Bababiztonság - Tippek, hogy bababiztossá varázsold az otthont

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Tippek, amikkel könnyedén bababiztossá teheted a lakast


Szülőként rajongunk gyermekünk első mosolyáért, kacagásának hangjáért, a családdal együtt örömködünk, amikor a hátáról először a hasára fordul. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a elképesztő tempóban kúszik-mászik a lakás minden pontján, és egyre csak közeledik az idő, amikor fel is áll. Teljes odafigyelésünknek ebben az időszakban sem szabad csillapodnia, hiszen pillanatok alatt elérkezik az idő, amikor gondoskodnunk kell otthonunkban is a baba biztonságáról.

Bababiztonság otthon


A vegyszerek és tisztítószerek csak anya barátai

Ügyeljünk rá, hogy a lehető legbiztonságosabb helyet találjuk meg a vegyszereknek és tisztítószereknek. Tartsuk őket a fürdőszobaszekrény tetején, vagy bárhol, ahol a kicsi még csak meg sem láthatja őket.

 

Meredek lépcsők és szobanövények

A gyerkőcök előszeretettel másznak fel a lépcsőkre, vagy homokoznak a szobanövények földjével. Nos, ez az, amit el kell kerülnünk. Például egy lépcsővédő rács segítségével, és a növények elpakolásával.

 

Kezdd el a tanítást

Fontos, hogy a cél ne az legyen, hogy egy tátongó üres lakásban kússzon-másszon a baba. Amellett, hogy a szükséges óvintézkedéseket megteszed, ügyelned kell rá, hogy a kicsi megértse, hogy vigyáznia kell. Ez kisebb korban természetesen bonyolult, de már akkor is felhívhatod a figyelmét azokra a dolgokra, amiket érdemes elkerülnie.


Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük, hogy szállodánk 2020. június 17-én újra megnyitja kapuit!

Természetesen mindent megteszünk vendégeink és munkatársaink biztonsága érdekében, így a hotel teljes területén folyamatos a fertőtlenítés és a takarítás, valamint minden előírást maximálisan betartunk. Szállodánk négy hektáros parkjában biztonsággal pihenhetnek kicsik és nagyok. Az esetleges lemondásokat pedig továbbra is rugalmasan kezeljük.

100+1 gyerekbarát szolgáltatással és sok szeretettel várja újra a családokat az Oxigén Family Hotel****Superior

Beszélgess Páfránnyal!
X