Az Oxigén Hotel****Superiorban élvezet a pihenés a legkisebbekkel - bababarát szálloda Noszvajon

menu

Bababarát szálloda a Bükk lábánál, Noszvajon

Ha kisbabával utazik az ember, mindig rengeteg szempontot kell szem előtt tartania a szülőknek, amikor a helyszínt illetve a szálláshelyet választja ki. A csöppségek miatt speciális igényeknek kell megfelelni és ezt nem mindegyik hely tudja biztosítani a család számára, ezért alapos körültekintést igényel már a szervezés is, ha szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen.


Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kifejezetten bababarát szálloda, ahol igyekeztünk szolgáltatásainkat és minden felszerelést úgy kialakítani, hogy a kisbababával, vagy gyerekekkel érkezőknek ideális hely lehessen a pihenéshez. A szülőknek semmi más dolguk nem lesz, mint hogy a kicsikkel együtt kikapcsolódjanak és kipihenhessék a mindennapok fáradalmait. Ráadásul mindezt egy lehengerlően gyönyörű és egyedi környezetben tehetik meg. Tekintse meg csomagajánlatainkat és foglaljon szobát nálunk!

 

 

Mi is egy igazi bababarát szálloda ismérve?

Azt hiszem, nem kell hosszasan bemutatni egy kismamának, vagy gyerekes szülőknek, hogy milyen szempontok menténk kell haladni ahhoz, hogy a közös családi nyaraláshoz megtalálják a legideálisabb helyet. Már a tervezési folyamat elejétől kezdve minden apró részletre oda kell figyelni, hogy ne érhessenek minket váratlan helyzetek, ami elronthatja a közös családi élményt. Ám egy felkészült bababarát szálloda minden ízében odafigyel arra, ha egy család kisbabával érkezik, akkor minden szükséges szolgáltatás a család rendelkezésére álljon. Nem fognak csalódni, ha hozzánk érkeznek, ugyanis az Oxigén Hotel olyan bababarát szálloda, ahol nem fog hiányt szenvedni semmiben. A szülőknek és a kicsiknek is felhőtlen pihenésben lehete részük, amíg nálunk töltik idejüket, hiszen szobáink és még wellness részlegünket is úgy alakítottuk ki, hogy az a legkisebbek számára is tökéletes helye lehessen a nyaralásnak. 

 

Egy bababarát szálloda, ami minden szülő álma

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan bababarát szálloda, ahol a szolgáltatások kialakításánál és összeállításánál is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy tényleg minőségi legyen a legkisebbeknek is a nálunk eltöltött idő. A szülők számtalan lehetőség közül választhatnak a kicsiknek. Nálunk mindent megtalál az élménydús és bababarát wellness részlegtől kezdve a kültéri gyerek programokon keresztül a bababarát szobákig.

Bababarát szálloda külön wellness részleggel a kicsiknek

Wellness részlegünkben külön helyet kaptak a kicsik, ugyanis bababarát wellness részlegünk csodálatos hely, ahol a babák kiélvezhetik a pancsolás örömeit anélkül, hogy bármitől aggódniuk kellene a szülőknek. A baba élménymedencében tényleg olyan élmények várják a csöppségeket, melyek akár személyre szabottan állíthatók saját kezűleg és itt a színesebbnél színesebb játékok, csúszdák is csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket és játszanak velük. Ha pedig igazi közös élményre vágytok és együtt pancsolnátok, mindenképpen érdemes kipróbálni a babaúszást nálunk, melynek nem csak bizonyítottan jótékony hatása van a picik fejlődésére, de bármelyik vendégünk számára nyitott lehetőség. Bababarát szálloda, ahol garantált az izgalom és a mosoly.

 

Bababarát szálloda, ahol édes álmok várnak

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban nem áll meg az élet és a program a wellness részlegnél. Hotelünk egy olyan bababarát szálloda, mely a nagyszerű és teljeskörű szolgáltatások mellett ráadásul csodálatos környezetben is található. A szállodát egy hatalmas és gyönyörű park veszi körül, ahol akár kültéri programokat is szervezhetnek, illetve a legkisebbeknek is készültünk kültéri programokkal. De ha szeretnénk inkább magunknak szervezett kirándulással tölteni a közös kikapcsolódást akár azt is megtehetjük, hiszen páratlan környezettel rendelkezik bababarát szálloda a Bükkben. A nap végén pedig vár a megérdemelt pihenés egy olyan szobában, ahol tényleg mindenkinek meglesz az édes álma. Ha kisbabával érezünk és esetleg nem volt lehetőségünk utazóágyat hozni, akkor sem kell aggódni, hiszen szállodánk erre is felkészült. A recepciónkon igyekszünk bármilyen kérést és igény kielégíteni és megvalósítani, ráadásul felszereléseket és játékokat is vásárolhatnak a kicsiknek, csak hogy tényleg gondtalan lehessen a pihenésük.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
GESZTENYEFIGURÁK
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X