Így lehet boldog és sikeres az évkezdés

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Tippek a sikeres, boldog évkezdéshez


Az évkezdés sok esetben stresszel és rengeteg munkával jár. Ahhoz azonban, hogy az újév sikeres legyen, és boldogan indítsd a 2019-es évet, érdemes a következőkben leírt tippeket megfogadnod! 

Így lehet boldog és sikeres az évkezdés


Nézd át a postafiókodat

 

A túlzsúfolt postafiók az egyik legnagyobb munkahelyi stresszforrás. Hagyd ezt a stresszt a múltban, és kezdd az újévet friss, letisztult postafiókkal. Nem ez az idő, hogy egyszerűen kiválaszthassuk az összes e-mailjét, és olvassuk őket. Válaszolj azonnal a sürgős üzenetekre, és távolítsd el azokat az e-maileket, amelyekre nem lesz szükséged. Készíts szűrőket, amelyek segítségével a bejövő postafiókot lehetőleg semmi kéretlen sem zavarhatja meg.

 

Ha ezt a lendületet tartod, ne hagyd, hogy eluralkodjon a káosz a postafiókodon a következő évben. Menj végig a leveleken havonta egyszer, vagy legalább negyedévente egyszer. A postaláda lenullázás szinte lehetetlen, de a beérkező levelek szervezése könnyen megoldható.


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X