Wellness hotel a legkisebbeknek is - Vár téged az Oxigén Hotel Noszvajon az igazán bababarát hotel

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Bababarát hotel Noszvajon

Azok a szülők, akik babával készülnek utazni, általában nagy gondban vannak, hogy hova érdemes szervezniük a családi közös pihenést, mivel nem mindegyik szálloda alkalmas arra, hogy akár a család legkisebb tagjai is nyugodt körülmények között kapcsolódhasson ki. Ezért már a közös nyaralás gondolatánál érdemes előre úgy helyszínt keresni, hogy az adott szállás kifejezetten bababarát hotel legyen.


A noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa tárt karokkal várja a nagycsaládosokat, hiszen kifejezetten bababarát hotelként fontosnak tartjuk, hogy nálunk a család legkisebb tagjai is felhőtlen jókedvben tölthessék a pihenés minden percét. Fedezze fel Ön is a tökéletes családi nyaralás varázsát és foglaljon nálunk szobát!

 

 

Bababarát hotel – hogy mindenkinek felhőtlen legyen a kikapcsolódás

Szállodánk különös figyelmet fordít arra, hogy a család minden tagja – legyen az felnőtt, vagy akár totyogó kisbaba – teljes nyugalomban pihenhessen nálunk és akár a legizgalmasabb programokon is részt vegyen. Szállodánk olyan bababarát hotel, ahol sikerült ötvöznünk a közös program lehetőségek széles skáláját a relaxáló és megnyugtató pihenés minden kényelmével.

Bababarát hotelünk a család minden tagjának élményt nyújt

Nálunk nem fog unatkozni egy percre sem a család, ha aktív pihenésre vágyik, de ha esetleg inkább csak lazítanának, és együtt mókáznának, arra is minden lehetőség adott. Szállodánk csodálatos zöld övezetben, az erdő mélyén található a Bükk lábánál, mely már önmagában káprázatos lehetőségeket rejt magában a családi kikapcsolódáshoz. Mindemellett számos más lehetőséget is rejteget a környék, de ha úgy döntötök, hogy ki sem teszitek a lábatokat, akkor is számtalan izgalmas program várja a család minden tagját.

 

A család minden igényét kielégítő bababarát hotel

Szállodánkban abszolút felkészülten várjuk a családokat. Számtalan olyan programlehetőséget biztosítunk, mely nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sőt sok olyan programmal is szolgálunk, ahol szülők és gyerekek együtt élvezhetik jó hangulatot. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan bababarát hotel, ahol anyu és baba együtt próbálhatja ki a Maminbaba latin fitness óránkat, ahol míg anyu visszanyeri formás alakját, addig a baba jól szórakozhat anyu pocakján vagy hátán, így nem kell aggódni a felügyeletért és még közös időt is töltenek el együtt.

 

Kettesben is lehet párjával a gyerek mellett

Ha szeretnének egy kis időt kettesben tölteni párjával, akkor akár igénybe vehetik különleges babysitter szolgáltatásunkat is. Szállodánk olyan bababarát hotel, ahol képzett kollégáink állnak az Önök rendelkezésére, hogy szórakoztassák a kicsiket, míg Önök elmerülnek egy páros illóolajos masszázs kényeztetésében, vagy esetleg lazítanak egyet a frissítő élményfürdőben. Mindezt gondtalanul tehetik meg akár, hiszen szakképzett és felkészült gondozónk addig különböző szórakoztató játékkal és izgalommal foglalja el a kicsiket, melyek kifejezetten úgy állítanak össze, hogy a gyerekek korának és fejlettségének megfelelőek legyenek.

 

Babarát hotel bababarát wellness szolgáltatásokkal

Különleges bababarát hotel az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa, ahol wellness részlegünket is kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy az a felnőtt és kisbaba vendégeink igényeinek is 100%-ban megfeleljen. Hotelünk kifejezetten bababarát wellness részleggel is rendelkezik, ahol a legkisebbeknek öröm lesz a pancsolás. Gyermekmedencének mindennel felszerelt fürdőélményt kínál a legkisebbeknek, ahol a kicsik igényeihez igazodó élmény elemek is találhatóak, ráadásul ezek az ő igényeikhez szabhatóan állíthatóak is saját kezűleg.

 

Bababarát hotelünk teljes mértékben felszerelt 

A csodás japán gyermek fürdőkertet idéző élmény medence mellett számos más bababarát szolgáltatással is felszerelten biztosítjuk az Önök felhőtlen kikapcsolódását és kényelmét. A medence mellett speciális babaszauna is várja a kicsiket, ahol a babák kellemes 40 fokos melegben élvezhetik ki a szauna jótékony hatásait, valamint a babaúszást is kipróbálhatják anyával vagy apával. Mindezek mellett, az sem probléma, ha a felszerelések közül otthon marad, vagy elfelejtik, hiszen mi bababarát hotel vagyunk, ahol még az ilyen váratlan helyzetekre is fel vagyunk készülve. Recepciónkon ugyanis számtalan szolgáltatással készültünk kifejezett tekintettel a babákra, valamint felszereléseket, mint úszópelenka és hasonló szükséges eszközöket is biztosítunk szükség esetén, ezzel is biztosítva az Önök gondtalan pihenését.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X