Bemutatjuk, hogy mit tehetsz, ha megbetegszik a gyerek a nyaralás alatt!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Mi a teendő, ha az utazás alatt megbetegszik a gyerek?


Nincs is fontosabb annál a gyermekek életében, minthogy minőségi időt töltsenek a családjukkal, amikor csak lehetőség van erre. Egy közös nyaralás, pihenés remek lehetőség erre. De mi a helyzet abban az esetben, ha a gyermek pont a nyaralás alatt betegszik meg, vagy éppen megsérül? Egy ilyen dolog az egész pihenést tönkreteheti, és a boldog percek azonnal rémálommá válnak.  

Bemutatjuk, hogy mit tehetsz, ha megbetegszik a gyerek a nyaralás alatt!


Hogyan lehet megelőzni a betegséget a nyaralás alatt?

Ha a baj még nem történt meg, érdemes odafigyelni néhány dologra, melyek segítségével megelőzhető lehet, hogy a gyermek megbetegedjen a nyaralás alatt.

 

Figyelj arra, hogy a gyermeked semmiképp se fogyasszon az úszómedence vízéből!

Ha a gyermekük lenyeli az úszómedencét, akár gyomorbetegség is kialakulhat nála. A medencében található kórokozók olyan kellemetlen tüneteket okozhatnak, mint a hasmenés, hányás és hányinger. Bár nem egyszerű megakadályozni, hogy gyermeked szervezetébe jusson a víz egy szállodai medencéből, érdemes figyelmeztetned őt, hogy ne csinálja, vagy maradj vele, amíg a medencében van, így csökkentheted annak kockázatát, hogy rosszul lesz.

 

Emlékeztesd a gyermekedet arra, hogy a rendszeres kézmosás milyen fontos!

Az egyik legegyszerűbb eszköz a betegségek megelőzésére, az a rendszeres kézmosás. A nap folyamán a különböző felületek érintése segítségével a kezünkön gyűlnek össze a baktériumok, amiktől mihamarabb meg kell szabadulni. A gyakori kézmosás segítségével jelentősen lecsökkenthetjük a fertőzések átvitelének kockázatát. Minden étkezés előtt érdemes kezet mosni, illetve a mellékhelyiség használata után is. Érdemes a gyerekeknek megmutatni, hogy hogyan mossanak helyesen, és alaposan kezet.

 

Ellenőrizd, hogy a gyermek étele megfelelően lett-e főzve

Fontos megjegyezni, hogy egyes országokban az élelmiszerbiztonsági előírások eltérhetnek attól, ami otthon megszokott. Bár előfordulhat, hogy nem kell ellenőrizned minden ételét, de van néhány olyan magasabb kockázatú étel, például a csirke, amit célszerű felvágni, hogy megbizonyosodjatok róla, hogy átfőtt.


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X