Családbarát szálloda vidéki nyugalommal fűszerezve - Oxigén Hotel

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Családbarát szálloda vidéki nyugalommal

Mitől igazán családbarát egy családbarát szálloda?

 

Igen pontos, a hosszú évek tapasztalatán alapuló elképzelésünk van arról, hogy mitől igazán családbarát egy családbarát szálloda. A hotelbe picivel, vagy picit nagyobb gyerkőccel, gyerkőcökkel érkező családok újra és újra megerősítik az elképzelésünket.

 

Véleményünk szerint attól igazán családbarát egy családbarát szálloda, ha az az utolsó részletéig hozzájárul ahhoz, hogy a közös kikapcsolódás valódi, felejthetetlen élménnyé váljon. Olyan élménnyé, amire a kicsik felnőttként is szívesen emlékeznek vissza, ami építi és megerősíti a családi kapcsolatokat.

 

Egy családbarát szálloda akkor igazán családbarát, ha a nyaralás során semmi sem ad okot az aggodalomra. Ha a gyermek játszva, szórakozva tanulhat és fejlődhet, ha nincs olyan érzésünk, hogy bármi is hiányozna otthonról, ha képes garantálni a nyugodt pihenést. Egy családbarát szálloda akkor igazán családbarát, ha a gyermekek barátságokat köthetnek, új dolgokat tapasztalhatnak meg, izgalmas kalandokkal a hátuk mögött térhetnek haza. Egy családbarát szálloda akkor családbarát igazán, ha mindeközben a szülők számára is biztosított a feltöltődés, néhány kettesben eltöltött óra, amikor anyunak és apunak nem kell amiatt aggódnia, hogy szívük csücske esetleg nem érzi igazán jól magát az idegen környezetben. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa márpedig éppen ilyen családbarát szálloda.

 

Családbarát szálloda az egész család pihenéséért

 

Családbarát szálloda családbarát szolgáltatásokkal

 

Szülőként biztosan nem ismeretlen az érzés, ahogy a családi nyaralás már a szervezés pillanatától problémákat vet fel. Hova vigyük a gyereket? Megfelelő lesz az számára a kora alapján? Biztonságos lesz a kora alapján? Megfelelően tudjuk majd táplálni a kora alapján? Tud majd rendesen aludni? Nem lesz beteg? Mi lesz, ha az lesz? Mi lesz, ha esik az eső, ha nem tudunk majd kimenni? A négy fal között kell eltöltenünk a pihenést? Van elég, megfelelő lehetőség a környéken? Azok megfelelőek ahhoz is, hogy a picit babakocsiban vigyük?

 

Ezek, és még ezer másik kérdés merülhet fel. Mire eljön az indulás pillanata, számtalan lehetőségre készültünk fel fejben, és azt is pontosan tudjuk, hogy számtalan eshetőségre egyszerűen lehetetlen. Ha a nyaralás célpontja az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát szálloda, akkor a felmerülő kétségeket gondolkodás nélkül engedhetjük el.

 

Nincs ok az aggodalomra, ha otthon maradt az úszópelenka, a vártnál hamarabb fogyott el a bébiétel, ha elfelejtettél betenni valamit a csomagok közé, vagy egy egész táska maradt véletlenül az előszobában ahelyett, hogy a csomagtartóban landolt volna. Egy igazán különleges családbarát szálloda a szülők helyett készül fel a hasonló történésekre. Számtalan kölcsönözhető eszközzel várjuk vendégeinket a babaágytól a babakocsin át egészen az úszópelenkáig, baba-mama szobáink pedig a nap 24 órájában több emeletünkön is garantálnak néhány nyugodt percet vagy órát a babának és az anyának. Mikrohullámú sütő, vízmelegítő, cumisüveg melegítő és sok-sok hasznos, elengedhetetlen eszköz található itt, az étteremben pedig mindig elérhető bébiétel, a nagyobbaknak pedig finom és egészséges harapnivaló. 

 

Családbarát szálloda az élményekkel teli nyaralásért

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy olyan családbarát szálloda, ahol teljesen újraértelmezhető a “nyaralás a négy fal között” kifejezés. A családbarát szálloda animátorai ugyanis heti 60 órában állandó, valamint hetente megújuló beltéri programokkal, kreatív, szórakoztató, fejlesztő foglalkozásokkal várják a kicsiket. A felesleges energiák levezetését a játszóház garantálja, ugyanakkor a családbarát szálloda wellness részlege is sok-sok izgalmas kalandot kínál.

 

Kültéri programlehetőségeink, a gyermek KRESZ-pálya, a kalandpark, az óriás sikk, az óriás hinta, a játszótér, a tűzrakó hely mind-mind közös élmények szerzésére csábítja a kicsiket. 

 

 

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X