Egy különleges, bababarát szálloda Noszvajon

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Bababarát wellness hotel Noszvajon – ahol a legkisebbek különleges bánásmódban részesülnek


A gyermekek és persze a szülők életében is fontos szerepet töltenek be a nyaralások, a közös pihenések, hiszen ilyenkor minőségi időt töltenek együtt a családok, ami felejthetetlen élményt nyújt számukra. Hogy minden zökkenőmentes legyen az indulástól a hazaérkezésig, egy olyan helyet érdemes választani a családi nyaralás számára, ahol a gyermekeket is szívesen látják.  

Bababarát szálloda Noszvajon


Fejlesztések bababarát szállodánkban, hogy a nálunk töltött idő igazán felejthetetlen legyen

Mi mindent megteszünk azért, hogy a kicsi és a nagyok is egyaránt jól érezzék magunkat szállodánkban, ezért az évek során figyelemmel kísértük a különböző igényeket, és ehhez mérten valósítjuk meg fejlesztéseinket a szállodában.

A játszóház 35 m2-rel bővül, ráadásul a játszóház területén Páfrány barlangja is helyet kapott, aki személyesen is fogadja a látogatóit.

 

A Tini-barlangot eddig kizárólag a kerten keresztül lehetett megközelíteni, mostantól azonban fedett közlekedő folyosó köti össze a főépülettel. A szülőknek sem kell majd unatkozniuk a kicsit foglalkozása alatt, hiszen egy bárhelyiséggel bővítjük a játszóházat.

 

Hogyan a wellness élmény még különlegesebb legyen a picik számára, vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővítjük wellness birodalmunkat! A gyermekek hamarosan egy 8 méter hosszú, S kanyart leíró csúszda izgalmat élvezhetik a nyaralás alatt. A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 m2-en várja kis vendégeit.

 

 

Számít a véleménye – kutatásunk a közösségi médiában 

A közösségi média segítségével próbáltuk felmérni azt, hogy leendő vendégeinket mi befolyásolja abban, amikor a tökéletes szállodát keresik. Fontos számunkra az emberek véleménye, ezért nagy örömmel fogadtuk, hogy sokan vették a fáradtságot, hogy kitöltsék kérdőívünket, ezzel megkönnyítve munkákat. Ezúton is köszönjük nekik!

 

Arra voltunk kíváncsiak, amikor megalkottuk ezt a kérdőívet, hogy az embereket milyen gyakran keresnek kedvezményes nyaralást, melyek azok az extra szolgáltatások, amiknek a leginkább örülnek az adott szállodában, és milyen felületen keresnek a leggyakrabban szállodát. 

 

A kérdőív válaszadóinak 87,1 %-a nő volt. A vákaszokból kiderül, hogy a válaszadókat kifejezetten érdeklik a különböző akciók, kedvezmények és extra szolgáltatások, amikor szállodát keresnek. Számunkra ez azért jó hír, mivel számtalan kedvező csomagajánlattal várjuk leendő vendégeiket! A csomagaljánlatokról részeletesebb információ ide kattintva olvasható. 


Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük, hogy szállodánk 2020. június 17-én újra megnyitja kapuit!

Természetesen mindent megteszünk vendégeink és munkatársaink biztonsága érdekében, így a hotel teljes területén folyamatos a fertőtlenítés és a takarítás, valamint minden előírást maximálisan betartunk. Szállodánk négy hektáros parkjában biztonsággal pihenhetnek kicsik és nagyok. Az esetleges lemondásokat pedig továbbra is rugalmasan kezeljük.

100+1 gyerekbarát szolgáltatással és sok szeretettel várja újra a családokat az Oxigén Family Hotel****Superior

Beszélgess Páfránnyal!
X