Bababarát szálloda ízig-vérig - Oxigén Hotel

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Bababarát szálloda ízig-vérig

Bababarát szálloda az egész családnak

 

Jól tudjuk, hogy milyen sokat számít a gyerkőcök fejlődésében, ha minőségi időt tölthetnek együtt szüleikkel. Ahogy jól tudjuk azt is, hogy mennyi szervezést és munkát igényel az, hogy végül néhány napot közösen tölthessenek el. Nem engedhetjük, hogy a családi pihenést bármi is elrontsa, miért ne adhatna hát otthont annak egy bababarát szálloda? Méghozzá nem is akármelyik. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa az országban elsőként nyerte el a lurkók, szülők, és nagyszülők tetszését minden igényt kielégítő bababarát szolgáltatásaival.

 

Engedd, hogy számotokra is tökéletessé varázsoljuk a családi nyaralást! Látogassatok el együtt Noszvajra, az ország egyik legtisztább levegőjű településére, és élvezzétek a wellness hotel vidéki hangulatát! Az alábbi gombra kattintva foglalhattok nálunk szobát.

 

Bababarát szálloda Noszvajon

 

Bababarát szálloda  – Gondok nélkül az indulástól, az érkezésig

 

Éppen a fent említett okok miatt állunk a szülők és nagyszülők rendelkezésére a foglalás pillanatától természetesen egészen a távozásig. Mi sem bizonyítja jobban, hogy hotelünk bababarát szálloda, mint az, hogy közvetlenül a foglalás során is jelezhetitek egyedi igényeiteket, ami lehet akár babaágy, vagy csupán egy fürdőszobai fellépő. Számos baba- és gyermekbarát szolgáltatás közül válogathattok, mi pedig nem felejtjük el a szükséges eszközök bekészítését bababarát szállodánk szobáiba, mire a hotelbe érkeztek. 

 

Biztosan nem kell amiatt aggódnotok, hogy otthon maradt az úszópelenka, a cumisüveg melegítő, a lázmérő, vagy bármilyen elengedhetetlen kellék – amelyre talán szükség sem lesz, de anyaként tudjuk jól, mekkora bajba kerülhetünk, ha mégsem kerül be a csomagok közé –, hiszen egy bababarát szálloda akkor igazán bababarát szálloda, ha mindez könnyedén, gyorsan elérhető. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa márpedig ízig-vérig bababarát szálloda.


Bababarát szálloda kiemelkedő lehetőségekkel

 

Minden anya tudja, hogy még akkor sem lehet benne biztos, hogy semmilyen váratlan helyzet sem adódhat, ha úgy érzi, mindenre gondolt. Néha bizony előfordul, hogy az időjárás, egy betegség, vagy csupán egy forgalmi dugó keresztbe vágja a számításainkat. Ahogy azt is jól tudjuk, hogy a gyerkőcök gyakran nehezen viselik ezeket a szituációkat. Az Oxigén Hotel egy bababarát szálloda, méghozzá díjai és elismerései alapján az ország egyik legkiválóbbja. Nem meglepő hát, hogy megannyi kültéri és beltéri programlehetőség várja vendégeinket.

 

Bababarát szálloda wellnessel

Bizony a legkisebbek is megtapasztalhatják a wellness kellemes hangulatát, hiszen a bababarát szálloda wellness oázisában babamedence, vízi hinta, és számtalan izgalmas játék és móka várja a kicsiket, akik a nagy tesókkal együtt mókázhatnak a medencében, lehetnek részesei fejlesztő babaúszásnak vagy baba szauna programoknak, amik nem csupán a fizikai egészség és a mozgáskoordináció megőrzésében és fejlődésében segít, de nagyszerű közös élménynek ígérkezik, amit anyuval és apuval együtt élhetnek meg.

 

Bababarát szálloda beltéri izgalmas programokkal

A játszóház és a bababarát szálloda animátorai által megrendezésre kerülő játékos, izgalmas, kreatív foglalkozások mellett Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza is színesíti a hotelben töltött napokat. A kicsik imádják, amikor Páfrány felbukkan az étteremben, vagy a foglalkozásokon, és együtt játszik velük. Nem csoda, Páfrány igazi egyéniség, nélküle a szállodában töltött napok sem lehetnének az igaziak. Bababarát szállodaként nem csak a felejthetetlen élményekről, de a gyermekkori szép emlékekről is gondoskodunk.

 

Hetente változó és állandó beltéri programjainknak köszönhetően akkor sincs ok az aggodalomra, ha odakint hideg szél fúj, vagy tomboló vihar hajlítja óriási parkunk ősfáit. A programok egy részén anyuval és apuval együtt vehetnek részt a kicsik, ugyanakkor animátoraink tapasztalatának és szeretetének köszönhetően nyugodtan bízhatják rájuk felnőtt vendégeink a kicsiket, amíg ők a wellness részlegben töltődnek.

 

Bababarát szálloda kültéri kalandokkal

Nem is lenne a bababarát szálloda igazán bababarát, ha nem tudnák a kicsik és nagyobb tesók kitombolni magukat az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon, a hotelünk óriási parkjában. Kalandpark, gyermek KRESZ-pálya, játszótér, óriás hinta, és számos nagyszerű lehetőség várja a kicsiket. A parkban életreszóló barátságokat köthetnek a közös mókázás során, igazán különleges kalandokban lehet részük.

 

Bababarát szálloda, ahol anyu és apu is pihenhet

 

Attól, hogy bababarát szálloda a családi nyaralás helyszíne, az nem jelenti azt, hogy anyu és apu, vagy a nagyszülők ne pihenhetnék ki magukat maximálisan, és vethetnék bele magukat újult erővel a hétköznapok forgatagába, sőt! Gyermek- és bababarát szállodánkban a gasztronómiai élmények, a környéken elérhető túrázási lehetőségek és szabadtéri programok mellett pihentető wellness, kényeztető szauna szeánszok, különleges masszázsok és szépítő, frissítő kozmetikai kezelések várják a felnőtt vendégeket. Animátoraink óvó gondoskodása mellett nyugodt szívvel próbálhatják ki a bababarát szálloda kínálta lehetőségeket.

 

 

 

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X