Élvezze ki a közös pihenés élméynét - Bababarát wellness hotel Noszvajon a család kéyelméért!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Közös családi élmény bababarát wellness szolgáltatásokkal az Oxigén Hotelben

Az első gyerek születése a családban mindig nagy öröm. Az első szülötteket mindig nagy becsben tartják és szülei mindentől igyekeznek megóvni. Sok szülő tud néha túlzásba is esni ennek kapcsán, hiszen még ők is csak most tapasztalják meg, mit szabd és mit nem a picivel. Egy ilyen gondot szokott jelenteni az is, amikor a család végre úgy dönt, elindul első közös nyaralására a kicsivel. Na de mikor is jön el ennek az ideje? És hogyan tegyük úgy, hogy közben minden gördülékenyen menjen?

 

Egy bababarát wellness szálloda tökéletes helyszín lehet ahhoz, hogy az első közös családi nyaralásunkat megejtsük. Egy ilyen szállodában felkészülten várják a babaákat, ráadásul külön bababarát szolgáltatásokkal is igyekeznek könnyíteni a szülők „terhein”.

 

AZ Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy kiemelten bababarát wellness szálloda, ahol különböző igényekhez igazodó szolgáltatásokkal igyekszünk, hogy a szülőknek is relaxálva telhessen el az első közös pihenés, távol az otthon megszokott környezetétől. Tudjuk, mennyire fontos egy szülőnek, hogy nem csak ő, de a pici szeme fénye is felhőtlenül jól érezze magát és egy kellemes élmény legyen számra ez a pár, közösen eltöltött nap.

 

Vidéki hotel bababarát wellness részleggel

Hogy mitől is lesz olyan különleges a nálunk eltöltött pihenés? Szállodánkban nem csak szolgáltatásainkat, de wellness részlegünket is úgy alakítottuk ki, hogy az minden részletében pompás lehetőséget nyújtson arra, hogy a legkisebbek megismerhessék és megszerethessék a vizes játékokat.

Bababarát wellness a legkisebbeknek

A kifejezetten bababarát wellness részleg medencéje nagy kedvence minden gyerkőcnek. A medencéhez tartozó élmény elemek igényhez igazodóan állíthatók, ezzel is még teljesebbé téve a picik számára a pancsolás élményét. A wellness részleg szolgáltatásai közül a picik biztosan élvezni fogják a bababarát szaunát is, ahol 40 Celsius fokos hőmérsékletben melegedhetnek fel, ha esetleg már hűvösnek tartanák a kinti levegőt. A szauna a gyerekek nagy kedvence, hiszen a felnőttekéhez hasonlóan itt is különböző, jótékony olajszeánszot tartunk nekik, természetesen bababarát kereteken belül. 

 

Bababarát wellness hotel extra szolgáltatásokkal

Szállodánk egyik kiemelt szolgáltatása, hogy bababarát wellness hotelként a hozzánk érkező 10 éven alul gyermekek után nem számítunk fel semmilyen költséget. Ezzel együtt a kicsiknek all-inclusive szolgáltatást nyújtunk, ami magába foglalja, hogy a napi ötszöri étkezés mellett all inclusive pultunkon egész nap friss gyümölcsöket, sós és édes süteményeket, kekszeket, joghurtot, valamint gyümölcsleveket kínálunk kis vendégeinknek.

Animátoraink és a bababarát wellness

Szállodánkban ezen felül egy egész animátori csapat várja tettre készen a lurkókat, hogy mindenféle izgalmas kalandokra induljanak együtt kint és bent egyaránt. Az animátorok abban is segítségére vannak a szülőknek, hogy ha esetleg egy kis páros romantikát szeretnének csempészni a pihenésben, rendelkezésre állnak, és amíg anyu és apu egymás társaságában pihen, addig mindenféle izgalmas játékkal szórakoztatja a kicsiket.
Bababarát wellness hotelünk sok szeretettel várja minden kedves vendégünket és hozzánk látogatót izgalmas babaúszásunkon is, ahol anyu vagy apu és a baba együtt élvezhetik a fürdést. A babaúszás jótékony hatásait rengetegen bizonyították már, nem is szólva a mosolyokról, ami csak úgy süt a picik arcáról közben.

 

Miért is jó választás egy bababarát wellness?

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban hisszük, hogy a közösen eltöltött idő a legfontosabb. Minden nap öröm számunkra, amikor azt látjuk, hogy a kicsik mennyire élvezik a közös pancsolást és játékot. A bababarát wellness és egyéb szolgáltatások mellett pedig úgy gondoljuk, hogy a szülőknek is jár mindemellett a páros feltöltődés, ezért is igyekszünk olyan baba- és gyermekbarát szolgáltatásokat kialakítani, hogy a közös programok mellett a szülőknek egymásra is lehessen idejük, ahol feltöltődnek s újúlt erővel vethetik bele magukat a gyermeknevelés örömeibe.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X