakk: egy kis szellemi torna a szabadban. Nyertes kombináció! 
 • Játszótér: ergonomikus kialakítású, természetes anyagokból készült játékokkal, hintákkal, mászókákkal, libikókával és hatalmas homokozóval, ahol olykor homokvárépítő versenyeket is rendezünk.

Meseút

A Meseút a szabadidő tartalmas, vidám eltöltésének jegyében született. Alapgondolata, hogy egy, a nyaralás, pihenés ideje alatt kötetlenül végigjárható kalandtúra keretein belül játékosan, a mesék világán keresztül ismertesse meg az útonlévőkkel az adott tájegység (Noszvajon a palóc) hagyományos kincseit, szellemiségét.

A Meseúton végigkalandozó gyerekek és felnőttek az állomások végigjárásakor észrevétlenül részesülnek a mesehallgatás, az együtt munkálkodás, az önismeret és a képzeletet is megmozgató feladatok számos pozitív pedagógiai és lélektani adományában. Lehetőséget nyújt nem csak a szórakoztató időtöltésre, de egymás alaposabb megismerésére, a kapcsolatok elmélyítésére is.

Meseút részletei itt!  


Beltéri programok és játékok

Lehet forró nyár vagy hóesés, nálunk egyetlen percre sem áll le a mókázás. 

Biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogjátok a naponta többször megrendezett tematikus kézműves foglalkozásokat, ahol környezetbarát eszközökkel és megoldásokkal alkothattok csudaszép képeket, kollázsokat, ékszereket és ezer apróságot. A Bambino JátszóKuckó az egyik kedvenc területe szállodánknak, amely mindig kacagástól és gyerekzsivajtól zsong. Különféle kifestő füzetekkel, színes ceruzákkal és biztonságos játékokkal, apró hölgyek részére mini konyhával és pihe-puha plüssfigurákkal, a kicsiny úriemberek számára pedig kisautókkal, építőkockákkal berendezett ez a "vidámság zónánk". Itt találkozhattok minden nap Páfránnyal, a világ legszelídebb dinójával, aki bekukkant mindenhová, ahol vidám gyerekkacagást hall. Esténként még az étterembe is!

Hogy a szüleitek mindig a közelükben tudhassanak titeket, gyerek wellness birodalmunkban is létrehoztunk egy kreatív sarkot, ahol ha a lubickolás közben kicsit megpihennétek, szabadon engedhetik kreativitásotokat, mert színes ceruzák és más kézműveskedéshez való eszközök várják, hogy az apró kezek alól csodás alkotások kerüljenek ki. A legszebbeket a Dinó játszóházban kiállítjuk! Vízi- és készségfejlesztő játékok tengerével várjuk itt az aktív mozgást előnyben részesítő kicsiket és nagyokat.

A gondtalan pancsolás érdekében a Recepciónkon több méretben igényelhető úszópelenka, a Wellness részlegben pedig az animátoroktól kérhető karúszó és úszógumi vagy úszó deszka és úszószemüveg. Kifejezetten a pici gyerekekre figyelve építettünk fel a japán gyermek fürdőkertet megidéző baba wellness világot. Benne babapancsolóval és gyermekmedencével, valamint játszópavilonnal, egyedileg állítható élményelemekkel, vízi hintával és számos vízi játékkal. A közös lubickolás és a készségfejlesztő babaúszás foglalkozásaink a legkedveltebb programjaink kicsik és nagyok körében egyaránt. Színes élményekről és a vidám szórakozásról minden nap animátoraink gondoskodnak. A foglalkozások alkalmával még a szüleitek is gazdagodhatnak néhány könnyen énekelhető dallal, kézügyességet fejlesztő játékkal.

Gyerek wellness hurrá!
Bababarát szállodánkban A wellness élmények a picurkáknak is járnak!

Fűtött padok, gyermek aromaszauna, családi jacuzzi, baba- és gyermekmedencék - indulhat a pancsolás! Minden kisgyerek imádja utánozni a szüleit. Emlékeznek, hogy Önök is? Alig vártuk, hogy belelépjünk anyu tűsarkújába kislány korunkban, amikor nem vette észre, a kisfiúk pedig a fürdőszobai tükör előtt egy konyhaszéken billegve apát utánozták, ahogy borotválkozik. Vicces, kedves emlékeket idéző dolgok ezek, de komoly üzenettel is bírnak. Mégpedig azzal, hogy óriási hatással van a gyerekekre, amit a szüleik tesznek, amiket tőlük látnak. Akarva-akaratlanul, de őket utánozzuk az élet számtalan területén. Belénk rögződnek bizonyos dolgok, gyakran kitörölhetetlenül. Hát ragadjuk meg ezt a tényt és hagyjuk, hogy gyerekeink lemásolják jobbnál jobb szokásainkat! Például azt, hogy testünknek és lelkünknek időről időre jár egy kis kényeztetés, harmónia, néhány felhőtlen, pihentető nap, amikor feltöltődik a szervezetünk pozitív energiával, friss életerővel.

