ANYA AKKSI TÁBOR OKTÓBERBEN

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

ANYA AKKSI TÁBOR


Gyerek-, és bababarát erdei szállodánkban nem csak családok, hanem tematikánkhoz illeszkedő összejövetelek, táborok is szoktak lenni. A következő ilyen jellegű csoporthoz október 7-9. között lehet csatlakozni. Az Anya Akksi táborba elsősorban a 3-12 hónapos babákat és édesanyjukat várjuk, de természetesen van lehetőség nagyobb testvérek és édesapák csatlakozására is. Jelentkezés a lenti linken vagy a recepciónkon

Időpont: 2019. október 7-9. (3 nap, 2 éjszaka) 

ANYA AKKSI TÁBOR
ANYA AKKSI TÁBORKedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X