Bababarát wellness hotel, ahol egy teljes hónapig a legkisebbeké a főszerep

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!


Egy ízig-vérig bababarát hotel a Bükk lábánál, Noszvajon, ahol egy teljes hónapig a legkisebbeké a főszerep. Idén júniusban különleges, tematikus, fejlesztő programokkal és számos bababarát szolgáltatással várjuk a piciket. Tökéletessé és felejthetetlenné varázsoljuk az első közös nyaralást, ráadásul most KIHAGYHATATLAN KEDVEZMÉNNYEL kedveskedünk vendégeinknek! 

 

Csomagajánlatunk június 1 – július 1. között eltöltött foglalásokra érvényes, más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze. 

Utolsó szabad szobák: június 29 – július 1. 

Kedvezményes nyaralás babával

Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország legelső baba- és gyermekbarát hoteleinek. Az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a Bükk lábánál, a varázslatos Noszvajon várjuk tárt kapukkal vendégeinket az év minden napján. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt évek során visszatérő vendégeinknek köszönhetően láttunk felcseperedni apróságokat, hogy napról napra gyermekkacaj tölti meg a hotelt, hogy a gyermekek csillogó szemekkel és ölelésekkel fogadják Páfrányt, a hotel barátságos dinoszauruszát, hogy a játszóházban, az animátori foglalkozások alatt, megújult wellness részlegünkben igazi kis barátságok köttetnek. 

 

Szuper kedvezmény minden online foglaláshoz!

Legyen részese Ön is a Júniusi Baba Heteknek! Most minden, weboldalunkon keresztüli, 2019. június 1. –  2019. június 21. között eltöltött online foglaláshoz 5000 Ft értékű voucherrel kedveskedünk vendégeinknek, amelyet a következő családi wellness pihenés során használhatnak fel. Foglaljon szobát nálunk az alábbi gombra kattintva!

 

Akciós wellness hétvége az Oxigén Hotelben

 

A kedvezményről szóló vouchert távozáskor kollégáink adják át Önöknek! A voucher 2019. november 3. – 2020. február 28. között használható fel hétköznapokra, a kiemelt időszakok kivételével. Gondoskodunk róla, hogy ha nyáron jól érezte magát, a téli Noszvaj csodás varázsát is megtapasztalhassa!

 

 

Júniusi Baba Hetek, hogy tökéletes legyen az első közös nyaralás

Idén júniusban a kicsiké a főszerep. 4 héten át tematikus, fejlesztő programokkal, és sok-sok felejthetetlen élménnyel várjuk a lurkókat. Az egészen kicsik imádni fogják a babaúszást, a babamasszázst, a babaszaunát, a kicsit nagyobbak örömmel futkároznak majd óriási, ősfás parkunkban, és próbálják ki az óriás sakkot, a gyermek KRESZ-pályát, és sok-sok kültéri és beltéri játékunkat. 100+1 gyermekbarát szolgáltatásunk és programunk szuper családi élményeket ígér!

 

Hogy tökéletes legyen az első közös családi nyaralás

Egy pici születése felfoghatatlan öröm. Az első éjszaka, az első mosoly, az első alkalom, amikor anya ujját apró kezecskéjével megszorítja, mind-mind olyan pillanatok, amelyekre örökre emlékezünk. A Júniusi Baba Hetekkel az a célunk, hogy felejthetetlenné tegyük a közös családi nyaralást azok számára is, akik első alkalommal indulnak útnak a picivel. 

 

Nincs miért aggódniuk! Munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak rendelkezésükre, igény esetén a baba és a szülők kényelméért felelős eszközöket is bekészítjük szobáikba a cumisüveg melegítőtől a pelenkázón át egészen a babafürdetőig. Kölcsönözhető eszközeinkről IDE kattintva tájékozódhat, babáknak szóló szolgáltatásainkról ITT tudhat meg többet. Baba-mama szobáink szintén a nap 24 órájában lehetőséget biztosítanak arra, hogy anya és a csöppség néhány nyugodt pillanatot tölthessenek el kettesben. Bízzák ránk a részleteket, pihenjenek, és töltődjenek fel együtt a picivel!
Különleges bababarát programok és szolgáltatások idén júniusban

Hotelünkben mindig különös figyelmet fordítunk arra, hogy a nálunk eltöltött napok alatt kicsik és nagyok is sok-sok felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Erről gondoskodnak állandó, és folyamatosan megújuló animációs programjaink is, amelyekből idén júniusban sincs hiány! Programjaink az év több időszakában is elérhetőek, a megszokott nagy kedvenceken kívül pedig mindig készülünk valami újjal is.

 

Júniusi különleges programjainkkal kifejezetten a babáknak kedveskedünk!

 • fejlesztő foglalkozások, kedves dalocskákon és mondókákon keresztül
 • babaúszás
 • csiri-biri torna
 • kerekecske-gombocska mondókázás
 • babamasszázs
 • Tanuljunk meg bánni a festékkal: kéz- és talplenyomat készítés
 • Angol kalauz: Élményteli, szórakoztató angol foglalkozás sok-sok mondókával, dalocskával, mozgással, amelyek során a kisgyermekek észrevétlenül sajátítják el, és szeretik meg az angol nyelvet. Vigyázat! Az önfeledt móka a gyermekeknek és a szülőknek is garantált!
 • babafotózás, családi fotózás (Bejelentkezés és egyeztetés szükséges! Ezt a lehetőséget térítés ellenében lehet igénybe venni.)
 • Oxi tanoda, mozgásfejlesztő torna


Ajánlatunk további tartalma

 • kényelmes, erdőre néző, csendes szobában történő elhelyezés 
 • bőséges reggeli és svédasztalos vacsora 
 • all inclusive, ingyenes ellátás minden 10 év alatti gyermek számára 
 • díjmentes parkolás 
 • díjmentes családi wellness használat 
 • díjmentes WiFi használat
 • változatos, korosztályokra tervezett programok animátorainkkal a hét minden napján 

 

 

Csomagajánlatunk június 1-21 között eltöltött foglalásokra érvényes. 

 

2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) select szoba 2 felnőtt + 2 gyermek (10 év alatti) select plus szoba 2 felnőtt + 3 gyermek (10 év alatti) lakosztály
2 éjszaka 79 900 Ft 2 éjszaka 99 900 Ft 2 éjszaka 119 900 Ft
3 éjszaka 109 900 Ft 3 éjszaka 139 900 Ft 3 éjszaka 169 900 Ft
4 éjszaka 139 900 Ft 4 éjszaka 179 900 Ft 4 éjszaka  219 900 Ft
 Felárak  Ár (szoba/éj)
      Select plus  10 000 Ft
Lakosztály 20 000 Ft
Családi szoba  30 000 Ft
11-14 éves  7 480 Ft
14 éves kor felett  14 975 Ft
Hosszabbítás  30 000 Ft
Hétvégi felár
(péntek vagy szombat éjszaka esetén) 

 20 000 Ft


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X