A wellness élményeket már az egészen picurka gyerekeinkkel is megoszthatjuk, átélhetjük, ők is élvezni fogják. És felnőttként életük rendszeres és természetes részévé válik, így őrizve meg egészségüket. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ennek jegyében alakította ki wellness világát, hogy a kicsiket a szülők lépésről lépésre bevezethessék ebbe varázslatos, kellemes birodalomba. Élvezzék együtt a családi wellness varázst !

Kellemes langyos vízű baba- és gyermekmedencéinket wellness birodalmunk közepére terveztünk, épp oda, ahol a családban, az anyukák és az apukák gondolataiban is elhelyezkednek a gyerekek. A központba, mert ők a legfontosabbak, a központba, hogy véletlen se téveszthessük szem elől őket, a központba, mert a központi rész a wellness birodalmunk szíve. A medencék széléről színes csúszdákon siklanak a vízbe a srácok, a mennyezetről pedig babahinták ereszkednek a víztükör fölé. Sok tarka-barka vízi játékkal maga a gyerekparadicsom, amit ide varázsoltunk, hogy a srácok épp úgy élvezzék a wellness nyújtotta kellemes felüdülést, mint szüleik.

Egy pici wellness piciknek és nagyoknak

Aromaszauna gyerekeknek: a szauna élményéből semmiképpen sem szeretnénk kihagyni a gyerekeket. Programunkban minden héten gyermek aromaszaunával és telente különleges, kisebbenek szánt szaunaprogrammal várjuk az érdeklődőket. 

Családi jacuzzi: ahol  38° C-os pezsgőfürdő biztosítja a meleget vicces buborékokkal és számos masszírozó fúvókával. A gyermekek és szülők számára egyaránt kellemes a családi jacuzziban elidőzni.

Fűtött padok: nincs olyan gyerek, aki úgy érezné, hogy elkezdett fázni egy picit a vízben, hiszen ugrálás, pancsolás közben ez észrevehetetlen. Amint azonban ráül a fűtött padokra néhány percre, azonnal érezni fogja, milyen kellemes, egész testét átjáró megnyugtató, melengető érzés. Ahogy megtapasztalta ezt az érzést, egyre gyakrabban tölt el néhány percet a fűtött padon barátaival, családtagjaival. Nem is csoda, jókat lehet nevetgélni jó társaságban jó „helyen”.

Kölcsönözhető eszközök

Bármihez támadjon kedve a családnak, szállodánk rengeteg kölcsönözhető sporteszközzel, játékkal, túrázáshoz és kiránduláshoz praktikus kiegészítővel és kényelmi eszközzel, valamint a babák szükségleteihez nélkülözhetetlen apróságokkal áll az Ön rendelkezésére. Számunkra öröm, ha tökéletesen jólérzik magukat a nálunk kikapcsolódó családok.

Gyerekeknek:Babáknak:Szülőknek:
 • Gyermek kerékpárok
 • Rollerek
 • BMX kerékpárok
 • Kerékpár sisakok
 • Asztalitenisz ütők és labdák
 • Tollaslabda, tollasütők
 • Kosárlabda
 • Kézilabda
 • Focilabdák
 • Puha és műanyag golyók
 • Szánkó
 • Homokozó játékok
 • Babakocsi
 • Babahordozó
 • Babaágy
 • Babaágynemű (antiallergén mosószerrel mosva)
 • Vízmelegítő
 • Cumisüveg melegítő
 • Pelenkázó és pelenka
 • Pelenkás vödör
 • Babakád
 • WC-ülőkeszűkítő
 • Babafürdető
 • Éjjeli lámpa
 • Eetetőszék
 • Ülésmagasító
 • Légzésfigyelő
 • Babamonitor
 • Nordic Walking túrabot
 • Hátizsák
 • Pikniktakaró
 • Felnőtt mountain bike