Céges csapatépítő helyszín Noszvajon, kreativitást igénylő, felejthetetlen programokkal.

menu

Céges csapatépítő helyszín Noszvajon

Céges csapatépítő helyszín izgalmas programlehetőségekkelA tökéletes céges csapatépítő helyszín megtalálása

 

A tökéletes céges csapatépítő helyszín megtalálása nem egyszerű feladat. Van, aki inkább kikapcsolódásra, van, aki atív pihenésre vágyik, mások különböző csapatépítő feladatokra esküsznek. A céges csapatépítő helyszín akkor igazán jó, ha ezek együttesen elérhetőek, ha nem kell lemondanunk egyikről sem. Akár 1-2 napos, akár hosszabb csapatépítő tréninget tervez, az Oxigén Hotel**** Superior-ban biztosan megtalálja azt, amit keres! Kérje ajánlatunkat a tökéletes csapatépítő helyszínhez még ma!


 

Céges csapatépítő helyszín Noszvajon

 

Céges csapatépítő helyszín – Miért érdemes megszervezni?

 

A csapatépítő programok egyre népszerűbbek az üzleti életben. Nem is csoda, hiszen néhány közösen eltöltött nap az iroda falain kívü csodát művelhet a kollégákkal. A résztvevők olyan oldalról ismerhetik meg egymást és önmagukat, amilyenről a hétköznapi életben talán soha. A csapatépítő tréning nem puszta jutalom a kollégák számára, hiszen nagy mértékben hozzájárul az eredményesebb munkavégzéshez, a közösség kialakításához. Mindehhez csupán a tökéletes céges csapatépítő helyszín megtalálására van szükség.

 

Céges csapatépítő helyszín szakmai programokkal

 

Az Oxigén Hotel**** Superior-ban olyan céges csapatépítő helyszínt talál, ami kiváló választás akkor is, ha az együtt töltött napokat szakmai programokkal is felturbóznák. A tudásmegosztás, néhány izgalmas előadás, amelyekre a hétkönapokban talán nem jut elegendő idő, mindenki számára nagyszerű élményt jelenthet. Kimagasló technikai felszereltségünkkel, hangszigetelt, szeparálható, valamint igény esetén egybenyitható termeinkkel járulunk hozzá a céges csapatépítő sikeréhez.

 

Céges csapatépítő helyszín az önfeledt szórakozásért

 

Változatos, aktív kikapcsolódási lehetőségekkel várjuk a résztvevőket Noszvajon, a természet ölelésében. Nálunk olyan céges csapatépítő helyszín található, amelynek minden részlete az Önök igényeit igyekszik kielégíteni. Csapatépítő kalandprogramok, öko, karitatív, vagy természetközeli csapatépítő tréningek is elérhetőek hotelünkben és környékén. Tematikus szerepjátékokkal, városi kalandprogramokkal, extrém élményekkel (paintball, éjszakai kalandtúra, élménytréning) színesítjük céges csapatépítő helyszínünket. Ha pedig a rohanó hétköznapok után megállnának egy pillanatra, választhatják beltéri, kreatív, önismereti, interaktív csapatépítő programjainkat. Tudjon meg többet a programlehetőségekről ITT.

 

Céges csapatépítő helyszín páratlan lehetőségekkel

 

Hotelünk több, mint egy átlagos csapatépítő helyszín. Ha nem szeretnék kizárólag a négy fal között eltölteni a csapatépítő idejét, nálunk akkor sem fognak unatkozni! Környékünkön számos izgalmas lehetőség közül választhatnak a biciklitúrától, a lovagláson és a Bükk felfedezésén át, a noszvaji különleges gasztronómiai élmények átéléséig. A természet kedvelői imádni fogják a falu hangulatának megismerését, ráadásul Eger közelsége is kihagyhatatlan alternatívákat kínál.

 

Céges csapatépítő helyszín, ahol pihenésre is van lehetőségetek

 

Tudjuk jól, hogy egy hosszú, izgalmakkal teli nap után mindenkinek jól esik a pihenés. A céges csapatépítő helyszín így nem lehet tökéletes a pihenés lehetősége nélkül! Wellness birodalmunk, masszázs- és szaunaprogramjaink, egyedi kialakítású, elegáns, az angol vidéki kúria hangulatát idéző szobáink mind-mind a kikapcsolódást szolgálják. Élvezzék az otthon melegét hotelünkben, töltődjenek ZEN SPA élményünknek köszönhetően, hogy másnap ismét teljes erőbedobással ugorjanak neki a lebilincselő programoknak! 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X