Hol is lehet tökéletes a családi pihenés? Legyen élmény a bababarát nyaralás Noszvajon!

menu

Legyen felhőtlen a pihenés - Bababarát nyaralás vidéken az Oxigén Hotelben

Új taggal bővült nem rég a család és tervben van az első közös nyaralás? Egy családi nyaralás alapos tervezést igényel, főleg, ha egészen pici csemete is van a gyerekek között. Ebből a szempontból egyálalán nem mindegy, hogy hogyan és hová szervezzük a közös kiruccanást. Egy wellness hotel sok szempontból jó választ a közös pihenésre és hogy a babát hozzá szoktassuk a vízhez és a pancsoláshoz.

 

Szállodánk, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy több szempontból is különleges wellness hotel a meseszép Noszvaj településén. Különleges bababarát wellness szállodaként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak a szülők érezhessék jól magukat nálunk, de a család leges legkisebb tagja is mosolygós arccal és hangos kacajokkal tölthesse el a nyári pihenést.

 

 

Élvezze együtt a család a pihenést és legyen bababarát a nyaralás

Mindegyik szülőnek fontos, hogy a nyári időszak alatt huzamosabb időt tölthessen el együtt a családjával, legyen szó anyuról vagy apuról. De hogyan is fogjanak neki a szervezésbe, ha a totyogó is utazna? Egy bababarát nyaralás alkalmával minden a helyszín kiválasztáson múlik. Ha egy belföldi nyaraláson gondolkodik érdemes a vizes lehetőség miatt egy wellness szállodát választani. Nem csak abból a szempontból praktikus választás egy ilyen hotel, mert nekünk csak a pihenésre kell igazán figyelnünk, hanem azért is, hiszen a fedett medencék miatt időjárásfüggetlen lesz a pancsolás is. Bababarát wellness szállodánkban ráadásul gondos figyelemmel alakítottuk ki wellness részlegünket is, hogy még az édes kis csöppségek is a lehető legnagyobb örömüket lelhessék a pancsolásban.
Bababarát szolgáltatásaink kialakításánál kiemelten fontos volt számunkra, hogy a hozzánk érkező vendégeink a teljes kényelemben élvezhessék ki a pihenést és a családi nyaralást.

 

Élménymedence a bababarát nyaraláshoz

Wellness részlegünkben nem kell aggódnia majd, hogy másokat zavar majd, ahogy a pici kiélvezi a habokat és a csobogást. Legkisebb vendégeink számára ugyanis egy teljes vízi csoda birodalmat alakítottunk ki, ahol a medencében a kicsiket izgalmas vizes játékok várják, ráadásul a gyermekmedencénk különböző élmény elemeit egyénileg is lehet állítani. A csemete ki sem akar majd szállni a medencéből.

 

Bababarát nyaralás bababarát szolgáltatásokkal

A wellness részlegen belül a picik belekóstolhatnak mindenbe, amit a felnőttek is élveznek egy wellness hotel szolgáltatásai között. Éppen ezért – hiszen tudjuk mennyire fontos, hogy úgy csinálhasson a gyerkőc mindent, ahogy anyu és apu – külön az ő számukra kialakítottunk egy gyermek szaunát is, ahol 40 Celsius fokos, kellemes melegben próbálhatják ki a szaunázás jótékony hatásait, amit még izgalmasabbá tettünk az illóolajos felöntésekkel. Így nem csak jó móka, de kifejezetten jótékony is lesz majd számukra a felmelegedés.

 

A bababarát nyaralást azzal is igyekszünk még könnyebbé és élménydúsabbá tenni, hogy arra is igyekeztünk odafigyelni, hogy könnyítsünk a szülők terhein, így rengeteg olyan egyéb eshetőségre is felkészültek vagyunk, ha esetleg a nagy csomagolásban esetleg valamilyen babaholmi otthon maradna. Szállodánk recepcióján lehetőség van úszópelenka és rengeteg más dolog beszerzésére, ami esetleg otthon felejtődne.

 

Igazi családi élmény lesz a bababart nyaralás

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kimondottan az Önök kényelméért van. Szobáink kialakításánál is szem előtt tartottuk, hogy olykor a család minden tagjának szüksége van egy kis külön kuckóra, hogy pihenhessen. A kicsiket külön alvókuckó várja majd a szobában, a babáknak pedig akár külön szobában van lehetősége az igazán zavartalan alvásra. Szükség esetén babaőrt is tudunk biztosítani, így nem kell aggódni attól, hogy a kicsi esetleg felébred és nem halljuk meg őt, de a felnőtteknek is megmarad a privát szféra élménye.


Ha esetleg anyu és apu egy kis kettes magányra vágyna, hogy a köztük lévő kapcsolatot erősítsék még jobban és feltölthessék felnőtt tartalékaiakat, igény szerint akár pár órára is kérhetik bébiszitterünk segítségét, a picihez.


Ha bababarát nyaralást keres, mi sok szeretettel várjuk és ígérjük, hogy a nálunk töltött idő után kipihenten, feltöltődve és újult erővel térhet majd haza mindenki.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X