Most megtudhatod, hogy hogyan tudod lekötni a gyerekeket autózás közben!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Így kötheted le autózás közben a gyerekeket


Egy hosszú autóút kevert érzelmeket válthat ki a gyerekekből és a szülőkből egyaránt. Egyrészt nagy élmény lehet az apróságoknak, hogy soha nem látott vidékeket csodálhatnak meg jobbra-balra kitekintve az ablakokon, másrészt azonban a félpercenként elmantrázott „Ott vagyunk már?” kérdéseket igazi éber rémálomként élhetik meg a szülők. Ha szeretnéd az összes utastárs számára nyugodtabbá és élvezhetőbbé tenni a kocsikázást, és több kis lurkóval utazol, akkor vesd be az alábbi gyerekjátékok valamelyikét. Jó utat!

Ilyen játékokkal tudod lekötni a gyerekeket autózás közben!Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X