Rengeteg előnye lehet annak, ha a babaúszást már 1 éves kor előtt elkezditek! Néhány indok, hogy miért is!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Érdemes már 1 éves kor előtt elkezdeni a babaúszást


Lehet, hogy babád még nem tud lábra állni, de úszni már bőven az előtt elkezdhet megtanulni, hogy megtenné első lépését. A babaúszásban jártas szakemberek más néhány hónapos koruktól kezdve úszásra tudják tanítani a kisbabákat.

A korai babaúszás előnyei


Gondtalan játék a vízparton

Még a saját lábukra nem álló babák is élvezhetik a vízpartot, ha szeretnek a vízben lenni. Ha biztosítani tudod a napsugaraktól való védelmet, akkor ezerszer jobban érzed majd magad a vízben lubickolva a picivel (elvégre ezért jöttél), mint a parton azt figyelve, hogy éppen mikor melyik kavicsot próbálja a szájába venni.

 

Móka a medencében

Ha a medencés élményekről sem szeretnél lemaradni felvigyázóként, és azt akarod, hogy babáddal közösen érezhessétek jól magatokat a vízben, akkor érdemes minél előbb a vízhez szoktatni a picit. A meleg nyári napok sokkal kellemesebbek a vízben, mint a medence szélén ücsörögve!


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X