Bolondos hetek csomagajánlat: indítsák közösen a tavaszt családbarát wellness hotelünkben Eger mellett, Noszvajon!

menu

Bolondos hetek


99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/2 éj

Csomagajánlat érvényessége: 2018.03.18-29. között.

Tavaszi relaxációs csomagajánlat wellness hotelünkbe

Itt az igazi felfrissülés, bolondosan alacsony árakon. Tavaszi relaxáció csomagunkhoz 2 vagy több éjszakás foglalás esetén, most a kedvező ár mellé 1 éjszakát ajándékba is adunk!

Már alig várjuk, hogy tavaszodjon és bezsongjon a természet. Őrjítő a várakozás, de a napsütéses idő már nincsen messze és bolondos lelkesedésünknek hangot is adunk.  Gyertek hát, hiszen ha 2 éjszakára vagy többre szeretnétek érkezni hozzánk, mi egy éjszakát grátiszban adunk!

 

 

 

BOLONDOS PROGRAMOK

Animátoraink számos vicces és aktív programmal készülnek a azoknak, akik ellátogatnak szállodáinkba. Tapasztalatuk a gyermek és a felnőtt szórakoztatásban elengedhetetlen része az Oxigén Élménynek, hiszen nem csak a tipegőké a jókedv, hanem minden korosztály megtalálja a számára legérdekesebb programot, legyen az hangtál medítáció, vagy kérműves foglalkozás, a lényeg hogy tökéletessé tegyük a pihenésed.

 

NOSZVAJ, BÜKKALJA KICSESDOBOZA 

Hihetetlenül tiszta levegő, gazdag élővilág és a Bükk. Tökéletes választás azoknak, akik imádják a természetet szívesen kirándulnak, ám Noszvaj sok csabító programmal marasztalja vendégeinket. A faluban a De la Motte-kastély barokk eleganciájával hívogatja a kor szerelmeseit, de kovácsműhelyében beleshettek a fémművesség rejtelmeibe,  felfedezhetitek a titokzatos Kaptár köveket vagy épp megnézhetitek a ritka az Barlag lakásokat is. Ha pedig épp nincs kedvetek kimozdulni, a 4 hektáros parkban nyáron kötélpálya és a Páfrány Activity park is opció lehet a családnak, hogy a wellness részlegünket már nem is említsem. Ami biztos, az unalom nálunk egy ritka társaság.

 

GYERMEK- ÉS BABABARÁT WELLNES ÉLMÉNY

A wellness élmény nem korhoz kötött, legalábbis nálunk biztosan nem. A gyerkőcök nem csak saját medencével találkozhatnak mikor belépnek a wellness részlegbe. Számukra kialakított aroma szaunával erősíthetik az immunrendszerüket, pozitívan hat a légzőszerveikre és még kellemes is az illata, de hőmérséklete még nem olyan forró, mint az amit a szülei használnak. Részt vehetnek masszázson is, így megérezve annak jótékony fiziológiai hatásait és ha éppen egy szünetre vágynak, még egy kis kézműves sarok is kialakításra került, hogy gyorsan alkothassanak, majd már mehet is tovább a pancspolás.

 

 

 

 

 

 

2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) select szoba 2 felnőtt + 2 gyermek ( 10 év alatti) select plus szoba 2 felnőtt + 3 gyermek ( 10 év alatti) lakosztály
2+1 éjszaka 99 900 Ft 2+1 éjszaka 119 900 Ft 2+1 éjszaka 139 900 Ft
3+1 éjszaka 129 900 Ft 3+1 éjszaka 159 900 Ft 3+1 éjszaka 189 900 Ft
Felárak Ár (szoba/ éj)
Select plus 10 000 Ft
Lakosztály 20 000 Ft
Családi szoba 30 000 Ft
11-14 éves 7 480 Ft
14 éves kor felett 14 975 Ft
      Hosszabbítás 30 000 Ft

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa elnyerte A legszebb hazai új építésű hotel díjat

Minősített családbarát szálláshely Noszvajon

 

 

Beszélgess Páfránnyal!
X