A tökéletes céges rendezvényhelyszín vidéken - Oxigén Hotel

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Céges rendezvényhelyszín Noszvajon

Egy nagyszerű céges rendezvényhelyszín vidéken

Minden cégnek fontos, hogy a kollégáknak szervezett konferencia, csapatépítő vagy bármilyen más céges rendezvény emlékezetes legyen a munkatársak és a felettesek számára is, így minden a rendezvénnyel kapcsolatos döntés alapos előkészületet igényel. Az egyik legjelentősebb pont talán az összes közül a helyszín kiválasztása, ami alapjaiban határozhat meg egy rendezvényt. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nagyszerű lehetőség a céges rendezvényhelyszín kiválasztásakor. Kollégáink szakami tapasztalattal, mindenre felkészülten várják Önt és munkatársait és a rendezvénnyel kapcsolatos minden egyéb szervezési részletben is készséggel állnak rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Céges rendezvényhelyszín az Oxigén Hotel**** Superior-ban

 


Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéken, a gyönyörű Noszvaj településén található, mely páratlan környezettel, az erdő mélyén megbúvó céges rendezvényhelyszín, mely kirántja az embert a városi forgatagból. Nyugodt és kellemes légkört teremt, így a munkatársak a rendezvényt kikapcsolódásnak tekinthetik majd, mely elősegíti a hatékony munkát. Az Egri borvidék szívében található szállodánk friss levegőjével és lenyűgöző miliőjével páratlan lehetőségeket kínáló vidéki céges rendezvényhelyszín, akár több napos konferencia, csapatépítő vagy más céges programok lebonyolítására. Itt mindent feltétel adott, hogy összekösse a kellemest a hasznossal, így egyszerre nyújt lehetőséget a munkavégzéshez és a munka utáni kikapcsolódáshoz.

 

Céges rendezvényhelyszín, ahol mindent megtalál

Szállodánk konferenciatermei minden igényt kielégítően lettek felszerelve, így alkalmazkodnak a 21. század technikai igényeihez.  Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan céges rendezvényhelyszín lehetőséget kínál, ahol minden az Önök igényei szerint alakítható. Konferencia termeink rendkívül jól hangszigeteltek, igény szerint szeparálhatók, de egy nagyobb létszámú rendezvény esetén egybe is nyithatók. A belső terek igazán elegáns, angol vidéki kúria hangulatát árasztják, így rendkívül ízléses céges rendezvényhelyszín lehet az Önök számára, mely elkápráztatja majd munkatársait.

 

Céges rendezvény után pihenés

A munka után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés, mivel luxus wellness részlegünkkel várjuk Önöket, hogy a munka utáni fáradalmak kipihenhessék. A különleges ZEN Spa wellness elemek egyedülálló élményt nyújtanak majd mely testnek és léleknek is egyaránt felüdülést jelent majd.

 

Szállással egybekötött céges rendezvényhelyszín

Hotelünk kiváló opció lehet a céges rendezvényhelyszín kiválasztásakor, hiszen remek lehetőségeket biztosítunk a céges rendezvény szempontjából. Szállodánkban lehetőséget kínálunk kizárólagosságra a foglaláskor, vagyis a teljes hotelt lefoglalhatja céges rendezvényhelyszín céljából, így kis és nagy létszámú rendezvények és konferenciák lebonyolítására is kínálunk lehetőséget.

 

Több napos rendezvény esetén is

Ha esetleg több napos rendezvényben gondolkodnak, az sem akadály számunkra, hiszen szállodánk mind az 50, egyedi kialakítású, hangulatos szobánkat is az Önök rendelkezésére bocsájtjuk. Rendkívül otthonosan berendezettek, így ezzel is hozzájárulnak a kellemes és pihentető kikapcsolódáshoz, ami tovább segíti a hatékony, közös munkát. A vidéki környezet, a páratlan, 4 hektáros őspark, a számtalan programlehetőség és a csodálatos wellness részlegünk mind hozzájárul a tökéletes rendezvény megszervezéséhez.

 

Céges rendezvényhelyszín csapatépítéshez is

A cégek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő csapatépítő tréningek, jó hatással vannak, mind a felettesek, mind az egymás mellett dolgozó kollégák munkájára is. Egy, a munkahelyen kívül eltöltött közös program összekovácsolja az embereket, mely nagyban elősegíti majd a csapatmunkát. Az ilyen alkalmakra is rengeteg, változatos programlehetőséget és helyet kínál az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa, mint céges rendezvényhelyszín, hiszen szállodánkban felkészült csapat várja, különböző bel- és kültéri csapatépítő programokkal.

 

A céges rendezvényhelyszín programlehetőségei

Kalandprogramok, öko és karitatív, vagy természetközeli csapatépítő program széles skálája elérhető hotelünkben és környékén. Tematikus szerepjáték, városi kalandprogramok, de akár extrém élmények is, mint a paintball vagy éjszakai kalandtúra is választható repertoárunkból. Ha esetleg úgy döntenének, hogy inkább beltéri programjainkat választják, ezek között is meg fogják találni az Önöknek legmegfelelőbbet. Bővebb és részletes információt programlehetőségeinkről IDE kattintva kaphatnak.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X